7

Не върви тезата

преди 4 години

Тезата с червените *** не върви.Казах ,че няма да гласувам за БСП - помня и видеонвата зима и гнойната коалицияВероятно ще се наложи да избирам между Слави и Демократична България - няма идеален изборА това да си фен на Бойко значи да си човек без достойствоКАК??? КАК може да понася накой тоя крякащ омазнен паток да краде , да го хващаш в лъжа и после да ми говори троснато все едно някой друг му е виновен ,че са му кафеникави гащите?КажИ и че не го виждаш какъв е *** тоя.

6

Леши Лешев

преди 4 години

Преди два дена се обаждах да питам в пътното в Габрово кога ще пускат околовръстното!Казаха ми ,ми нищо не ми казват!!!

5

Анонимен

преди 4 години

От много рано почна да се пие в тая държава..

4

Анонимен

преди 4 години

До До 3Това майтап ли е?Кой мислиш му е добре да те гледа един наизпонаакан *** да те гледа нагло и да ти говори 'Не коментирам тезите на обвинени'Колко смотян трябва да е човек за да не види тоя мазньоч как се гаври с хората .Бойо е противен плешив лъжец и крадец

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Не мога да ви гледам вас - промитите мозъци фенове на Бойко-Лойко.Защо мислиш ,че гласувам за БСП след като тиквунестия кадец вече не мога да го понасям? Огледай се малко ,поговори с хора.Хората вече пяна им излиза от устата като чуят за тоя брадясал пън бе.Схващаш ли че тоя е толкова гнусен вече ,че ми иде да го удуша - да го хвана за гушата и да стисткам и да стискам докато позеленее. Физическа е вече реакцията срешу тоя противняк. Физически е гнусен вече.

2

Хаха

преди 4 години

Лоясалият-гноясал Бойко не го свърта - прави некви почетни обиколки и се надява да забравим как си деляха едни милиарди с Божков.Бойко , Бойко - тиквеноглав наглецо - отивай си в Барселона при мис-*** и взимай бузестия Горанов да ти крепи стабилитета ,че вече си на годинки.

1

Анонимен

преди 4 години

оставка