7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Ей сега ще ти кажа какво.1. Кучето се убива като опасно за обществото2. Собственичката плаща изцяло за лечението3. Собственичката плаща глоба за насилие над животни задето е възпитала такова чудовище4. Собственичката плаща глоба за разхождане на голямо куче без намордник5. Собственичката плаща реституция за нанесените психически щети6. Общината и полицията биват санкционирани за недостатъчен контрол над собственици на големи кучета7. Забивам ти шамар, задето си такъв.....

6

Анонимен

преди 3 години

"Съжалявам"?! Дайте името на човека, който минава с едно съжалявам в такъв случай! Толкова ли е трудно, след като майката на момчето, преживяло това намира сили да говори, да издирите собсвеника.

5

Анонимен

преди 3 години

Такива породи кучета да ги влачат насам-натам е комплексарска работа.

4

123

преди 3 години

Как какво? Да ги съдят-това са сума ти пари за лечение, психолози! Детето е травмирано! Като е зло кучето какво го води по улиците?!? Опит за непредумишлено убийство!!!!!

3

Macтия

преди 3 години

Няколкостотин хиляди обезщетение, може да поиска, примерно.

2

Цоко

преди 3 години

Представям си как ще накажат собственика на кучето в някоя изостанала азиатска държава? Например куршум за кучето и сто тояги на гол гръб на собственика. Или може по-екзотично нещо като 20 камшика за собственика и кучето на чеверме за близките на детето... Странно, но подобно наказание ще изглежда доста по-адекватно от решенията на нашия великодушен и справедлив съд.

1

Анонимен

преди 3 години

Е какво друго иска освен извинение? Имат късмет, че и това са получили.