159

Градска херменевтика

преди 3 години

Компактен означава, че ще изгонят всички несофиянци, а самите софиянци ще бъдат притеснявани отвсякъде.Многообразен означава, че ще има много и различни етноси и ***.Адаптивен - ще трябва да си слагаме бързо противогаза, като навлизаме в широкия център.

158

levon

преди 3 години

Ако коментарите имаха някакво значение в българоговорящите турски псевдо вестници,просто нямаше да ги пускат.Или накратко :"Всичко винаги е наред ,а вие работниците отивайте на работа".

157

ПроСоТо

преди 3 години

До Дидоне е отнесена от вихъра!..Просто си е типична гербоактивистка,нищо повече!

156

Иван

преди 3 години

Като ще правите чудеса, нека да стана тогава на 22 години...

155

cvxzcvx

преди 3 години

Абе хора сега минах по Симеоновско към студенстки град и е направо тунела на смъртта. Какви визии ми говорите. Нали вие го сътворихте.

154

ПроСоТо

преди 3 години

обаче ето ви нещо весело,което не го казвам аз:-"Компактен:1. Който е сбит, плътен. Компактна маса. Компактна материя.2. Който се състои от гъсто събрани хора. Компактна група.3. Който е плътен и заема малко място."Хареса ли ви?..Кое по-точно?..да не започвам с "адаптивен".............изобщо,гробарски дивотии..

153

ПроСоТо

преди 3 години

не знам каква "визия" имат въпросните,но ако не са заложили в основата РАЗТОВАРВАНЕТО на "столицата" ,то това селище,което и сега е мръсно,неугледно,задръстено и пренаселено,след само десетина-петнадесет години ще се превърне в гето.Но,това явно не интересува гербаджийската даскалица и придворните й послушковци.Ще смучат докато могат,а .."След тях-потоп"..

152

Додо

преди 3 години

Паради на содомията ще има ли?

151

Анонимен

преди 3 години

Затворен център, заобиколен от гета. Движение само с противогази. В метрото дебнат банди.

150

Дай Боже!

преди 3 години

Ако се казва София дотогава, в което като историк - силно се съмнявам.

149

Дядо Петър

преди 3 години

Надявам се да успеем да разкараме тая шайка, "управляваща" нещастната ни Столица вече 15 години, много преди 2050 г.И да видим поне главатарите й в СЦЗ.Само от нас зависи.

148

гербедян

преди 3 години

eeee защо е това бързане сега?? бързата работа - срам за гербера

147

Анонимен

преди 3 години

Абе мрънкало некадърно,Оправи тротоарите ако не друго че вече няма къде да стъпим,Обърни малко Фнимание и на северна София че всичко е леш и то ГЛАВНИ БУЛЕВАРДИ които са връзка с магистрали посока север-запад и север-югозапад!!Първа Българска Армия пак за догодина,Рожен,Илиенско шосе,леш,леш,леш!!Дрънка ми за след 30 години пууу да ти......

146

Могучий член

преди 3 години

През 2050 България ще се казва София - а границите и ще са в рамките на софийското поле.

145

ЖИТЕЛСТВО!

преди 3 години

Най-важното е-ВРЪЩАНЕ НА ЖИТЕЕЛСТВОТО.Всеки натрапник дошъл след 1989г в родния ми град да бъде извозен до родното място!

144

Дидо

преди 3 години

Како Данке,хората искат да живеят тук и сега като бели хора. Както винаги,ти си отнесена от вихъра.Осем хиляди деца в столицата,са без обещаните от теб детски градини.Хилиш се,все едно,че всичко в работата ти е ОК!

143

Анонимен

преди 3 години

София можеше да бъде един красив и привлекателен град,ако се управляваше от Софиянец,който знае как да направи града ни европейски,а не провинциалния вид който радва пишман кметицата.

142

Анонимен

преди 3 години

Да,де,ама той тоя дето ще строи, винаги иска най-високо и най-големо,за да вземе максимум пари като го продаде.Ама тук е ролята на държавата да сложи крути ограничения.И да се спазват.Да се строи ниско,качествено и красиво.Земята била на дядо му-голям праз,ще строи така че да не влошава живота на околните,и общия изглед на квартала

141

Лили Барута

преди 3 години

До 2050 год. я камилата я камиларя,а най вероятно и двамата да ги няма....Още сега София изнемогва от огромни задръствания а към 2050 год. как ще изглежда? Ами ***? Също още сега на София са и нужни поне две пречиствателни станции за урината и фекалиите....Виждам че никой от нашите специалисти не се кахъри за тези необходимости.

140

София расте

преди 3 години

А до 2150 г. ще е на първо място.