216

Анонимен

преди 4 години

Е, ш'се бунтуват, щ'се бунтуват, пък ш'е им мине.

215

Анонимен

преди 4 години

Аз не знам какво точно са очаквали от полицията, когато са почнали да мародерстват и да палят. Може би почетна грамота в рамка?

214

Анонимен

преди 4 години

Искали справедливост, но така за разнообразие си обръщат коли, палят полицейски участъци, опоскват магазини, стрелят се с полицаите...

213

анаЛизатор

преди 4 години

"Задушеният" Флойд е само повод да се отприщят разрушителните страсти натрупани в обществото. Това е онова същото...когато "фенове" на футболни отбори се бият по стадионите и извън тях...и заявяват: "Ако не може да си спретнем един хубав бой.....за какво е футбола".

212

Анонимен

преди 4 години

230, теб през тази процедура ли те прекараха?Виждам, че ти е харесала, но не съди по себе си за хората.Повтарям, ХОРАТА, не такива като тебе.

211

До 231

преди 4 години

Че кой ти е казал, че не сме расисти към мюсюлманите?!?

210

Ангел

преди 4 години

Расизма е разумна идеология когато бъде насочена в правилната посока и отвратител когато бъде използван неправилно .Черните не са ни врагове !Те не искат да променят нашия начин на живот .Не искат да наложат тяхната ценостна система .Има едни други коита искат да променят света .Отричат нашите ценности и култура .Искат да ислямизират ,да се внедрят неканени в нашето общество и да ни превърнат в техни адови подобия .Мюсюлманите са тези към които трябва да бъдем расисти НЕ черните хора или ромите

209

Анонимен

преди 4 години

Всеки садист с униформа (а те са 90%) трябва да бъде обличан в розови жартиери със заешка опашчица и да бъде пускан в панделата при черните питони!

208

довод

преди 4 години

Човечеството винаги ще се дели по цвят,няма оправяне заложено ни е в генома няма интеграция,няма търпимост в нашата родина също е заложено и цъка таймера на бомбата, но ние българите сме търпеливи и толерантни към всичко и ще попишем във фейсбука и тук и там,пък ще ни мине. Не ми се мисли ако в САЩ имат като нашите разкрития и съдебна система,какъв рестарт ги очаква,но ние сме Крали Марковци по отношение на търпимост!

207

Анонимен

преди 4 години

Русофулите във форума са в екстаз.Сега с години ще продължават да натякват, че в САЩ бият нег...е. А, че те грабят, палят и разрушават, няма значение.Русофилът никога няма да може да гледа с други очи, освен а тези на матюшка Русия.

206

Анонимен

преди 4 години

а в бг няма ли да има такива бунтове за расизъм

205

Анонимен

преди 4 години

След деситилетия алчна и грешна политика, ви се качиха на главата! Алчноста никога не води до нищо добро.

204

Краят на САЩ

преди 4 години

Да живее Джордж Флойд. Да живее Малкъм Екс. Свобода за африканците. САЩ ке падне!!

203

Анонимен

преди 4 години

Недостатъчната консумация на белина води до необратими психични последици.Ако си бяха пили редовно белината нямаше да се стигне дотук.

202

Анонимен

преди 4 години

Като разпалят една война изведнъж вируса ще изчезнеКакто изчезна тероризма като дойде короната

201

Тавариш

преди 4 години

САЩ е една изкуствена нация, в която винаги ще има различия поради много и разнообразни причини. Никога там няма да има единство между хората. Има и други държави, които не са еднородни, но са споени, като например Швейцария

200

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Почти никой от т.нар "протестиращи" не знае нищо за Дж. Лойд."-Та ка е! Няма как да го познават всички, но всички са свидетели на расизма и всъщност, Лойд беше искрата, която запали бунтовете.За мен това са бунтове, не просто безредици!

199

Анонимен

преди 4 години

Мироопазващи сили няма ли да се въведат в САЩ!Трябва да се защитят правата на населението, потъпкани от режима!

198

Анонимен

преди 4 години

Само и-диoт може да си мисли че Китай ще е някакъв фактор в бъдеще.

197

Анонимен

преди 4 години

Момчета и момичета ставате свидетели на залязването на държавата / империята САЩ.Пригответе се за новия технологичен и икономически център Китай.Европа не случайно се разграничава от САЩ в последните години, до 10г светът ще се друг