85

Чебурашка

преди 4 години

До От Европа до чебурашБъркаш Евразия с Европа приятелю, или живееш в някой квартал с малцинства и смяташ, че това е Европа. Най-вероятно е так, щом толкова те влече Анадола защото го споменаваш постоянно.

84

От Европа до чебураш

преди 4 години

Бе знаем бе вас анадолските играчи , тръгнал да ми говори за Европа , ела виж , поживей тук , виж отношението на хората към хора , тогава ми говори за живота какъв е тук . Вашите драскани философии тук цена намат .

83

Анонимен

преди 4 години

България не е добре, но за стандартите на ЕС. За руските си е екстра. В тубата има бая канали на руснаци, живеещи тук. Най-големият плюс, разбира се, е ЕС личната карта - изкараш ли гражданство, ни визи ти трябват, ни нищо.

82

Чебурашка

преди 4 години

До Европа До ЧебурашкаВ Анадола най-обичат руските роби, дето се правят на европейци. Стар номер е руските хибридници да се представят като разочаровани дългогодишни жители на старите страни от ЕС и да се оплакват колко лошо се живее там, как бели хора не са останали и как ЕС ще се разпадне.

81

Анонимен

преди 4 години

62,ЦъВтящата (ех, този буквар...) България е избрана от десетки хиляди руснаци дотук. Главно рускини, де :)

80

Анонимен

преди 4 години

Понеже в Западна Европа са по-ларж откъм мерки. И могат да разпускат по-спокойно.Освен това е спорно, дали наистина са избрали такова нещо. Собствениците на фирми, които познаваме, са си в Москва и Петербург, въпреки, че имат домове и в други държави.

79

Чебурашка

преди 4 години

До +-Заедно с предградията е над 8 милиона официално. И щом толкова се вътре с руската тема трябва са знаеш колко нелегални от бившите републики има в Москва и Санкт Петербург, които вършат мръсната работа. 90%от тях са мюсюлмани.

78

Има време, не бързай

преди 4 години

Когато имаш милиарди,имаш си и бодигарди.Но вируса по-силен е,а сърбежът обилен е.Пази се, чедо, пази се,че цял свят изпорази се.Чакаме ний за ваксина,да я спрем тая лавина!

77

НЕ ЗНАМ ,БЕ...

преди 4 години

ПИТАЙ , КАКА СИ КОРНИ..ХА,ХА,ХААААААААААААААНАЛИ , СИНА И Е В САЩ , ЗАТОВА ЗНАЕ ПОВЕЧЕ !!!!

76

Европа

преди 4 години

Наскоро пръскаха някакво гето с самолт против коронавируса , има ли някакви новинки от там ? ))

75

Защо избраха .......

преди 4 години

Защото не са глупави !

74

Анонимен

преди 4 години

От януари 2020г мин заплата 118 евро- 230 лв- ето затова знаем, че ЕВРОПА Е РУИНИ. иМА ЛИ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, КОЯТО ДА РЕКЛАМИРА СТОКИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ СИ В РУБЛИ, ЗАЩОТО ЗНАМ ЕДНА ДЪРЖАВА КЪДЕТО ВСИЧКО РЕКЛАМИРА ПО ТВ В ЕВРО.

73

Анонимен

преди 4 години

До +- 62ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАААААААААА.....................

72

хахахахааа....

преди 4 години

До МдаМечти...мечти....

71

Анонимен

преди 4 години

Защо богатите руснаци избраха карантина в Западна Европа?---------------Напротив!Тъкмо обратното!Руските милионери и милиардери на Запад побързаха да се върнат в Русия на всяка цена (в буквалния смисъл на думата) и предпочетоха да изкарат пика на "Коронката" в "недемократична и изостанала" Русия!Та се стигна дотам, че чак Мария Захарова да им съдейства щото бяха захвърлили руските си паспорти, мъ кът видяха резултата на Западното "напреднало здровеопазване" си спомниха за матушка Русия!

70

+-

преди 4 години

До Чеби Ама много лАжеш бе човек,като някой факир си и откъде извади 28 милиона мюсолмани при 14 милиона когато са,а Питер как има 2 когато там населението е 5 милиона ... факир-мошеник-лъжец.

69

Анонимен

преди 4 години

До МдаРускините ОБОЖАВАТ българските мъже - потвърден факт. И са хубавички.Каквото и да си говорим българският мъж е по-можещ от руския. Пълно е с рускини женени за българи ,които в русия са били бездетни ,ама като попаднат на някой здрав балканец почват с децата едно след другоСамо не знам защо не познавам НИТО ЕДИН путинофил тука успял да забърше рускиня. Т.е. знам - жените си имат инстинкт и избягват калпавите мъже.

68

Анонимен

преди 4 години

Леле колко *** въпрос и статия!!!

67

Анонимен

преди 4 години

До От ЕвропаВ русия делът на мюсулманите е по-голям отколкото в Европа.Само виж какво стана миналата и по-миналата година по време на рамадана в Москва.Чалмарите и тюбетейките дето бият чела в земята задръстиха цели булеварди около джамиите - нещо което не можеш да видиш в Европа.Повози се и в московското метро - брадат до брадат.За това и Дегестан и Чечня скоро ще се овсободят от русия - защото руските мъже ги интересува водката а не жените.

66

Анонимен

преди 4 години

До: ЕвропаЗападна Европа е съставка от арабистан , туркмалу и всякаква *** социални беднци от целия свят. Не пишете всякакви глупости , елате и вижте----------------------------------------И ти си един от тях бре социален беден))Защо плюеш по тия хора които са постигнали повече от теб? хахаха..