31

турчин!

преди 3 години

Аре сега да ревнат, всички св институции които уж защитават правата на човека, ЕС да наложи санкции на сащ така както направи с Турция която вкара фето в затвора

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Само дето ти си квичиш така като гледам. Толуп, на който някой от тлъстаците дето ги ненавижда му дава мизерна заплата за мизерна работа.

29

Анонимен

преди 3 години

"Пътувай към Раша."*** си, не пречиш никому.

28

az

преди 3 години

браво на милицията там! така се прави, не тука разни мамини синчета да карат с 200, разни тъпири с охрани и джи класи да си мислят че са богове. бой по всеки и това е, тук милицията освен да се крие по храстите и да взима рушвети нищо друго не прави. не случайно е оня виц където питали полицая за какво си харчи заплатата и той казал, ама тук и заплата ли дават?

27

Анонимен

преди 3 години

Гяволетата от ДаНеНе имат опит в създаването на необходими за полит линията им сцени, суматохи и разкрития.Нашите *** каквото и да зготвят се Боб с Цаца ни сервират.Иде изборен период и нищо чудно Боби да ги изрита

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Пътувай към Раша. Там лустро няма. И черни също. Ще си живееш райски.

25

Анонимен

преди 3 години

до 21 ГошоМнооого си тъъъп, бе Саше!Човека си изпълнява служебните задължения като журналист- да отразява подобни конфликти... на какво основание го арестуват? Можеш ли да ми кажеш, тъъъп Сашеее?

24

Анонимен

преди 3 години

Като няма го вече Съветския съюз да плаши тлъстаците, на кого да му пука за някакво си лустро?

23

И

преди 3 години

Като показва карта,да не е активен борец!Разпорежданията на униформенния важат за всички!Той представлява държавата!Ако не,държава на журналистите!

22

Може

преди 3 години

Но с причинаТе просто показаха как убиха човек. Защо трима натискате човек ,които видимо има здравословен проблем и е с белезници напълно излишно беше ,а и се оказа ,че четиримата само ще бъдат уволнени срещу тах няма да има наказателно преследване, затова има бунт и на бели и черни и всякакви, а да арестуваш вършещ си работата журналист за нищо и на живо ЕМИ ЗАКОПАХА СЕ СЪВСЕМ.

21

Замунда Банана Бенд

преди 3 години

америка е заприличала на Замунда, където банда бдзработни мамуни, върлюват из столица Бананго.

20

Гошо

преди 3 години

До Анонимене и какво като е журналист ,не може ли да бъде арестуван

19

Война на цветовете

преди 3 години

Тези откакто слязоха от клоните, не са спирали да върлуват.

18

Анонимен

преди 3 години

Показва картата че е журналист и пак го арестуваха.....Това ли ви е свободата на словото в САЩ, бе разбирачи?

17

До невежите

преди 3 години

Чернокожите в Сащ и нашите роми и турци нямат нищо общо!!!!! Запомнете глупци.Черните са били роби и са се борили за правата си 100 година след отмяна на робството в Сащ.А ние сме били роби в собствената си държава. ЯСНО ЛИ ВИ Е БЕ !?!

16

Жеко

преди 3 години

Чета редовно новините в CNN. Страшно са се изп*******ли. Повечето стати са анти-Тръмп, анти-Русия, анти-Китай и за нарушаване на правата на малцинствата и lgbt.Това не е обективно отразяваща медия - това е пропагандна машина на неолиберализма!

15

WTF

преди 3 години

И тези ще ми разправят за "свобода на словото". Смешници. И да кажа - в Русия е още по-зле :D

14

За

преди 3 години

Журналята,няма разпореждани,няма закон!Те се оправдават с някакъв си митичен зрител!,който не се знае кой е,и дали и дали иска вашето внушение и уж обективна истина!Те имат само права!Горкото слово,тълкуват го,кой как си иска!

13

Анонимен

преди 3 години

Голям страх ги тресе световните либертарианци.Страх и уплах ,че света се променя ,но не както те искаха ,а се завръща към консерватизма.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Виждаме твоя поглед.