27

Анонимен

преди 4 години

А така ,реванье треа,я хотелите ореваха орталъка и 9 пр. ддс!!!При бацо, кой най-реве печели!1

26

the Ghost

преди 4 години

След токова много постове в социалните мрежи как да се тренира у дома в условия на пандемия, хората разбраха че могат да не харчат излишни пари за фитнеси.Отделно - тези фитнес зали - мноооого нахални с тези искания.

25

Анонимен

преди 4 години

Достатъчно им е помогнала държавата на мутрите с вноса износа и разноса на легални и най вече на нелегални хранителни добавки.

24

ПартиенЧлен

преди 4 години

Другари нека да помогнем икономиката в този тежък момент -купете си фитнес карта.Заедно можем да градим бъдещето на страната, младежите.

23

MaйMyната

преди 4 години

Фитнесите ги държат богаташи, ама те искат да имат още и още98899

22

До 20

преди 4 години

Абе нека да ги направи задължителни, ама да ги финансира, да са елитни с качествена техника и тежести. Що не купи едни тежести като на щангистите, на олимпийските игри? Те са най-качествени. Повечето фитнеси в България не се мерят на западните, примернО "GOLDSGYM" издухва нашите зали отвсякъде.

21

Анонимен

преди 4 години

За съжаление света такъв както го познавахме досега няма да го бъде, поне в скоро време. Спорт на закрито, огромни open space офиси, закрити търговски центрове с хиляди посетители няма как да продължат да съществуват по начина, както преди вируса.

20

Анонимен

преди 4 години

Околоблоковите пространства са джунгла. Хващате мотиката и на чист въздух спортувате.

19

Анонимен

преди 4 години

Не че нещо, но в момента няма забрани за посещение на фитнес, също така едва ли спазват препоръката за 30% клиенти.Фитнесите и без световна пандемия са си развъдник на вируси, просто хората се пазят и предпочитат да не го посещават.Сега остава Баце да им намали ДДС-то и да задължи всички между 18 и 45 години да ги посещават, или може да вземе от сребърният фонд и да им ръсне няколкостотин милиона за да си седят без да работят.

18

Трениращ вкъщи

преди 4 години

Това ѝ е хубавото на кризата - че ликвидира неконкурентноспособните бизнеси и елиминира непроизводствените раб. места! Всякакви ноктослагачки по моловете и тем подобни "професии" им е крайно време да почнат да мислят за по-смислени дейности!

17

Иван

преди 4 години

Такива заплати са единици. Масовите заплати са между 3 и 5 к бруто в зависимост от уменията.

16

Бау

преди 4 години

"Наемодателите не проявяват никакво разбиране и изпращат фактури през времето на затварянето" Ето тези са проблема ... Трябваше със закон да се блокират наемите ... Нищо нямаше да им стане да потърпят 2 месеца ...

15

Помагам на секундата

преди 4 години

По една мотика 8-ми номер и тренировки на чист въздух. Участват всички мускули - гарантирано.

14

Анонимен

преди 4 години

Ту лупа да им раздаде по 10-20 милиарда.Той е богат и щедър.

13

Анонимен

преди 4 години

За два месеца кой ли вече не се нареди на опашката за държавни помощи. Така да се редяха и когато станеше време да се плащат данъци и осигуровки, Швейцария щеше да ни диша прахта.

12

Ревльовци

преди 4 години

Това само назобен *** може да го измисли. Има си пазарна икономика. Утре и на жриците на околовръстното ли ще им даваме помощи? Ходя на фитнес, но не разбирам с какво фитнесите са чак пък приоритетен отрасъл. И всяко лято залите им са полупразни защото който може, спортува на въздух. Като започнат есенните дъждове и активно живеещите хора пълнят фитнес залите

11

Батман

преди 4 години

А като стържите една месечна карта да е 120лв. не ревахте, ама сега разбрах те че хората могат да си тренират и в къщи и хайде на протест..... Мускули и акъл не са съвместими....

10

Анонимен

преди 4 години

Да фалират никому ненужните анаболни нещастници.

9

Сс

преди 4 години

Е добре де като ви намалят ДДС на 9 процента ще се напълни ли залата с клиенти ? Не е това ключът към успеха . Ресторанти,барове,фитнеси,кина, театри, спортни зали ще имат една много трудна година. Който се приспособи ще оцелее ,а останалите фалити . Това е частния бизнес. Аз съм със 70 процента спад на оборотите. Сега работя сам на обекта а другия го затворих. Ще оцелеят само най-добрияте в бизнеса

8

пожелание

преди 4 години

ЗА ВСЕКИ ФИТНЕС ДЪРЖАВАТА ДА КУПИ ПО 30-30 МОТИКИ И ЛОПАТИ И ДА ХОДЯТ ДА КОПАТ НА ПОЛЕТО ,ПОНЕ НЕЩО ДА СЕ ВИДИ ОТ ТЕХНИЯТ ТРУД !