102

Анонимен

преди 4 години

Българите били най-пострадали? Ами те си страдат от единадесет години.

101

Анонимен

преди 4 години

България винаги е била на опашката на Европа по икономическо развитие, откакто Русия ни освободи от турско робство. До 1944 зад нас бяха само Румъния и Югославия. После по времето на соца изпреварихме още няколко държави, но сега сме последни.

100

ЦК на Герб

преди 4 години

Няма страшно щом Бойко е на власт той ще ни спаси

99

Реалист

преди 4 години

България е постоянно в криза

98

слугите на ЕС

преди 4 години

До ewr Това сме ниеу българите! - *** та ЕС и нищо повече... Никаква икономика!!!

97

сефте!

преди 4 години

Откакто ни освободиха московците и после ни окупираха червената армия и БкП.......

96

0

преди 4 години

Амо от Тато до Боко, все "титани на мисълта". Страхливци, келепирджии и нагаждачи, сиреч комунисти. Какво има за чудене.

95

ББ

преди 4 години

те измерват всичко в пари,безполезни хартийки които могат да печатат и променят до безкрай,те нямат души,да си Свободен и да живееш в Справедливо общество е най-висшата ценност...заложено ни е генетично стремежа ни към Справедливост...от Бог...Природа...Висш разум...както искате го зовете,за да прикрият безпомощното си поведение обещават...пари...хартийки които не се ядат и не носят щастие,справедливост,свобода...обратното,правят ви зависими и ...роби

94

ББ

преди 4 години

ако не бе тъжно,щеше да е смешно,управляват ви алчни и некомпетентни администрация и депутати,безбожници и фашисти ви управляват,ЕС бе превърната във фашистка ,зависима организация финансираща олигарси,диктатори и мафиоти,хранят ви с отрови,дишате отрови,пиете отрови..и плащате на убийци и престъпници за да ви убиват..наивни и добри хора сте и ви използват..фашизъм в 21 век в ЕС..убиват с бели ръкавици,през администрация и закони обслужващи мафиоти и убийци..престъпления срещу европейските народ

93

Handel

преди 4 години

До ..... 94Не, за това на калинките и на пожарникарите не им пука. Важното беше че 1. Средствата (а освен парите от ЕС тихомълком бяха усвоени още 10 милиарда лева заеми) бяха усвоени от правилните хора, и че дори хората, независимо от наличието на здравна осигуровка, трябваше да си плащат за тестуването; 2. Че с имитирането на трескава дейност и раздаването на дребни пари на правилните хора бяха гарантирани поне 500,000 гласа на идващите избори, което практически гарантира и нов мандат.

92

Анонимен

преди 4 години

ЕС да дава пари чи фалирахми

91

Анонимен

преди 4 години

Ето още едно доказателство за изказването "Те англичаните ще видят дебелия..."! И както се очакваше по абсолютно трезва логика видяха го дебелия повечето българските граждани! Честита ви БКП_Лаянняррия!

90

Анонимен

преди 4 години

Нормално. Счетоводителчето и шофьорът на джипката запазиха "живота и здравето"...на банките с милиарди за безлихвени заеми с фиксиран период без лихва, като не се отчитат такси, застраховки и пр. такси, начислени от банките. Както и на футболните клубове - първите милионери, получили "помощ 60/40. Да не забравяме копърките ЧСИ, щедро финансирани от държавната ББР със 75 милиона лева в извънредно положение, незнайно защо. Това се прави с наши пари и за наша сметка, разбира се.

89

.....

преди 4 години

Ау каква изненада !! Най- малко заболели в ЕС, но най- пострадали, най- бедни, най- най-най.. Всичко сме най, включително най- усърдно направихме всичко възможно да се закопаем в дъното на мизерията. Сега ни чака дълга гладна зима и десетки ще умрат от мизерия, нещо като великите ни 2000 заразени с вируса ама това число умножено десетохилядно. Нищо. Важното е, че едни 1000/2000 заразени спестихме. Това е най- важното.

88

Анонимен

преди 4 години

това благодарение е на МъхълаБоико крадливо недоразумение !!!

87

...

преди 4 години

Че той българина и без пандемии и коронавируси си е най изгърбения в ЕС. Не ми е нужна статистика, за да знам как живея аз, как живеят колегите ми, приятелите ми, родителите ми....

86

КАП

преди 4 години

И според анкети ли ще раздават пари в ЕС заради коронавируса? Бравос! И ний българите се жалваме много, затова ли се чудеше Щабът от къде да намери в някои от дните умрели, за статистиката???

85

Анонимен

преди 4 години

Нормално, 200к нулевоквалифицирани гастарбайтери бяха изгонени от ЕС. Подобни слуги са тип "ден година храни" и не могат да съществуват и месец без мизерното си заплащане.

84

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Щом няма...протести на гладните пред МС,значи всичко е наред,а и да...има,Боко се е...разпоредил: -Ако нямат пари за хляб и...кремвирши,да ядат...пасти.

83

Анонимен

преди 4 години

Имате грешка. Да я изтриете тая новина. Всеки ден управляващите един през друг ни говорят колко сме добре и с най-най- добрата икономика в Европа. Пък мисирките истерично крякат тия новини ежеминутно за да угаждат на чорбаджийте си, така, че това не е вярно. Аз на кого да вярвам на продажните дребни душици - *** които са на 111 място от 111 в класацията или на истинската журналистика, не севдината, не хикимянчената, не мисирската.