16

Анонимен

преди 4 години

А на теб кои са ти ценностите бе градски?Да си лакираш ноктите на краката и да си купуваш нова перука всяка седмица?Измий си устата със сода каустик, че смъpдиш от самолет...

15

До 13

преди 4 години

Точно там е работата, че съдът обикновено присъжда родителските права на жените, но и жилището, придобито по време на брака, че и издръжка.

14

Анонимен

преди 4 години

То и разбирачки много. Детето при баба си, а тя на работа при тираджиите от мрак до зори.

13

Разбирачи много!

преди 4 години

И колко мъже познавате, които са поискали пълни права над децата си при развод!? Нито един! Много е лесно детенцето да е при майка си, т.е. "бившата", а пък той "милия" пляска с ръце и хайде по живота, а срещи и скъпи подаръчета когато му е удобно! Хайде един да си вземе детенцето на пълно отглеждане и да видим как се справят!

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Кои са традиционните ти ценности бе селски?Да пиеш по кило ракия и да си биеш жената ли?

11

да

преди 4 години

това е новото нормално. Войната на *** феминистки и солджъри срещу белия, хетеросексуален мъж. Който трябва да бъде заклеймен като насилник и да му бъде забранен достъпа до децата, а а те възпитани в омраза към своя баща и ОТЕЧЕСТВО!

10

Анонимен

преди 4 години

Понеже трябва да сме модерни и в крак с новия евроатлантически тренд, пробутаха закони и закончета, които легално да разбият традиционните ни ценности като общество като семейството.Виждали ли сте мамун, който стои на клон и го реже? Ей тва сме ние.

9

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

амъжете който бият и убиват жени как е

8

адвокат

преди 4 години

Това е най-извратения нормативен акт,създаван в човешкото общество.

7

Анонимен

преди 4 години

Ако не беше вярно това, никой нямаше да се занимава да прави асоциации и да се бори срещу вредните закони.Тъй че... айде феминистките у лево.

6

ДДРОнег

преди 4 години

Жените са големи егоистки и заради тях страдат децата !!!Разберете , жени, че всяко дете има нужда и от баща, и това, че двамата вече не се разбирате добре, ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ТРЯБВА ДА РЕФЛЕКТИРА ВЪРХУ ДЕТЕТО !!!бившата не го проумя това и сега първото ѝ дете е с психични проблеми, а като гледам вече и моето започва да е нервно, а аз НИЩО не мога да направя, щото законите изобщо не са с мен !!!

5

-Тя е заядлива кучка

преди 4 години

- Майка му ме гледа накриво. Това е психически тормоз!- А пък нейната майка в мое присъствие отваря прозореца и вика на комшийката, че съм бил с две леви ръце, хем заврени отзад и не съм можел една крушка да сменя. Това е морален тормоз, също и опетняване на доброто ми име!- Той дърпа детето за ухото!- Тя пък му плесна шамар!- Той нарича майка ми зад гърба й "скоч.убра" и това й стана прякор в квартала!- Тя учи детето да казва на моята майка "баба Яга"!- Той пърди докато се храним!

4

Анонимен

преди 4 години

Напълно основателно и справедливо изказване. Жените са не по-малък фактор за разпада на един брак или съжителство, но по презумпция се санкционира силния пол и се заклеймява като насилник. Негласно се толерират жените и се ощетяват мъжете, а всички деца имат ЕДНАКВА нужда от ДВАМАТА родители, ПОРАВНО.Мамунска държава, мамунски закони...

3

Анонимен

преди 4 години

Т.е. НПО-то може да се ползва като инструмент за генериране на корупция.

2

:-)

преди 4 години

А добър ден! Затова НПО-тата не трябва да прокарват закони, субсидиите им да бъдат спрени, а услугите им да са отделно от държавата.

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

а насилието над деца