17

Леле

преди 3 години

Точно писанията срещу Тръмп са повече от толерирани. Всичко, което не съвпада с идеите на либералите бива цензурирано. Много ясно, че Марк Зукърнезнамсикой няма право да определя какво си говоря/споделям с приятелите си. Говорите за демокрацация, а сте по-зле от Сталин. Good luck to take him down хахаха

16

Dumbest idea

преди 3 години

Цялата работа защото към неговия tweet имало подсказка да се провери достоверността на предоставената информация, без нищо друго да е "пипано". Голяма драма, голяма работа.Наистина се доказват като kpaвapи, лишени от здрав разум. какво да очакваме от отявления глyпak Тръмп призовал сънародниците си да употребят "подкожни" дезинфектанти?

15

Анонимен

преди 3 години

Най-великият президент в историята на САЩ. Никой досега не си и помисляше да посочи с пръст тези абсолютно гнуусни платформи и тоталитарната цензура, която налагат.

14

Анонимен

преди 3 години

Трябва да има ред и дисциплина!Не може простолюдието да определят дневния ред?!Иначе става анархия!

13

Take him down

преди 3 години

Типичен кoмyнягa, изповядващ мотото -Който не е с партията е против държавата.Дори в Русия хората могат да изказват свободно мнение спрямо Путин, но в щатите вече не. А си дръзнал да напишеш в Tweeter нещо накриво спрямо Тръмп, а са те издирили , завели под съдебна отговорност и осъдили. Това е "тръмперовата" свобода на словото.

12

Анонимен

преди 3 години

Ако някой те докладва за някой пост в социалните мрежи има шанс поста да бъде изтрит.

11

Анонимен

преди 3 години

Удариха инструмента на либералите и веднага започнаха протести. Тръмп действа в правилна посока щом либералчетата вият от болка :Д

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Е той се пльоскал по очи (образно казано) Остава само да застане на челна стойка и картинката ще е пълна.

9

Нане

преди 3 години

Тръмпи, ще смачка либералната самозабравила се напаст!

8

Анонимен

преди 3 години

Очаквам да се спъне здраво и да се плюсне по учи. И тогава... да отмени гравитацията на територията на САЩ, със закон. Нека е шарен света, нека има и такива. Но не има давайте власт на такива. Този клоун още се изживява като в тъпo шоу, а вече е президент.

7

Анонимен

преди 3 години

Противоестествено е интернет платформа да бъде арбитър на истината. Ако и се даде право да цензурира, тя иска и може да се окаже на мястото на партията-майка. Къде е свободата на словото, ако ме банят веднъж седмично за правдива информация, не за псувни и обиди?

6

Анонимен

преди 3 години

Импотентен.....никой не го взима на сериозно.

5

Анонимен

преди 3 години

Ние си го избрахме.....с блатна помощ.

4

Честито!

преди 3 години

Вие си го избрахте!

3

Анонимен

преди 3 години

Господин Тръмп обвини сайта днес,бг, че му редактира постовете и се закани да го спре

2

Анонимен

преди 3 години

Тръмп подписа указ за ограничаване на защитата, с която се ползват социалните мрежи, и свободата, с която разполагат при модериране на съдържанието си, защото когато ползваш социалните мрежи за разпалване на майдани в други страни е едно, а когато някои чрез същите тези социалните мрежи се опитва да подпали твоята бяла къща и да ти отнеме властта е съвсем друго.

1

Анонимен

преди 3 години

Зукърбърг излезе голям хитрец и сега ще прилапа пазарен дял от туитър.