12

КОЙ

преди 4 години

Опитват се да правят бизнес без КОЙ. Значи са престъпници до доказване на противното. Обиски, арести, жандармерия и пета стрелченска бригада ще изпратим, да се види кон боб яде ли и КОЙ командва територията.

11

друг знаещ

преди 4 години

Ако работеха с Тексахо и Шеврон ,щеше да са и над Домусчиев !

10

РусенецЪ до 6

преди 4 години

Ама вие, сериозно ли?! Колко хора разориха идея си нямате. Че още им плащаме далаверите с Арена Русе. За стотици милиони става дума!

9

чокобоков

преди 4 години

Бобокови да не са се скарали нещо с батеБоков

8

Анонимен

преди 4 години

Ей няма ли да свършат мафиотските комунистически олигарси?!Тези всичките са смукали от народа,тъй като за червените закони няма.Те винаги са имали държавата за лична собственост!

7

До коко

преди 4 години

Те пък едни работодатели ..... Да ти умре коня. И продукцията им не става за нищо. Веднъж сложих масло на проста щеше да гръмне двигателя. Мошеници долни!

6

Анонимен

преди 4 години

До знаещТези нямат нищо общо с мутри като Божков, това са едни от малкото способни бг бизнесмени изградили сериозен бизнес със сериозни международни партьори като Texaco и Chevron.

5

Работника до 4

преди 4 години

В момента в който някой ми обясни, че ми е "работодател" - моментално губи моите умения и услуги! МОМЕНТАЛНО !!! На мен работа не ми се дава! От мен се купуват моите умения и знания!

4

Коко

преди 4 години

Когато прокуратурата съсипе всички работодатели, ще минем на диета банкянски домати и свинско с кисело зеле.Така, че радвайте се докато има какво да ядете.

3

Анонимен

преди 4 години

Айдеее, и тези явно не плащат редовно и се отрекоха!

2

знаещ

преди 4 години

Тези хора са по богати и от Божков , но никой не ги знае ,защото не се показват от дупките си ! Имат база с пристанищно място в одеското пристанище , фабрика за пакетиране на масла и газ в истамбулски залив , и още много други неща !

1

Боко Бориса

преди 4 години

Бобокови, на улица Борисова. С тези имена няма начин всичко да е наред.