28

Анонимен

преди 4 години

Кой бе,Цецо и Цецка ли са в ареста?Или оня,бившия шеф на КОМПИ да не би да са го докарали от Валенсия?Жива да не бях!

27

Анонимен

преди 4 години

"Спас Гърневски от ГЕРБ обаче посочи, че след влизането в сила на новия закон в арестите и затворите вече са крупни олигарси, които са били под крилото на комунистическата номенклатура и са спонсори на левицата."Чичо Спасчо който навремето водеше деветосептемврийските паради сега се е пребоядисал на гербаджия?

26

Анонимен

преди 4 години

Вярно ли е, че председателят на комисията е член на масонска ложа ? Нормално ли е държавни чиновници да членуват в масонски ложи ?

25

Gost

преди 4 години

Това е съвременният орган на властта за репресия !

24

Анонимен

преди 4 години

Всички бандити са спонсори на БСП .

23

Анонимен

преди 4 години

Те може и за трилиони да искат, НО колко са отнети? Кои хора и кога ги почват с бухалката?Всичко е избирателно, ако слушка и си плаща е ок, ако се опъне се започва със голямата бухакла. Таз комисийка, както и прокуратурата удрят тия, които са се опълчили на мутренското управление.Оная кметицата на Младост, за подхвърлени 70хил в затвор, а комисийката по хазарта проспала 700 млн и нищо, няма виновни, няма наказани.Тераси, балкони Н на брой апартаменти и всичко е ок, защото са наши хора.

22

Анонимен

преди 4 години

Помните ли записите, на които Бойко си призна, че е обещал да не пипа едни хора.За да дойде на власт някой с благословия на кръга зад кулисите, трябва да обещава да слуша и да плаща, иначе платени протести, компромати и т.н. Затова и честни и принципни хора могат да дойдат само при общество , което може да поеме контрола като загърби личните си проблеми в името на общото благо. Затова трябва масови протести до дупка, докато не склонят независими външни наблюдатели и избирателна комисия и избори

21

Анонимен

преди 4 години

Очаквам т.н "премиер"- дерниер,да се изходи по въпроса за Барцелона.На Цвъ отпаднаха обвиненията за апартаментгейт,защото се зае да прави партия и не съ знай знай ли съ.Все пак е навътре в нещата.

20

One

преди 4 години

ама как откровено си говори, че нямало и на бсп апартаменти там. Смятайте колко им пука. И това ми е бивш главен прокурор. Това не е държава.

19

Анонимен

преди 4 години

Очакваме т.нар. "президент" да се изходи по въпроса с отнемането на милиардите.

18

Мама Росо

преди 4 години

Италия си има мафия!!!В България мафията е държавата!!!Много лесно се прекратява всичко стига да има желание.Като не циркулират пари с неизяснен произход , като се дигитализира и получаването и плащането....да видим тогава.Може ,но не е нито удобно,нито желателно за доста хора.И докато нормалният българин събира трохички , то "богопомазаните" ядат злато.

17

Излишъкът свърши

преди 4 години

Всички корумпирани, които не са свързани с герп, да внимават.

16

Анонимен

преди 4 години

Перке,бе джанъм,апартаментгейт е заметен под килима?Вервам ви,ти да видиш!

15

Анонимен

преди 4 години

Има едно старо правило когато нещо трябва да се замете под килима се създава комисия от компири останлото е пунта мара, а те в това са доказани майстори.

14

питам

преди 4 години

Някой от съдебната система или политик на високо ниво барнат ли е !!

13

Анонимен

преди 4 години

Бешипету знаят как се бори корупцията. Стани шеф ги научи.

12

Анонимен

преди 4 години

Странна работа! Нямало проблем с апартамента на Цветанов, но пък никой не може да си купи на тази цена нищо от тази фирма ... що така?

11

мак

преди 4 години

Ще работят избирателно. Нали не вярвате, че ще погнат някой с власт, независимо на какво ниво е.

10

КОГА ПОХАРЧИХА КТБ

преди 4 години

кога се натопорчиха за следващия одран "бизнесмен"

9

руски хакер хибрид

преди 4 години

Всъщност въпроса бе че новия закон е направен така че на никой нищо да не му вземат.хахааа.да има време да си скатае всичко и да му вземат само старите ***.Супер нов закон си приеха хахааа...застраховат се муцките!Гарантирано от герб!Работят за нас!