71

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАфриканците в АфрикаБелите в ЕвропаАмерика да си остана на индианците Белите да седим в ЕвропаДругите раси си остават по континентите и държавите Заедно с ресурсите им Най-справедливо и честно

70

Ушев ананас

преди 4 години

До АнонименСвободи и права ? за кой ?С индианската кръв ? Или пък Османската Империя по тази логика Има права над нашата земята Защото и те са проливали кръв докато са ни клали Недей така Просто не е морално и човешки да се мразиДаже и различен цвят на кожата заради много стереотипи Едно време имах фашистки и расистки начин на мислене Поживях в САЩ и видях нещата извън това Което ми беше втълпявано с години

69

Анонимен

преди 4 години

Какво друго могат да правят освен да протестират и да се развъждат? Колко нобелисти има от тях? Колко учени, математици, физици или химици?И там, и в африка са едни и същи, живеят по клоните и мърсят.

68

Анонимен

преди 4 години

Отглеждат си ги там, а после се сърдят като почнат да върлуват.Пратете ги в африка щом не искат да спазват законите.

67

Анонимен

преди 4 години

Интересно ако беше бял какво щяха да кажат тези, които крякат.Аз знам. Нищо.

66

Анонимен

преди 4 години

До Ушев ананасНа война винаги се убива колега! Американските закони са писани с много кръв и мъки! Свободите и правата им също са извоювани с много пот и кръв!

65

Ушев ананас

преди 4 години

Много е християнско Да се радвате на убийство и да защитавате убиец Кармата не подминава

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 71Афронегрите са изключително нагли и нахални,особено когато са в група от себеподобни!Това Афро сигурно се е мислило за безсмъртно,но в 99 % от случаите американските ченгета постъпват по този начин,ако усетят и най-малко намерение за съпротива от този които проверяват.Щом си агресивен към тях,значи си агресивен и към всички останали!Идете да се опънете на американски полицай или да спорите с него и кажете после дали не съжалявате искрено за това!

63

Анонимен

преди 4 години

така трябва и при нас да се отнасят с тъмните ни сънародници

62

юбералес

преди 4 години

Публична расова екзекуция. Чакаме Спилбърг да направи филм.

61

Анонимен

преди 4 години

Тия трите ченгета дето гледат колегата си как го убива, трябва да бъдат съдени за съучастничество в убийство.

60

Анонимен

преди 4 години

до 70 Какво означава да ми пука на мен, бе? Независимо дали е римлянин или негрo или жълт е недопустимо да си полицай и да оставиш колегата си да убие пред очите ти човек с белезници на ръцете който не оказва съпротива.

59

До 69

преди 4 години

Защото не им пука за него. Ние, ако имахме законите на Америка и някое ченге убие еди ром, ще ти пука ли? Както един човек ти каза вече, ченгетата мразят ***. Жените *** ченгета, стрелят най-лесно от всички ченгета, докато белите се въздържат защото, ако убият мацлинство все са "расисти". Абе Америка е сложна държава.

58

Анонимен

преди 4 години

до 68 Е добре де...нали го изкарват от колата и още докато е прав му слагат белезници без да се съпротивлява ?! След това защо го събарят на земята и го затиска тоя псииихопат а другите ченгета гледат отстрани само?

57

Анонимен

преди 4 години

Човекът не е бил престъпник с криминално минало.Търсил е по-добра работа.Ареста е бил извършен след като просто е отказъл да излезе от автомобила си. и четиримата полицаи го измъкват от колата му.Изводът!Не се съпротивлявайте при арест, изплнявайте спокойно - без агресия заповедите на полицията, не ги провоцирайте с думи или жестове.Защото и сред полицаите доста често може да срещнете престъпници с психически отклонения .

56

Анонимен

преди 4 години

до "Това да казваш ИСТИНАТА откога се счита за расизъм ?!"И аз това се чудя. Сигурно откакто един цвят на кожата започна да се цензурира и обвянява, а друг да се оправдава автоматично.

55

Котки

преди 4 години

До И още нещо!Каквито и да са обстоятелстватаи за каквото и да е виновен, човекът е закопчан и лежи по корем, не представлява опасност. Не са полицаите тези, които ще решават, че трябва да извършат публична екзекуция на място, това не е Съдия Дред.

54

Един BG от USA

преди 4 години

В Минеаполис 87% от полицаите не живеят в рамките на града, ами живеят в предградия където белите са минимум 90 на сто. И аз не харесвам ***, но в случая ченгето си го направо уби при положение, че знаеше, че е сниман. И полицаите мразят черните ( защото те извършват болшинството от престъпленията) но едно е да го настъпи в някоя тъмна уличка и да кажат, че ония е умрял от инфаркт, а съвсем друго да го направи пред толкова свидетели. Само заради тази си наглост, ченгето заслужава затвор.

53

Анонимен

преди 4 години

Човека умря , а урoдa продължаваше да го натиска с коляно.

52

Котки

преди 4 години

Затисна му и гръцмуля и атрерията, спря му и кръвта към мозъка и въздуха, докато онзи лежеше по корем, закопчан с белезници. Тва си е хладнокръвно убийство за мен.