319

Анонимен

преди 4 години

Това че е оптимист с какво променя факта че е *** ?

318

Sata NATO

преди 4 години

"Като дете (програмист по професия) на лекари (директор на лаборатория по микробиология в САЩ и завеждащ отделение по неврохирургия"------ Баце, ти си изключително зле обременен в генетичен аспект. Двама родители психари... Дегенерацията ти е заложена в хромозомите.

317

Анонимен

преди 4 години

Някакъв комунистически "доцент" с килийно образование седнал да плямпа...------А ти колко имаш по биология?

316

Анонимен

преди 4 години

Жалко. Щом този го казва, значи не е вярно. А щеше да е добре да няма

315

м,даа

преди 4 години

До 290Ти сериозно ли!? И откъде се явяваш така в коментара! От Горно Драглище?!

314

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 289Защо човече си толкова ***, че даже ти личи и си демонстрираш простотията по този начин. Ти ли ще си ни пълководец, дето трябва да следваме. За теб няма болести, и зарази! Така ли! Ти живееш в един стерилен свят, дето само болния ти мозък може да го съътвори. Ако не беше болен, човече, щеше да знаеш, че когато е нужно и има причина, трябва да се отговорно и да пазиш себе си и околните,.

313

Стига мъка

преди 4 години

Славянски език няма.Иска му се на Путин , но азбуката е българска , а не руска.

312

Анонимен

преди 4 години

До Обективно Ми там е работата, че не е обективно ставащото, а субективно. Примерно тестовете са една загадка. Мерките също. Те са политическо решение, което няма връзка с реалността. Имате много малцинства на острова, *** кой ви е крив за това. После тия прегръдки, целувки, брицания по света, кой може да си позволи ниско тарифни полети и прочие, ми всичко си има цена, родоотстъпничество също така...

311

А

преди 4 години

Кой го слуша този кукундрел?

310

!

преди 4 години

Много ми се иска да е така, както казва доцента! Но вероятността е 50/50. Чудя се, откъде му се дава тая информация толкова категорично казана! Имам чувството, че си бръщолеви и се надява, като при тотото...

309

Анонимен

преди 4 години

До до 313 от от славяни До 31(3. Човече, престани да се бориш в вятърните мелници! Не разбра ли, че тези дето ти опонират, са твърде далече от действителноста. Те са купени , или обсебени или...., каквото и да било. От тях не искай научни аргументи или нормален диалог. Те могат само да те напсуват или да кажат нещо за презерватива на баща ти , с извинение. До тука им е интелектуалния капацитет. Защо въобще влизаш в полемика. Все едно , че си общуваш с ***!

308

Анонимен

преди 4 години

До до 313 от славянинПич, ходих да играя тенис, ядох и се връщам и какво да видя, само го усукваш.Имаш ли изобщо някакви източници освен онлай вечеринки да си лафите с приятели или не?

307

Това ще мине

преди 4 години

Но руската лъжа за славянски език - никога.

306

Анонимен

преди 4 години

До БАЧКАТОРНе се поддавай на внушения! Мисли, информирай се , съпоставяй ,тогава прави изводи! Не чакай някой вместо теб да ги прави и да ти ги дава наготово! Защото тогава вероятността да те измамят е твърде голяма! Бачкатор, вечер за разтушка раздвижвай и мозъка си! Ще ти е от полза.

305

Анонимен

преди 4 години

До ЧОВЕК ,А НЕ УФСЪ...Е,ти с какво си повече от тях?!Може би, защото си ял по качествени храни ли? Или си се грижил повече за себе си! И как! Като всеки ден си се подлагал на стрес и си дишал замърсения въздух. С това ли си по малко застрашеното поколение от тях! Не разбирам от къде ти идва самочувствието!

304

БАЧКАТОР

преди 4 години

За мен този човек е много по-стойностен лекар от прехваления генерал мутафчийски. Съдя по прогнозите им за коронавируса . Мангъров каза че много хора са прекарали и ще прекарат вируса ,но жертвите ще са малко, а Мутафчийски го видяхме всички при Бенатова колко отрова плю.

303

Анонимен

преди 4 години

До *** евреиски Съжалявам да го констатирам,но българина си иска маската и ограниченията да яде да спи и да не се къпи и бръсне, да не работи, да му казват какво да прави и да му хвърлят прах в очите. Хората в Европа и в Америка протестират но българина си е купил китайско подбие на маратонки и вече е китаец, да не е европеец я.

302

Анонимен

преди 4 години

Има физическо и психическо затлъстяване на хората, но те не искат да спрат да си угаждат, въпреки, че развиват болест, защото получават ТЕЛК. Повечето затлъстели имат ТЕЛК. Те попадат в рисковата категория и заради тях носим маски, ние които водим нормален живот и не прекаляваме с нищо и нямаме и ТЕЛК. С нашите пари дебелите живяха и сега останалите трябва да ходим с маски и да спазваме ограничения и лишения.

301

Анонимен

преди 4 години

До до 241 от славянинЕ, тогава с се излекувал сам! Браво! Но сега ако те пипне дали ще можеш!!!И ако се развихри в теб, не ти го пожелавам, какво ще си мислиш пледи да напуснеш този свят. Мислиш ли, чееси по- велик от природата!

300

Анонимен

преди 4 години

До ресто Не браво на Мангъров! Браво на простотията в тази страна! Толкова е голяма, че дори вируса ни съжали и ни подмина! Не го ли осъзнавате, че е толкова интелигентен, повече от Вас, че дори не иска да си има нищо общо