25

Анонимен

преди 4 години

Който има деца, ще ги гледа или някой друг ще му ги гледа. По-добре беше да затворят градините , защото са много високи разходите на държавата за хигиена и лечение.

24

1212

преди 4 години

"В първия ден на отварянето на детските градини в София родителите на 6348 деца ги заведоха на детска градина, а други 489 деца бяха днес в самостоятелните детски ясли. Това прави около 14% от всички деца, които посещават детски градини и под 25% от децата, които посещават самостоятелните ясли, съобщиха от пресцентъра на Столична общщина".Значи няма от какво да се притесняват учителите. Желая ви здраве на всики!

23

Анонимен

преди 4 години

Много клавиатурни съдници има като гледам. Моето дете не е на градина, защото имам възможност да го гледам в момента, но в квартала изобилства от примери за родители, които нямат този лукс - самотни майки (не по документи, а реално), работещи ниско ниво (продавачи, таксита, малки квартални магазинчета) за които няма хоум офис, баби/дядовци в работеща възраст и прочее. Много социални проблеми лъснаха покрай вируса, но едва ли ще се оправят като гледам така. Важнот о е хейт да има

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен8Ами ако детето ти спомогне тъщата да остане без зет...Не те ли е срам малко, че си отишъл да живееш в апартамента на тъщата и се чудиш как да е умориш

21

Анонимен

преди 4 години

До ООООООООВярно ли ...В Белгия на година по пътищата им умират около 500 човека, а от това грипче са си заминали над 9 хиляди и то за 3 месеца. Ако в България имахме сходна смъртност с Белгия щяхме да имаме около 6 хиляди починали. А никой не сочи с пръст , че белгийците са се провалили.

20

Цецо Мен

преди 4 години

Тук съм сигурен, че половината, които пишат нямат деца.

19

Един

преди 4 години

След като видях снимките реших да не си пускам детето.

18

джави

преди 4 години

Българският родител ако може и се разчита на съвестта му и събота и неделя ще ги остави.

17

ОООООООО

преди 4 години

ГОЛЯМА ПАНДЕМИЯ!!!!ЗА ЕДНА СЕДМИЦА ИМА ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ НА ПЪТЯ, ОТКОЛКОТО ОТ ТАЗИ ИЗМИШЛЬОТИНА

16

Анонимен

преди 4 години

До Истукан Те могат да учат дистанционно, но деца не могат да се отглеждат така.

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен "Нямам думи" ти си мързелива чисто и просто.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Много жалко...Прав си но се започва с главна буква.

13

Анонимен

преди 4 години

Разгледах снимките и щях да припадна.Това да не е болница или психо. Хора, това са здрави и прави деца. Ще им повредите психиката. Гледат уплашено и тъжно, все едно са в болница. Това някакъв експеримент ли е. Европейската комисия какво препоръчва.

12

Истукан

преди 4 години

Пуснаха децата в детските градини, а не пускат учениците и студентите да учат. Що за акъл?

11

Анонимен

преди 4 години

тъжното е че още има хора които наистина вярват че има ужасяващ смъртоносен вирус. Това е показателно колко добре може да се манипулира едно по-неразвито съзнание, само чрез един единствен инструмент - Медията. Заключват те у вас, и ти промиват мозъка денонощно. По слабите не издържат, отключват страха в човека и той вече е в ръцете им. Много жалко...

10

Анонимен

преди 4 години

Дори и да се разболеят и да умрат децата, щели да се родят други?! Да ви имам и логиката, егати хората. Що за даун или алкохолик там или наркоман трябва да си за да си пуснеш детето там?

9

Анонимен

преди 4 години

До еееНямаше пандемия но за сметка на това имаше комедия.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Изпратих моето че ако донеса вируса и заради тъщата ще си има собствена стая и няма да дели със сестра си една стая.

7

еее

преди 4 години

В България не е имало и няма пандемия, извънредно положение.Вируси има всяка година , болни деца също. Повечето вируси са в главите на хората.Нека децата си ходят на детска градина и да си играя с връстниците.

6

Анонимен

преди 4 години

До ФактПризивът беше деца да се пускат на градини само ако няма кой да ги гледа.Една колежка каза , че не е пуснала детето си днес , защото цяла седмица щяло да бъде студено и валежно и не искаше детето да седи затворено с другите деца вътре.В момента в който времето се позатопли бързо ще се завърнат поне половината от децата в градините.А най важната новина е че това лято градините в София ще работят.