49

Анонимен

преди 4 години

До GGКазах ти,да не ни пробутваш лъжи и някаква библия-фалшификат от 17 век,в която има сребърен нитрат,който е изобретен през късното Средновековие и цялата книга е пълна фалшификация,да не говором за останалите лъжи и фалшификации,не са спирали от 17 век насам,дори и през нацизма Хитлер не спря да произвежда "антични" фалшификати и да краде чужда история,да не говорим за коцлагерите Талергоф и Терезин,създадени за асимилация на славяните и как асимилираха населението в днешна Румъния,разкара

48

GG

преди 4 години

До 50Все повече истини излизат от древния свят. Истината рано или късно намира път.В Градешница, България е намерен 7000 годишен кивот на Орфеевият (Орфическият) Завет с Първата Заветна Плоча.

47

Анонимен

преди 4 години

След потопа оцелелите хора се заселват там където е Шумер обече след време те се връщат по родните си места със времето Шумер става Самар, реката Ефрат се е наричала Кубрат някога, това са синовете и пазители на. Слънцето Жреческа каста от която е самият Тот, там някъде е и лъва сакралното животно - Сфинкса.

46

Руси Филчев

преди 4 години

Греш колегата, тази азбука е създадена от другаря Ленин !

45

Анонимен

преди 4 години

До 39Коя библия тракийската ли искаш, иска ти се да узнаеш aма няма да узнаеш нищо. За тебе по важни са датите кланяй се на датите щом ти харесва.

44

Анонимен

преди 4 години

Язък му за академичните титли, щом не прави разлика между азбука и графичния и израз.Азбуката е система. Когато някой създаде системата, отдели звуците и ги приравни към графични символи, каквато и промяна да се прави в последствие е просто козметика. Дали с качествена система могат да се похвалят латински пишещите ингилизи или франсе, щото и до днес пишат едно а говорят друго. А Грекос с 24 те си букви, така са омазали истинското звучене на много имена, но сметки и етикети даже са им много.

43

Анонимен

преди 4 години

Добре, че все още се намират и истински и обективни стотици.Респект за Професора.

42

Анонимен

преди 4 години

До GGКолкото повече пишеш толкова повече разбирам ,колко си невеж,необразован и без никакви исторически познания,дори елементарни,камо ли професионални исторически познания.Хайде, спри се с тези глупости!

41

GG

преди 4 години

До 43Така е ! На гроба на Кирил в Рим има плочи от всички държави, използващи кирилица с безкрайни благодарности. Познай само от коя няма ? Препоръчвам горещо на всеки, който отиде до Рим. Самата гробница е уникална...

40

Анонимен

преди 4 години

Едно от най-великите неща, което имаме са езика и писмеността . Този (ⰕⰟⰒ) "професор" ги плещи едни и за двете, нямало писмени доказателства, Петър I и т.н.Уважението към Кирил и Методий го има къде ли не. Например като бях в Словакия преди много години видях банкноти с тях. После Словакия през 2012 г. май направи юбилейна монета от 2 EUR за 1150 годишнината от Великоморавската им мисия...

39

GG

преди 4 години

До 39Пиши в гугъл библия Бесика. Стига си писал глупости, че нямаш капацитет и на дете

38

Най-пич

преди 4 години

Това е оня гений който докато беше ректор за малък период от време го мързеше да подписва дипломите на завършилите и ги подпечатваше с печат.Съответно всички дипломи от негово време са нелегитимни и не важат.Така че каквото и да каже тоя е смешно като него.

37

Щ. Младши

преди 4 години

ТОВА Е ЛЪЖА- ОЩЕ ПО ВРЕМЕТО НА ОМОРТАГ В НЕГОВ НАДПИС СЕ ГОВОРИ ЗА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК А В НАШИЯ КАЛЕНДАР, СЪДЪРЖАЩ ТЕРМИНИ НА БЪЛГАРСКИ ИМА ДАТИРОВКИ НА НАД 1600 ГОДИНИ!

36

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАбе покажа я тази "тракийска библия", да видим на какъв език са писали тези траки - славянски,патагонски,танганайски,какъв?Да не говирим,че християнство изобщо не е съществувало в античността!

35

Анонимен

преди 4 години

В началото беше словото.., кое слово ако не Богарското, тука обаче се говори за една тракийска библия и духовния бог на траките Орфей. Тука е скрита голяма мъдрост и рано или късно човек ще разбере, че не е този който е, а този който не е. Времето тече и в този свят и във безграничния и са закодирани тайнете на Мирозданието обаче само българите могат да го разберат точно затуй не са били удобни богомилите и катарите на Ватикана.

34

Анонимен

преди 4 години

Значи това за Кирил и Методий излиза, че си е пълна лъ а в стил Шибидар Димитров?!

33

Анонимен

преди 4 години

"Избраният народ е трако-българският" - дай документи и факти,без фалшификации и с химичен анализ"траките са имали писмо около 2 000 год преди египтяните" - покажи го това писмо и дай факти с химичен анализ"Гърците не са разбирали туй слово" - има византийци,не гърци по време на Глаголицата, а "Глаголица" и "Кирилица" се пишат с главна буква"твърдят, че са наследници на траките" - дай факти и доказателства от ранното Средновековие с химичен анализ,че нация "траки" е съществувала изобщо някога

32

GG

преди 4 години

До 32

31

GG

преди 4 години

Ти си за затвор бе !!!

30

българче

преди 4 години

В каква огромна заблуда съм бил,като си мислех,че най руският в задунайская е нашият вожд другаря Путин,а той бил историкът...професор...сигурно и средно образувание има...срам!!!...