55

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен,който каже:-"Баце,ти счупи ***"....Баце,знам какво написах!..Когато две скорости са еднакви,то двете тела,движещи се с тези скорости,са практически НЕПОДВИЖНИ едно спрямо друго...Е,тук са се комбинирали ТРИ скорости::-Едната -скоростта на движение на земята около Слънцето,втората-скоростта ,с която тя се върти около оста си,и третата-скоростта на микрометиоритите.ПРОСТО СЪВПАДЕНИЕ!!!При това съвпадение метеорита просто е паднал на Земята като..свободно падащо тяло.

54

Боже, Божеее...

преди 4 години

Колко ексцентрици има на тоя свят, колко вятват, че всичко е заради тях... мъка, мъъка голяма и свещенна простота

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен" "И най вече да го накарат да си сложи маска,което е най гадното нещо.."

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен53 Истинските фармакологични гиганти не са в играта, както и честната медицина.

51

Анонимен

преди 4 години

До ВсичкиТезиГлупости До някъде си прав но целта не са парите, а контрола. За съжаление ЕС подкрепя СЗО. Америка и Бразилия се опъват и затова се оказват най засегнати.

50

Анонимен

преди 4 години

До Полина Не корона вируса, а ковито прокобито е изкуствено измислено.

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19 От одеве до сега прочетох по важните неща и въпреки че съм на 60г възраст не мога да се успокоя. Чели сме разни неща но още от зимата най много ми е странно, че всичко се случва в нашия живот. Имаше много сигнали но някак си на човек не му се иска да са верни, но така се получава и то много бързо. Няма начин обаче да няма начин да се излезе от положението.

48

ВсичкиТезиГлупости

преди 4 години

Всички тези глупости и защитни тези,че ковид е естествен,са просто платени глупости.Вируса е 100 процента лабораторен продукт,зад който стоят Бил Гейтс,университета Джон Хопкинс и СЗО.Целта - тотален контрол и продажба на лекарства и ваксини.Съответно - гореизброените яко трупат зелени банкноти.Така става то - един изял прилеп и за това свършил света.Приказки от 1001 нощ , дело на дядо Бил и жена му.

47

да,да ама не

преди 4 години

До Анонимен 22Това питам и аз, ако някой знае нещо сигурно - да каже?Цитата е от един анонимник като нас в този сайт под една друга статия по въпроса! И да точно за КОВИД-19 беше писал!Не само в Китай има такива лаборатории! При съвременните транспортни връзки не е затруднение да пуснеш зараза в която точка на света си харесаш! Стига да разполагаш със заразата и възможностите да отидеш лично или да пратиш някого до там!Защо да го правиш? Трупаме въпроси и търсим отговори!

46

До 42

преди 4 години

Британското военно гробище (на английски: Kirechkoi-Hortakoi military cemetery) между селата Киречкьой и Хортач, Солун е създадено през март 1916 година по време на Първата световна война до британска военно-полева болница извън Солун. В него са погребани 606 британски войници и офицери и 58 български

45

Анонимен

преди 4 години

Не е верно.Короната е измислена да пречи на българина да си ходи по кръчми,на софри,разходка по Витоша,да клюкарства по пейките и да протестира без значение против какво и кой.И най вече да го накарат да си сложи маска,което е най гадното нещо..

44

Анонимен

преди 4 години

ковода е зимислен за да забравят англичаните английсакия.

43

Анонимен

преди 4 години

Падението на един народ... британците, имам предвид, а по-точно - англичаните, защото нито шотландците, нито уелшците, нито северноирландците са на толкова трагично ниско интелектуално ниво.

42

Анонимен

преди 4 години

В конспирации най-много вярва тулупа Бай ***...Целият Свят е срещу него и неговата "свобода"...

41

Анонимен

преди 4 години

Англия си става щат на АмерикаТръмп ще им прати малко мексиканци да не му пречат ,че той хич не ги харесва. Те и без това бели хора не останаха там

40

Анонимен

преди 4 години

До 37Англия е в най-голямата военна сила, повече от век след загубата на тази война, или до края на ПСВ. Изобщо не знаеш, какво приказваш ...

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25Ако България беше колония на Англия и в нашата държава щеше да се говори този език.

38

гост

преди 4 години

Всъщност е измислен, за да се видят ***, дето верват на тия глупости.

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37Преди векове света е говорил английски заради Англия, обаче сега говори заради Сащ. Американците създадоха за няколко века огромна култура. Създадоха нови музикални жанрове и нови видове спорт. Отделно и промениха технологично света чрез навлизането на тока преди много години, навлизането на интернета, навлизането на електрическите автомобили и тн.

36

Анонимен

преди 4 години

До 32Светът не говори английски заради Англия, а заради Америка! Англия вече е провинция на САЩ..............Вече!!!! Тя е такава откакто загуби войната за независимостта на САЩ! Но едно е безпорен факт - двете са абсолютно братски държави без никакво генерално изключение!