108

Джедай Мастър

преди 4 години

Ако режимите се събаряха с песни, щяхме да живеем в много хубав свят. Написването й обаче е свързано с падането на социализма, доколкото е доста преценен търговски ход, тъй като е насочена именно към публиката в източна Европа. В резултат Скорпионс правят много гастроли в изт. Европа и в Русия.

107

Сата НАТО

преди 4 години

Биопродукция? България беше от най-големите производители на азотни торове. Мисля че второ място в света по производство на амониева селитра (амониев нитрат). Нитрати в зеленчуците се ши баха без мярка. Един от големите скандали като дойде "гласността", беше за огромните нива на нитрати в продукцията. С това замазваха очите на хората за по-големите проблеми на държавата.

106

Истината е Свята

преди 4 години

От дойчемузикантите от Скорпиънс дойдоха единственно атентатите от 11.09.2001 и нямат нищо общо с унищожението на СССР и Варшавския договорДа прилапаш цялата Германска демократична република и то под носа на единственния противник на това обединение Маргарет Тачър е успех на когото и Адолф Хитлер ще завиждаАма о онея искаха всички АРАБИ да живеят в ОБЕДИНЕНА АРАБСКА ДЪРЖАВА а дори и още така че САЩ германоидните политици....са за ГУАНТАНАМОАма карай

105

Анонимен

преди 4 години

До 1ДДТ никога не се е използвало в България,стига лъга,с ДДТ са отровили населението на запад,като са рекламирали ДДТ за дезинфекция,за посеви,всичко,когато започват хората да боледуват и се раждат деца инвалиди,са се опитали да прикрият причината и че тези заболявания са в следствие на ДДТ,но пораженията и болестите стават толкова масови сред населението,заради ДДТ,че се принуждават да забранят този отровен препарат.

104

Анонимен

преди 4 години

И до днес се ползва. В Гуантанамо ги мъчели с Калифорникейшън на ред хот чили пепърс, да не могат да спят, а после ги давели. Докато не бъдат унищожени САЩ Хитлер ще е жив

103

Анонимен

преди 4 години

Вятър ги вее на бял кон. Песента бутнала Берлинската стена!?! А всички тези години когато Източният блок под вещото ръководство на СССР се задъхваше да гони Запада и накрая рухна от изнемога не значат нищо? Понякога тези конспиративни теории граничат с и.диотизъм.

102

Даа

преди 4 години

Написа ЦРУ, но я подписа Горбачов !!

101

XuTbP5bP

преди 4 години

Вятър вее, Калкулаторка пише...

100

1

преди 4 години

До Анонимен 97Каква "биопродукция" хахахахахаха. Ти знаеш ли какво е ДДТ и как се ползваше? Ахахаха. А знаеш ли че имаше огрмони химически заводи за торове. Къде мислиш, че отиваха тия торове?:))))))

99

1

преди 4 години

До през соца нямашеСъщо така нямаше:1) свобода на мисленето (тук разни хора критикуват Правителството, псу*ват Премиера, министри, Президента, Прокурора, Съдии и пр, познайте дали щеше да можете да ги правите тези неща тогава :))) )2) свобода на придвижването (пътни листове, гражданство, затворени граници)3) свобода на себереализацията (трудови назначения по места, никаква възможност да работиш за себе си)4) свобода да избираш (тук всичко е ясно)И т.н.Та така, другарЕ:)

98

Анонимен

преди 4 години

Вени,види,вици се промени на Дойдох,видях,превзех,заробих!

97

Тонката

преди 4 години

Колкото по далече от Русия толкова по добре:):):)Бойко да не се ослушва,а да купува още една ескадрила Ф16ки и ако може 2 ядрени подводници от Щатите:):):):)Рускините нека си идват тук като туристки нема лошо:):):):)Раздават се яко:):):):)

96

1984

преди 4 години

Не е важно кой я е написал, важното е, че Дедо Зорош даде кинтите за написването й.Социализът беше трън в очите на Запада и капитализма.Картелите и монополите, обръщайки всико в бизнес и пари, не можеха да преживеят, че има държави, в които образованието и здравеопазването са безплатни и хората не са роби на Системата.

95

Change

преди 4 години

От нелегалните търговци на валута, сега собственици на вериги чейнч бюра.

94

Анонимен

преди 4 години

Музиката още от 60-те години се пише с бунтарски текстове. Отворете тубата там има хиляди песни от 60-те 70-те и 80-те години. Ако разбирате англииски ще се учудите в колко много песни се пее за бунт преврати сексуална революция. Чрез песните младите се бореха за справедливост и свобода. Защото Капитализма ги задушаваше. Същият този капитализъм сега вие хванал за гушите а вие вместо да се борите сте свали ли гащетата и оня с джипа ви кара по домова книга. Да ви еа младежта наркоманска.

93

ист

преди 4 години

Вятър я вее тази глу пава статия. Омиски ниха хубавата песен.

92

Анонимен

преди 4 години

Направо си пеят в тази песен,че ще сменят системата"слушайки вятъра на промянатаАвгустовска лятна нощ,войници минават,слушайки вятъра на промяната""усещам го навсякъдекак д.у.ха вятъра на промяната"И особено това - "далечни спомени са изгаряни завинаги в миналото""Вятърът на промяната д.у.ха право в лицето на времетокато бурен вятър, който ще разклати звънеца на свободата"Ето - "изгаряни(!) завинаги(!) в миналото"

91

Анонимен

преди 4 години

Текст Нетаняху, композитор Бжежински, режисьор на пулт Горбачов. Айде спестете глупостите на хората.Скорпиънс са си една от яките банди за ония години.

90

Анонимен

преди 4 години

До 61Кое ти е отчайващото как може биопродукция да е отчайваща, ти що не отиваш във САЩ да ядеш качествени мамули ГМО ами седиш тука аре заминавай.

89

Анонимен

преди 4 години

Това вече няма никакво значение,кой какво е написал,руснаците се и предадоха хубавия социализъм,сега го дуфаме в цяла България,само едни 5% от населнеието са добре,дори богаташите не са щастливи в България,защото нямат тази свобода и сигурност , каквато имахаме през соца,няма го и високия морал,ред,задоволеност и щастие,който съществуваше през соца за почти 100% от населението.