37

Макс

преди 3 години

Направо конфискация на автомобила за такива. Друго няма да ги спре.

36

Анонимен

преди 3 години

Катаджиите някакъв рекорд по скорост ли чакат да бъде счупен, че такива шофьори се измъкват безнаказано?

35

тонката

преди 3 години

плодовете на демокрацията. Да ви е сладко. Не се бутайте, ича за всички

34

спящ полицай

преди 3 години

Всичките нарушения са само за едно денонощие, а не проверените са над милион.

33

Анонимен

преди 3 години

Защо не пращат снимки с номера на колата и скороста на собственика на колата да задължът всеки с МПС да си направи имейл съответстващ на номера на колата Например С3456АА***mvr.bgТака ще се знае по всяко време кои е направил нарушението и ако иска да обжалваАко ме снимат как минавам на червено и на снимката се вижда светофарва ще си платя веднага, но да назначат пенсионери да контролитат с камери

32

Анонимен

преди 3 години

Трябва глобите да са на колите без значение кои е карал защото собственика трябва да отговаря

31

Трайно безработен

преди 3 години

Да забраняват колите и без това не я карам защото нямам пари

30

Лъжа

преди 3 години

Как ще докажеш, кой е шофирал, я виж на тая лапето 18-19 г

29

Анонимен

преди 3 години

Абе ей хората нямат работа те само КАТ и Полиция и какво от това кого плашите бе!?????Идват джага лите и ме обират ни ги е страх от Полицията защото ще ги пребере при братята им в панделата все едно полицай да пратиш на ведомствена почивна станция на МВР!!!

28

XuTbP5bP

преди 3 години

"...Шофьорка на 41 години е закована от пътна камера на КАТ..." Браво за изречението, Калкулаторке!

27

Анонимен

преди 3 години

Е що да не хвърчи?

26

Mama

преди 3 години

Браво! По-често да се правят такива проверки, даже ежедневно! И ако стане практика, ще сме свидетели на нещо нечувано до сега-намаляване на ПТП-та... А дано, ама надали... Но поне е лъч светлина в тунела.

25

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

По примера на коронавирус време е държавата да забрани моторните превозни средства.Няма да караме автомобили, защото трябва да се спасят няколкостотин човешки живота годишно.Животът на хората, както каза Бойко Борисов е преди всичко.Очакваме сега, както затвори държавата заради коронавирус, да направи същото и с движението по пътищата.КПП-тата тук няма да свършат работа. След като ги преминат шофьорите пак ще карат с превишена скорост.Време е да преминем към яздене на магарета и каруци.

24

Анонимен

преди 3 години

Пловдивските шофьори са най-рисковите по пътищата. Половината от тях са си купили книжките и се смятат за безсмъртни. Една друга пловдивска шофьорка в пазарджишкото село Дебращица с колата си "разстреля" 4 възрастни жени на тротоара.

23

Варненец

преди 3 години

100% ще е била на градус тази мaйничкa.Te в Пловдив, ако не се качат наквасени да шофират, няма да се наричат пловдивчани.

22

северозапад

преди 3 години

Ненормална държава.Трябва затвор без право на обжалване и отнемане на превозното средство в полза на държавата.142 км/ч при разрешена в населено място 50 км/ч

21

пак аз

преди 3 години

Тук парите отт глоби отиват при този , който се води "собственик " на пътя където е направено нарушението и затова градове и села са силно заинтересовани да има висока събираемост., а в Бг - потъват някъде, подобно на еко-такса, винетки и тол

20

Сп???нс

преди 3 години

В западна европа също не са цветя за мирисане, но част от решението е в подобряване на пътната инфраструктура. Голямата част пешеходни пътеки са повдигнати на 15см, повече кръгови за да се пречи на ниско-прелитащи, в почти всички села през които преминава що-годе главен път има светофари и легнали полицай, и не напоследно място радари засичащи скорост и дали си с предпазен колан, дронове , вертолети и т.н.

19

Анонимен

преди 3 години

Интересно ми е когато няма акции на милицията плащат ли й допълнително, за да спи в колите, или я карат само на заплата?

18

ikar

преди 3 години

Като чета в последно време в Пловдив са се специализирали да карат из града с високи скорости, а тая шафьорка пък и извън града се е пробвала. Или нямат полиция, или не се налагат наказания. Да се промени правилника и закона за движение по пътищата и да се налагат ефективни наказания, а не да напишат фиш, който по принцип не се заплаща. Не ме е грижа за шофьорите/ те, ако искат да се изтребват/, а за останалите уастници в движението.