23

Анонимен

преди 4 години

САЩ са голяма държава и в различните щати е различно. Най-засегнатият от вируса щат е Ню Йорк с около 19,5 милиона жители. Там ситуацията е по-зле и от най-засегнатите държави в света. Един от всеки 52 човека от населението е регистриран с вируса, а един от всеки 668 човека от населението е починал. Това са 370 хиляди заразени и над 29 хиляди починали.

22

Додо

преди 4 години

Кой е този щат Алания бре, Павеле?! Оти си толко бос? Имаш над 10 правописни грешки в публикацията! Засрами се.

21

Анонимен

преди 4 години

САЩ са 330 милиона население, но 100000 е много. В момента САЩ са на девето място в света по починали от вируса на човек от населението, ако изключим три държавици с под 80000 човека население, като Сан Марино, която е на първо място. Все пак САЩ са далеч зад Швеция, която е на шесто място.

20

Анонимен

преди 4 години

Всяка новина, която пристига отсащ по принцип е лъжлива, акоима нещо вярно е недоглеждане.Защото новините влияят на индекситена борсите и трябва да ги поддържат --или има манипулирана новина илиизобщо няма информация.

19

Анонимен

преди 4 години

Отлична новина. Тръмпунякът гиводи в правилна посока.

18

Анонимен

преди 4 години

Слаба ракия ...ще каже Бай *** Тулупа...Важното е той да не в тази бройка...

17

:-)

преди 4 години

Какво неловко мълчание! Ако статията беше за Русия, вече щеше да има 100 коментара.

16

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 4 години

Почти 100 000 починали в Краварника от COVID-19 - Перушан постигна мечтата си "America First"...

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Много интересно ти какво мислиш, че значи това което каза.:)

14

Анонимен

преди 4 години

В САЩ 240 000 умират всеки месец по други причини, или по около 8000 на ден.По-интересно е да разберем починалите по различни признаци: възраст, пол, раса, наднормено тегло, професия, злоупотреба с наркотици и други вещества.

13

Анонимен

преди 4 години

Голям праз ...що не кажат колко умират от дрога !!!

12

sasho

преди 4 години

i oshte kolko sha izmrut

11

Анонимен

преди 4 години

По данни на института Джон Хопкинс смъртноста у нас на заразените е 5.9% което хич не е малко съпоставено с броя на установените случаи. Подобна смъртност има в държави с много голям брой заразени или такива без адекватна здравна система. Сравнено със смъртноста от сезонен грип,която е 0,1процента е повече от ясно, че сме изправени пред нещо непознато, което не е ясно как ще се развие. Преди години общественото здравеопазване у нас беше на едно от челните места в света, но го съсипаха.

10

Анонимен

преди 4 години

Центъра по контрол на заразни болести в САЩ, който е най - големия света, казаха че 35% от случаите са безсимптомни и смъртността е 0.26%. Много интересно сега паникьорите какво ще кажат!!

9

Анонимен

преди 4 години

До Пепи"100 000 ако са наистина от корона вирус е много.Ама 95 процента са от други болести."Да, бе! Сигурно от акне...

8

Истукан

преди 4 години

Прав е доктор Мангърво.

7

До Пепи

преди 4 години

Не е апокалипсис, но пак са много. Годишно в щатите от сезонен грип умират около 65 хиляди човека, но тук говорим без карантина, без ограничителни мерки, а в момента имаме близо 100 хиляди за 2 месеца и половина пре положение, че щатите са в карантина и стоят по домовете си, носят маски и са ограничили социалните си контакти до минимум.

6

Анонимен

преди 4 години

Алания или Северна Осетия е субект на Руската Федерация. Да не са я купили като Аляска?

5

Анонимен

преди 4 години

Население при което огромен процент са хора с наднормено тегло, диабет + редовно използване на разни антидепресанти и легализирани наркотици изписвани като успокоителни + изключително скъпа медицинска помощ + липса на каквато и да е медицинска помощ на чернокожи, латино и нелегални имигранти.САЩ е един трудов лагер, където ако се разболееш отиваш по най-бързия начин на оня свят. САЩ е удобен хотел за милиардери и останалите живеят в матрицата при тотален контрол и полицейщина.

4

Истукан

преди 4 години

ЦРУ дърпат конците, нямат нито един починал от корона. Идеята им е да сложат чопове на хората и да ги следят. Това след като измислят тъпата ваксина против корона.