210

1 бройка

преди 4 години

До БългаринАхахахахаха. Аз сега видях, че тия са поизвели от Су-57 ЕДНА бройка. Аххххх, леле, жална майка рускааааааа. НЕ МОГААаааааа.И кво разправят тук, колегите русофили, че ще минават директно на 6та генрация лиииии?:)))))))))))))))))))))

209

Дженерал Минетчийски

преди 4 години

ГРОБ-арите конструираха образ на спасител в атмосфера на страхИмаше заплахи с апокалипсис, казармено набиване на канчетата, гонене по паркове и къртене на пейки

208

Българин

преди 4 години

До анонимен 234Какво 6-то бе, шесто и седмо се прескачат и направо на 8-мо поколение самовари минават.Добре си спомням лозунга "петилетката за три години!", а този лозунг не е излизал от употреба в Матушката досега!

207

??????

преди 4 години

Не разбрахте ли хора, няма партия на радев или на борисов. Партията е една и съща повече от 70 години. Само пред нас се делят на леви, десни и т. н. Докато ние се джафкаме те опоскаха Родината ни.

206

Анонимен

преди 4 години

Ако партията на радеф беше на власт дали щеше да сипе такива злостни и яростни нападки по неин адрес? И нека да не си мерим кражбите, че ние помним как могат да крадат червените другари.

205

Анонимен

преди 4 години

Президентът НЕ ОБЯВИ, а беше провокиран от въпрос на журнаристка, след като припомни, че е свалил доверието си от правителството. Има съществена разлика.

204

Анонимен

преди 4 години

До 228Бъркаш Президент с шофьор на парашут.

203

Анонимен

преди 4 години

До House M.D. 84"Teaser", тийзър - дразнител, от "дразня приятно"; знаеш го от "striptease" - събличам се и дразня приятно; наш Пръвчо не ги знае много тия работи и едва ли би искал да дразни приятно Грипена, ама се прави на умен с "учените" думички и вероятно има предвид "Taser" - тЕЙзър, малко електрошоково устройство, което предизвиква краткотрайна парализа. Думата идва от името на производителя, пр. ксерокс също е търговска марка по името на производителя.

202

Анонимен

преди 4 години

Четири години Радев Президент, четири загубени години за България.

201

Анонимен

преди 4 години

Изгонете кремълският темерут от Президенството !

200

Lan

преди 4 години

:) А смешните личностни критикари по-надолу - нападките срещу личността говорят за липса на убедителни доводи. Президентът е коректив на властта. Това, което иска е прозрачност на харчените пари от правителството, демек къде отиват точно парите ни от данъци. Не виждам на кой нормален човек това не му се нрави. Президентът е избран директно от над 2 милиона българи. Никога досега не сме имали по-читав държавен глава.

199

Анонимен

преди 4 години

Пояснение: "Българин" от 222 НЕ Е "Българин" от221!

198

Lan

преди 4 години

221 Българин, човек като е слабоинтелигентен и с беден речников състав, се смята за много умен и изключително представителен ако вмъква тук-таме по някоя чужда дума, ей така за престиж. Не усеща колко олеква в очите на другите. Четох изказването на този "специалист" точно до "тийзър", след което го класифицирах в графа: "глупости не ми се четат"!

197

Българин

преди 4 години

Вся власть Радеву немедленно!Дано гадните западняци не го бастисат, да не дава Ленин!

196

Българин

преди 4 години

Ще бъде ли г-н Симеонов така любезен, да обясни на неуките си читатели, какво означава "тийзър"? Макар и да съм завършил Българска филология, не ми е известна такава българска дума...

195

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 67"Р.Радев е боен пилот и разбира от самолети."След като е шофирал само руски таралясници, колко разбира "бойният" пилот, който никога не е участвал в бой?Разбира от самальоти толкова, колкото и от комисионни за покупката им. Какво НАПРАВИ той освен плюенето:1. Назначи служебно правителство, което смени ВСИЧКИ областни управители с престъпници от БКП и агенти на ДС2. Заповяда пълен одит на кабинета Борисов-2 с цел дискредитиране; не откри НИЩО3. Задкулистни преговори за Грипен.

194

Анонимен

преди 4 години

ДОЛУ РАДЕВ

193

Анонимен

преди 4 години

НЯМА ВТОРИ МАНДАТ ДРУГАРЮ

192

БСП

преди 4 години

само наш нискоинтелегентен комунистически продукт би гласувал за Рунтьо!

191

Анонимен

преди 4 години

Удивлявах се когато в италианския парламент депутат стана Илона Сталер (Чичолина).Все пак накрая й отнеха депутатската пенсия. Тук не вярвам да се получи!