10

Makedon

преди 4 години

Ami ete be....... imalo ubavi Bolgarki vo BEGETO

9

Анонимен

преди 4 години

Красива като сградите по черноморието! Направо губя ума и дума!

8

анонимен

преди 4 години

Сега отивам на туризъм на лозето! Имам безплатна мотика, без шезлонг и чадър! Завърналите се птички пеят, въздухът е малко по-чист от преди да започне пандемията, остава ти само да копаеш, което заменя фитнеса и си е истински релакс! Късмет на черноморските "хотелиери", да направят много пари, че да се задавят!

7

Клоунски Свят

преди 4 години

До 5 - разбрахте ли сега причината за отварянето и стъкмистиката.Шиталия са същите - от 3 Юни от/към Шиталия е отворено.Как ще цъфнем та ще вържем направо.

6

ФАКТ-ХА,ХА,ХАААА

преди 4 години

Гепиш ли вируса на морето....ЯЗЪК ,ЗА ПАРИТЕ....МЕНЕ МЕ НЕМА У ТАЯ СХЕМА!

5

анонимен

преди 4 години

Важно е да бъдат спасени парите на мутрите по морето, нищо че може отново да пламне зараза! Алчност, голяма алчност ги гони тези, които заграбиха и бетонираха българските плажове, а министърката им приглася! М-а-й-н-т-а в-и!

4

Анонимен

преди 4 години

изказа се. можеше и без.

3

питанка

преди 4 години

Ангелкова: Ако има карантина, няма как да има туризъм. След като няма да има туризъм тогава не ни трябва и министър!

2

Хотел и туристи

преди 4 години

Как ще откривате туристи в хотелите, които СА ЗАРАЗЕНИ, НО НЯМАТ СИМПТОМИ?Когато някой вдигне температура всички вече ще са заразени...

1

=

преди 4 години

"15 плажа до момента из цялото Черноморие са предложили нулеви цени, посочи Ангелкова, но не конкретизира."Това е като в оня виц - Пилотът оставил бележка "Нещо в кабината тропа". Механикът отговорил "Нещо в кабината беше затегнато".