183

до Додо

преди 4 години

Додо, Додооо.Колко си глупавичък. Не ти ли е мъчно?

182

садф

преди 4 години

Според бай шиле било смайващо, че хората скочиха срещу несъздадена ваксина, а не е смайващо, че неговите господари, купили го за жълти стотинки, искат да ваксинират цялото човечество със същата тази несъздадена ваксина.

181

ДоДодо

преди 4 години

Хайде, чакам да уточниш, вместо да ми цвъкаш упорито минусчета !

180

Анонимен

преди 4 години

Аз също съм част от народа по документи, по данъци, по език и по-местоживеене и ако обичате не ми слагайте в устата думите на някакви безработни палячовци от "Възраждане", които понеже нямат работа в делничен ден по обяд вият срещу несъществуващи ваксини.

179

Гай Баньо

преди 4 години

е да ама у фейса казаха, че те разболява с анутизъм. не го знам какво е ама щом богатите ги прават тез ваксини не е на добре

178

Анонимен

преди 4 години

Това не са хората! Това е синдромът на шумното малцинство. Когато в една тълпа от 1000 има 100 шумни и 900 тихи се остава с впечатление, че цялата тълпа е мрънкащо стадо. Тия дето са скочили не са никакъв народ, не са "хората". А са една тумба безработни с интернет.

177

ДоДодо

преди 4 години

Що за простотии !!! За коя от всичките <бъдещи> ваксини става въпрос ? В момента, доколкото знам, не по-малко от 160 екипа в цял свят работят за направата на такава, но все още няма нито една готова ! Така че, уточни моля те !

176

Анонимен

преди 4 години

До ДодоДодо, успокой се, на никой не му дреме какво мислиш, особено като приказваш такива глупости. Отиди да живееш в планините, там нито карантини, нито ваксини нито 5 Ж има. Най-много някоя мечка да те подгони, но ти си ербап, ще й видиш сметката.

175

Бг лупчо

преди 4 години

Вярвам на всичко, което ми пратят по Фейса !

174

БатБулгар

преди 4 години

До ПенционерВсички така се лекуваме, споко ;)

173

Анонимен

преди 4 години

Аи стига с тези ваксини! Който иска да си слага и това е!

172

Хм!

преди 4 години

До Ник *** - "Моята ваксина ще помогне на много жени.Вече е тествана 20 години и няма никакви странични ефекти."Има ли за какво да се хвалиш, щом си ялов и за нищо не ставаш!

171

Ха-ха-х!

преди 4 години

Ми така е, понеже материалът не чете нищо и не се учи, не знае и народната приказка "Нероден Петко". Тази приказка се чете и разказва на деца. Майките и бащите, щом не се сещат, ругаят и псуват всичко наред! Тц, тц, тц

170

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам, но не съм съгласен..........*** сте.

169

Анонимен

преди 4 години

Професора също ви нарече ***, но по-нежно.

168

Ник Чепа

преди 4 години

Моята ваксина ще помогне на много жени.Вече е тествана 20 години и няма никакви странични ефекти.

167

Симпове

преди 4 години

Жал ми е за коментиращите които толкова наивно вярват на абсурдни конспирации. Основно прости и необразовани хора се връзват на такива неща, а вие сте точно такива

166

Този и той

преди 4 години

професор станал, а и за каруцар не става! С този вирус си оправиха живота, крадат на поразия!

165

Койчо

преди 4 години

Хората нямат доверие на власт, медии и др. , затова са против. Иначе едва ли биха били. Ама аз съм си глупав и какво ли разбирам. Па като не им вярват, да подават оставки.

164

НЕ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО

преди 4 години

Алоу кантара..Хората са твърдо ПРОТИВ грубото нарушение на изконното им право на свобода и избор,особено по отношение неприкосновеността на тялото им, залегнало и в МЕЖДУНАРОДНАТА ХАРТА ЗА ПРАВА на човека и в конституцията!РАЗБЕРЕТЕ ВСИЧКИ ПРОДАЖНИЦИ-всеки трябва сам да решава да го бодат ли,след като се запознае с безопасността,гарантирана от такива като теб с научно и практически доказани изследвания,не с празни приказки!!!И себе си и децата си! Никой не може да ме ЗАДЪЛЖИ насляпо да МЕ боде!!