75

Ужас

преди 4 години

Да се оправят! Да предоставят читава услуга, добро качество и любезност, и ще си плащам каквото трябва. Но не 30лв чадър с шезлонги + 10лв паркинг нивата. В Гърция паркингите са покрити с мрежи, чадъра ти го таксуват като кафе/фрапе, т.е. за 5-6 евро, но си имаш бира или фрапе с включена вода. Не е кой знае какво, но е много по-добре от нашите ***! Сега искат уж без пари да е, ама ние пак ще си платим през държават директно в тях с ваучери и други безумни простотии!

74

реалнафантазия

преди 4 години

Като гледам, колко много са се загрижили медиите за морето, нон-стоп ни занимават, какви врътки ще ли да правят там, всякаш, ако някои хора спрат да ходят по екскурзии известно време, светът им ще приключи...Това ли е най важното, дали ще ходим на море и как? В условие на пандемия и несигурност.Това ми напомня за едно интервю на учителя Теодосий, който сподели, че никога не е ходил на море през целият живот. А този учител създава деца от световна величина с постоянство и работа. Дам... :)

73

АНТИ

преди 4 години

До през соцаТе и сега търсят криминално проявени, но те отсядат в квартири без регистрация обикновено.Мутрите и сега инструктират техни хора(слушалки), да шпионират колегите си.Незначителни кражби(шише почистващ препарат) не се търсят, но краде ли се по-едро, следва случка неприятна за работника.

72

Новата фраза

преди 4 години

Кон с чадъри - вместо кон с капаци. Но смисълът си остава един и същ.

71

Анонимен

преди 4 години

А тези, които работят сезонно на морето, като одъртеят дедовия ли ще слагат на масата? Че без договори и осигуровки, пенсията им ще е в химичен знак О2

70

на първо место!

преди 4 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРЗащо ли в несебърската област са с най-големи средни работни заплати?

69

за сметка на туриста

преди 4 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРКойто келнер през лятото не краде, зимата няма какво да яде!

68

анонимен

преди 4 години

Главната мутреса на държавата ще спасява мутрите по плажовете! Хората умират, други останаха без работа и скоро ще започнем да гладуваме, а Ангелкова ще спасява морските престъпници като им налива пари! Баси държавата?!

67

Гошо

преди 4 години

Туй лято сме из Балкана и Родопите. Не на морските мутри това лято.

66

курортист

преди 4 години

До Кой ми *** в гащите Само знаят да ти взимат и нищо да не ти дават. Колкото си изкараш от курортистите!От всичко това страдат само клиентите!

65

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

На плажа(на Сънито напр.), работят само екземпляри с връзки.В Бюрата по труда мутрите имат платени хора и наивници се пращат право в капана, да работят за трима, срещу мизерни заплати.В Общината близки роднини са на общинска хранилка и работа за 5 пари не вършат.За "паяка" ако е платено добре предварително, не вдига пред обекта на платилите.Къщи за гости в сивия сектор, но проверяват другите и ги глобяват.Така е на морето, само тарикати, селски хитреци са добре - за сметка на туриста !

64

сезонен работник

преди 4 години

Работа до дупка без почивни дни и битови условия. Накрая се разболяваш от преумора

63

за кого служиш?

преди 4 години

Само на мутрите ли за сметка на бедните хора? Преди нямахме избор както сега!

62

Анонимен

преди 4 години

Да сега взеха да се отмятат. Ако щете слагайте 150% надценка, няма да ви стъпя на мутренското черноморие. Като се номрализират малко нещата ей ги къде Гърция, Турция.

61

Кой ми сра в гащите

преди 4 години

Тези полувинчати мерки имат за цел да предпазят герберски дарители и мастити бизнесмени.Малкия търговец пак ше го изяде

60

лоялен концесионер

преди 4 години

Безплатен чадър Но.....само ако си го забучиш в г....а да не заемаш място!

59

Анонимен

преди 4 години

Познавам няколко концесионера. Генерално са добри бизнесмени, защото винаги са на плюс и им остават немалко кинти да си живеят отлично като пичове. Но промоции от тях на чакайте. И да ти пуснат 5 лв промоция, някак тези 5 лв ще си ги набавят, докато летовниците кучета ги яли. Стойте си у дома или ако отворят границите - в чужбина и то, ако няма да има карантини налагани, защото това си е ***

58

през соца

преди 4 години

До АНТИВсички криминално проявени първо ги тарсеха на морето и преследваха клиентитеПерсонала го инструктираха да докладва за редовни и богати клиенти!

57

анонимен

преди 4 години

Стига вече с този туризъм, няма да има почивки! Няма да има и концесионери и министър на туризма няма да има! Нека мутрите завзели плажовете да се укротят, няма кой да им спасява "бизнеса"!

56

123

преди 4 години

Таз година ще си останете само с "прането" на пари. А как ще "перете" дори и без минимум туристи - "коня" да отговори...