32

Анонимен

преди 4 години

Е как тъй 4джи не вредно па 5джи вредно ми да се върнем на 1 Джо с шаиба тугива

31

Анонимен

преди 4 години

Хората с техническо образование знаят какво са Микровълните. Всички знаят какво е микровълнова печка в която си правят пуканки. За незнаещите ще обясня. Тези микровълни са същите като тези в микровълновата фурня. Разликата е в това че са затворени и мощноста им е до 500 вата. Докато микровълните от антените на операторите ви облъчват денонощно с хиляди вата мощност. Случайно ли онкологичните заболявания се увеличиха в световен мащаб. Нее случайно. Но Печалбарите не се ги е грижа за живота ви.

30

Германец

преди 4 години

Единствената мистерия е, че продължителността на живота в БГ е толкова висока. Ако и да е най-ниската в Европа.Науката не може да обясни как хора, на които мозъкът им постоянно дава на късо, доживяват до пубертет.Някой има ли обяснение?

29

БСП

преди 4 години

5G антените са създадени за да разпространяват зарази от Рак, спин и Корона вирус. Интересен пример е защо най-много починали има в държави и места, където е стартирано 5G.??

28

Анонимен

преди 4 години

От полицията на мисълта казаха, че е опасно да мислиш, че 5джин е опасно радиоактивно биологическо оръжие.

27

Обективно

преди 4 години

Който не ми вярва за честотите да вземе да си ги провери сам. Даже има данни как са разпределят между Виваком, Теленор и А14Г мрежата на 2ГХц е почти на честотата на микровълновата фурна която е на 2,4ГХц!!! 5Г е чак на 12,5ГХц!!!Който си мисли че е много полезно да си пъхне главата в микровълновата и да я включи за да ни покаже колко е безопасно!!!!

26

Германец

преди 4 години

На теб ще продам фарадеева клетка. Ще ходиш по релсите.

25

Обективно

преди 4 години

То хубаво да си купя алуминиев каскет ама не знам с какво ще помогне срещу 5Г ???Трябва си изцяло метален и проводим скафандър, при това заземен. Ако пък ще се заземява скафандъра къде ще ходи човек с него???Трябва скафандър и непрекъснати жици за заземяване на стълбове по улиците и човек като излезе навън с металния скафандър да се закача на мрежата за заземяване като тролей!!!Или все пак да спрат да ни облъчват с 5Г

24

Анонимен

преди 4 години

Чипове и 5G. 5G-то предава сигнала на сателитите на Илон Мъск. Всичко е тип-топ.

23

Анонимен

преди 4 години

До ОбективноКоментара ти показва пълно невежество по тази тема , вземи малко се образовай . Няма смисъл да коментирам глупостите които си написал в последния си пост.

22

До Германец

преди 4 години

Ей *** , *** какъв германец си ти бе *** ? Имал пари да си купи лъскаво телефонче .Откога това е символ на нещо? Много от нас българите имат пари да си купят и последен модел тел и последен модел Мерцедес , но нямаме потребност да го правим защото не сме *** и комплексари излязли от някаква селска бърлога . Бил германец .Ти си много по- зле от повечето българи. Ходи на строежа или да чистиш тоалетните на немците и се мисли за много значим , че си си купил Самсунг Галакси .

21

Анонимен

преди 4 години

Просто 5G e китайска,затова е цялата аларма срещу тях,но има и много други,иначе наистина са вредни тези технологии,използват ги и като лъчево оръжие срещу хората.

20

До Митко 19 см

преди 4 години

Ти виждаш ли по-далеч от тези 19 см ?!

19

Обективно

преди 4 години

4G технологията е от 800MHz до 2GHz, не е особено полезна за здравето но ако не живееш точно под клетката е сравнително безопасно. 5G технологията с 12,5GHz и гъста мрежа от клетки навсякъде просто няма шанс да остане човек здрав в дългосрочна перспектива.

18

Анонимен

преди 4 години

Има различни оператори,не са само 5G , всички имат лъчеви оръжия,даже 5G е по-безопасна в сравнение с останалите!

17

Додо

преди 4 години

Широкото разпространение на безпочвените информации, че 5G вреди на човешкото здраве и дори че разпространява новия коронавирус=================Аааахахаха! Глупaци! Те не знаят колко са смешни, нал тъй, Сaше? Същите тия, които си мислят, че 5джи е опасно (хахаха, колко са зле!), не вярват и че Бил Гейтс е най-добрия човек на планетата, който иска да напълни вас и децата ви с райска течност, а казват, че бил психопат и сатанист. Хахаха! Глупaци! Къде да се наредя за ваксина?

16

Анонимен

преди 4 години

Като ви сложат чиповете 5G ще е необходима за бърз пренос на данни, обемът на които е стотици пъти повече, отколкото сега.

15

Германец

преди 4 години

Просто е - *** плюе по 5G щото няма пари да си позволи такъв смартфон и не иска успелите в живота (като мене) да му напомнят, носейки последен модел в ръка, че всъщност е едно нищо.Да сме снизходителни към ***.

14

Анонимен

преди 4 години

До Обективно4G не те ли разболява от рак , що го ползваш тогава ? 5G не е някаква изцяло нова технология , тя е обновен вариант на 4G както то на 3G преди него. Значи няма проблем 4200 спътника на Мъск да те облъчват , ама за тях не се говори , щото няма как да ги събарят и подпалват.

13

Анонимен

преди 4 години

Мойта баба като видя за пръв път телевизор , отиде зад него да види хората отзад ..същите аборигени има и сега