8

Totenkopf

преди 4 години

А на бас, че нито един от сценариите няма да е верен. Знаем как се "работи" в БАН. Клатикурници от класа. Номеклатурна ***.

7

Ром'с

преди 4 години

Нашите ще свалят карантината когато СЗО я свали, те я въведоха веднага щом СЗО обяви карантина на 11 март при 6 заразени и умряла баба на 79 година у нас на 11 март. И тук сами не решаваме, таквоз чуство имам, че Бойко изпитва страх да приеме едно решение без да Е наложено или одобрено от някъде, я от Вашингтон, я Брюсселе, я от Берлин... . И най-интересното Е, че Бойко проведе тел разговор с Помпео на 9-10 март и 11 март нашите приеха карантината, както и когато Хилари идва-Белене, Байден-ЮП

6

еееее

преди 4 години

Значи цял свят прогнозира пика в средата на април, според много данни дори пикът вече е минал, само в България се говори за пикове май, юни, август - вие нормални ли сте? Да не говорим, че много вирусолози изказват, че има много силна вероятност вирусът да е сезонен, което не означава, че умира или изчесва лятото, а че значително намалява степента на разпространение!

5

Българина

преди 4 години

Дори не са близо до нито една цифра, ик катедра на БАН явно не струва, както и медицинската. Г да а Австрия към края на март безрабитицата е 12.5 ! Вие имате понятие какво ще се случи след слабия летенсезон и фалиралия автоклъстер? Само от там 400 хил. На борсата. Криете истината, но тя ще ви застигне

4

Анонимен

преди 4 години

За тая ситуация да благодари специално на нашето прословуто евроатлантическо"семейство".А сега искат и в еврозоната да ни вкарат на юруш при тази обстановка.Няма значение какво мислят хората.Важни са на бай Оня началниците.

3

SS

преди 4 години

Има и друг сценарий.Мерките да продължат повече от очакваното.Дефицит на стоки,безработица,гладни и отчаяни хора,ужасяваща престъпност,разпад на държавността.(мое мнение).

2

Маргинал

преди 4 години

БНБ подготвя за печат дългови облигации, трипластови, ароматизирани с релеф и холограма.

1

Анонимен

преди 4 години

А сценарий за пик Февруари 2022 направили ли сте?