16

Анонимен

преди 4 години

Ако бях на нейното място, нито щеше да се тествам, нито някой щеше да разбере.

15

Анонимен

преди 4 години

Бочокиньо първо ви остави на улицата, после ви вика "*** лекувайте се бе, аз цял живот съм маал филии с мас и нямам нужда да се лекувам". Хахахаха. Напрао ви го натресе до сливиците, па вие сте в *** възторг. Спокойно, ще погладувате десетина месеца и пак ще си говорим.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - ако искаш да разбереш дали си болен или дали си носител на вируса. Това са много пари.За какво ти е да разбираш???80% са без симптоми и без оплаквания. Минава и заминава.

13

Анонимен

преди 4 години

Аз и без да се тествам си знам - вируса го изкарахме през февруари...Пари да наливам на някакви си там организацийки няма да стане.

12

Анонимен

преди 4 години

То 140 лева означава че ще отидат за 2-та теста ако искаш да разбереш дали си болен или дали си носител на вируса.Това са много пари.Явно сега ще печелят от тестове.

11

Анонимен

преди 4 години

И за какво и е било нужно да се тества. Не работи, контактите са само в семейството, каквото е могла да зарази - заразила е, при бронхопневмония ще я приемат в болнично заведение и ще я тестват...Всичко е измислено, не е нужно да надхитряваме системата или да се самоопределяме като по-важни.

10

kris

преди 4 години

Аз пък се чудя как го прави тоя номер? Абе, я дрАсни как го правиш? ambrossia69 маймунско ''а'' abv.bg Тенк ю.

9

!

преди 4 години

Всеки е длъжен да си плаща за тестове и лечение. Така е в САЩ така трябва да бъде навсякъде където е либерална демокрация. Стига с тези комунизми че някой трябва да ви плаща.

8

Анонимен

преди 4 години

Опитали са да я изнудят в частната лаборатория. С този резултат, след сформирането на щаба и извънредните мерки, личния лекар след платен бърз положителен тест, е трябвало да знае къде да я рапортува. При това положение теста е безплатен за пациента.

7

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден слушаме за какви ли не дарения направен в полза на здравеопазването ,а искат хората да заплащат тестове!Какво става с парите дадени за тестове?Примерно Кирил Домусчиев дари сериозна сума за тестове и стрували се държавата взема пари от тези тестове!

6

Анонимен

преди 4 години

Ако има непрекъснат здравен статус - НЗОК. Ако няма - ген. Мутафчийски.

5

Анонимен

преди 4 години

Да добавя понеже полето за коментари е малко, осигурен съм на 3000 лв. с допълнителен пълен разширен пакет от работодателя, сключен с Дженерали. Освен държавата и последните се изхлузиха като пръдня в *** и заявиха, че техните 4 броя пакети не покривали смешните 150 лв. за изследване на коронавирус. Те това е БОКОЛАНДИЯ. Бъдете здрави и не боледувайте. Особено, ако нямате пари.

4

Анонимен

преди 4 години

Защо трябва да се плаща? Всеки здраво осигурен трябва да има право на поне един безплатен тест за COVID-19

3

zeus

преди 4 години

А депутатите взеха ли им по 100 лева, за един приятел питам?

2

Анонимен

преди 4 години

А на гурбетчиите дето от години не са внасяли здравни осигуровки кой ще ги плати?вадят от еврото и тогава ще се лекуват!

1

Анонимен

преди 4 години

Майка ми, от седмица на легло, с изписан от джи пи антибиотик, бе посетена от екип на спешна помощ по настояване на личния лекар. Според спешната помощ състоянието й не предполагало хоспитализация. Казаха й да си плати за тест сама. На другия ден направихме тест бърз и бавен тест. Положителен PCR. На последващия ден я приеха в болница. В среднотежко състояние според лекуващите лекари в болницата.На контактните лица от РЗИ казаха, че не ни се полага тест. Направих си го сам. Боколандия