167

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовОтносно Grundgesetz-a, прочел си нещо, но не си дочел.Материята се третира в член 146 на въпросния и Конституционния съд на Германия еднозначно заявява, че члена регулира случая в който Grundgesetz-a МОЖЕ (а не ТРЯБВА/Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО) да бъде заместен от нов. Тълкуванието е буквално "в момента в който новия закон влезе в сила, стария губи своята сила".С други думи, отиди във форумчетата,където са ти го казали това и им кажи, че с тролене не става срещу квалифицирани специалисти

166

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовСталин е искал от тях да не се ориентират към Запада и заради това е имал като условие да се съгласи на обединение Германия да не се присъединява към никакъв съюз на западните държави. Искал е Германия да остане беззащитен съсед, защото ако са се били съгласили това е означавало, че нямат никаква подкрепа в случай на опити за намеса в техните вътрешни работи! Сталин не им е дал НИКАКВА свобода, камо ли независим парламент. Задади това не е искал СВОБОДНИ ИЗБОРИ!

165

Анонимен

преди 4 години

Господин Христов, да не си помислите, че ще оставя да напишете нещо без да му е неотговорено? Ще следя за отговорите ви, г-н Христов, надявам се че напъните ви ще успеят да произведат някакваа поне малка съпротива. Няма да е достатъчна, защото сте "от грешната страна на Историята" както казва един умен човек, но ще ми е приятно да ви погледам как се снижавате. Алтернативно ще трябва да спрете да пишете с този ник, защото където ви видя пак ще ви питам същите неща :)))))

164

до Христо Христов

преди 4 години

Какво става, г-н Христов, как върви четенето? Така смело влязохте в дебата, а ви трябва по час време да скалъпите отговор който отнема минутка две да бъде смазан. Това ли е нивото на руските *** в днешно време?

163

Анонимен

преди 4 години

Изглежда господин Христов има проблем да води свободно такава дискусия:)))

162

Анонимен

преди 4 години

До Христо Христов"А червеят аденауер е искал "свободни избори" в състояние на западна окупация.аман от ***."Аденауер е искал Правителството да бъде излъчено на базата на свободни избори на цялата територия на тогавашна Германия. Сталин не е бил съгласен с това. Знам , че на диктаторите не им харесва да има СВОБОДНИ ИЗБОРИ. Така е. Също така знам, че лакеите обичат да приемат това за недопустимо.Следващ въпрос:Имало ли е условие от Сталин Германия да не се присъединява към никой съюз?

161

до Христо Христов

преди 4 години

Цитирай източниците си на твърдението, че Германия няма собствена Конституция.П.С. Ще разбереш, че да се правиш на интересен има и някои недостатъци (като това да попаднеш на някой който всъщност знае материята в детайли)

160

до Христо Христов

преди 4 години

Много ли е труден въпроса ми, та ми пишеш за всякакви други неща, само не и отговора?

159

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовНе ми отговори на въпроса. Хайде втори опит. Давай!:))))

158

Анонимен

преди 4 години

Неолиберализмът не може дс допусне, че може да съществува безвъзмездна помощ. Ей така, по човешки и не с мисъл за извличане на полза

157

Анонимен

преди 4 години

Конте дипломатично казва на руснаците:"Ако сте се надявали да ни купите, много сте се излъгали".

156

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 190Не се тръшкай имаше го и в Ню Йорк Таймс и на други места. Достоверно е. Какво общо има Сърбия със санкциите? Руснаците искат от Италианците това което могат да им дадат. Захранват сърбите, защото сърбите от десетилетия им *** д-то и защото се надяват да играят с тях за в бъдеще. В момента на власт в Сърбия е новия Милошевич, ако не си чул. Руснаците особено добре си партнират с такива. Явно не знаеш, че могат да се преследват различни цели в различни страни.

155

Анонимен

преди 4 години

До 188Блатная няма бъдеще освен мизерията и това го знаете дори и вие, поради което още седите в България. Титанови са ви главите.

154

до Христо Христов

преди 4 години

Какво стана? Къде се СКРИ?

153

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 182Значи, от бюрото по труда му плащат до 6 месеца по 270 лева за безработица?270 ЛЕВА?

152

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 182Не е аутист. Тоя си фалшифицира частично автобиографията, като си беше писал че е имал различни ангажименти в световноизвестни престижни университети в правните им факултети. Всичките го опровергаха, а за един от случаите се оказа, че тва въобще не е институция която има правни курсове.

151

тукс-пукс-казах

преди 4 години

"Кой се нуждае враг, когато има приятел като САЩ?".

150

Анонимен

преди 4 години

До 175 специално пък кранове забръй ))) в русия има САМО и ЕДИНСТВЕНО два малки завода и то Амерокански с Общо 2000 човека персонал ...хазната в раша все зима някакви данаци от тях но са си Капка в морето ...Други кранове русия непройзвежда

149

Анонимен

преди 4 години

До 181 Помощта за безработица зависи от случая - в най-благоприятният случай безработният получава 3 заплати от работодателя си и след това 6 месеца по 12100 рубли от бюрото

148

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 180Значи помощта за безработица в Русия е 180 лева на месец?