"ама както и да е."Прав си. Както и да е. Реалността ще е еднаква и за мен, и за теб, и за останалите.
"4 рибай и 2 бътчър"Осветли нас, селяците, защо подчертаваш броя *** пържолите?П.П. Кръчмите да си фалират де, че се отдалечихме от темата...
Абе аз доколкото виждам, няколко души на тебе ти се подиграват, а ти сам се дразниш и им отговаряш, ама както и да е.
И от какво ще страдам?! Сигурно си мислиш, че нямам друго занимание, освен да ям стекове 1-2 пъти месечно ли?! Ти си някакъв тотално странен човек. Не те разбирам. Например- ще си опека стек на терасата, точно имам два чудесни от последната ми визита в Япония. Не ме питай как ги внесох, за шипинг дадох повече от цената им. Иначе и у нас има разшкошно телешко като породи и качество от няколко ферми на много добри цени. И от тях съм сложил да зреят 4 рибай и 2 бътчър.
"И аз подкрепям какво си казал."Натегач? Между другото, аз съм от "вашите", но никога не съм ви обичал.Хубаво е да се приключва с истерията. Аз ще съм си доволен и на малко, вие ще страдате, защото нямате "повече" от другите и ще ви е ограничена показността.
"Кое не е вярно от това, което казах, би ли споделил?"Не е задължително да не е вярно казаното от теб. Достатъчно е да се вижда, че ако те лишат от "твоя стек с колегите ти" ще страдаш.Повечето искат да виждат как маргиналите страдат...
Занимателно.... Може ли моите 5 стотинки, а вие определете в чия касичка попадат.Дали е стек от 120 лева или шекмбе-чорба от 1.20, то все се трупа. Аз се въздържам от храна защото искам да съм здрав, а не защото не мога да си позволя това, онова или другото. Цената е без значение до определени разумни граници. Когато се отвори място, в което да ядеш с кеф и да не качваш килограми, то ще го оценя като нужно за обществото.Поради спецификата на храната няма как да има такова място. Извод - фалит!
До Анонимен 93Наистина си голям пръдльо. Затова ще виждаш винаги голям зор. Самочувствие до небесата а дали има защо - това никой не може да каже. Не правя чак такива заключения - само чета писанките ти. Аз не съм в този бизнес но съм клиент на този бизнес и знам за какво говоря. Виждала съм и едно и друго - за едното - добре за другото - хич. Ти държиш да си от едното - бъди сигурен че не всички мислят като теб. Така че има за какво да мислиш. Желая ти успех.
Колкото повече говориш, толкова повече пропадаш, отворко. Суров си избирал стека, сугурно ти водят кравите на масата за оглед преди да ги заколят, хаха
Така като гледам търтеитее плачат, че им свърши рахата да смучолявят от хората. Пък хората се радват, че иде спад в цените и по-качествено обслужване.
"Казвам ги тези неща като един фен на добрата храна."Излагаш се, пич! Кому си нужен ти, както и твоята "добра храна"?Мачкане да има, това е истината. След смачкването на маргиналите ще си върнем "шестицата" във Враца, Житото у Градо и ред други знакови места за изхранване.Вкусно и питателно!
До Анонимен 91Нямам нищо против дюнерите стига да са направени както трябва. И не е в това въпросът. Въпросът е какво даваш и имаш ли право да искаш. А гурме изобщо не обичам. В такъв ресторант и насила не можеш да ме вкараш. Виж в ресторант с хубава френска или италианска кухня ама не паста, ще вляза с удоволствие. Обичам страшно много ризото и морски дарове.Ама да не си личи че са ги правили у нас, ако ме разбираш.
Мхм, баш. По цял свят така ги ям- замразени 20-годишни. С тази разлика, че суров си го избирам и човек, като мен, който има хладилник за зреене на стекове, може да прецени дали е бил замразяван или не. Самият ти манталитет, че си го мислиш това, те прави един дребен тарикат. Има една приказка да не учиш попа как да се кръсти. Утре ще тръгнеш и на сомелиерство да ме учиш и да си върша работата ще ме учиш. Както и да е. Казвам ги тези неща като един фен на добрата храна. Нищо повече.
Пак ли си мерите... "кариерите на мениджъри" :) Като чета БГ форумите - само мултимилиардери в тях. Върна се за 2-3 дни в БГ-то и гледам - КАТУН! Хора, спрете да фантазирате и почвайте да бачкате, че ви чака голяма суша.
Айде стига! Няма един месец още извънредно положение и всички изфалираха. Много ми намирисва тая работа. Май някой търси дивиденти от ситуацията. Един лев ли не събраха тези обирджии при цените, които имат в ресторантите си. А й да ги питам колко от тях осигуряват работниците си на пълен щат и не на минимални осигурителна вноска. Повечето изобщо не са за жалене.
До Анонимен - гледай нещата да ти звучат по - конкретно, говори само ако си сигурен.Не нужно да съм сигурен. Активно мероприятие се нарича това, което в момента се прави. Маргиналите под ножа! Ти защо се мешаш, като не си в "бизнеса"?
50% от заведенията ще фалират, мерките неадекватни