34

Анонимен

преди 4 години

Нефтохим, Козлодуй и още няколко предприятия, които ИЗЦЯЛО зависят от Русия, дават към 80% от бюджета на България. А нека не забравяме, че Козлодуй финансира много губещи сектори и е източван вече няколко десетилетия и пак е печеливш... Изнасят тока му срещу усмивка само и само да запазят валутния резерв на държавата, защото друго няма какво да изнасят...

33

Анонимен

преди 4 години

В момента Русия е един от най - големите производители на храни в световен мащаб. Същото важи за химическата и фармацевтичната индустрия. Само че пазарите им са различни поради санкциите. Металургията, машиностроенето, автомобилостроенето и т.н. са им супер развити. Потдържат ниска ценбата на валутата си за да са конкурентни. Обаче сметнете потребителските кошници и ги сравнете с тази на България. Освен това нефтохима продължава да дава 1/3 от бюджета на България.

32

Някой си

преди 4 години

Бойко вземай пример от Путин. Сега не му е времето да ремонтираш самолети и събираш глоби по 5000 лева.

31

Анонимен

преди 4 години

Обиждате го човека,ама много ясно и точно е обяснил как ще помогне на хората и на държавата. Нормалния руснак може да живее и на дездорант ,ама Путин все пак не иска да се стига дотам. Мисли за народа си,няма спор.

30

!!!

преди 4 години

Лекари, медицински сестри и медицински персонал ще получат допълнителни плащания, за това са отпуснати над 10 милиарда рубли (240 милиона лева).

29

Анонимен

преди 4 години

Браво на Путин!!!

28

Верно ли бе

преди 4 години

Значи Гърция има най-добрата Икономика в северното полукълбо. Ходи се скрий бе ***. И почни да четеш нещо различно от опорките на ГЕРБ, че от тях се затъпява

27

Анонимен

преди 4 години

До *** бг народВ настоящия момент единствения който показва тва дето си го написал в заглавието си ти самия: това не е "външния" им дълг. Също така не ти е ясно, че тоя дълг е признак за това, че икономиката работи. Единственото в което са на прилично ниво е военната технология, във всички останали са пълно капо и ти сам си написа, че са толкова неефективни в това, че си изразходват целия бюджет само за това. Националното им самочувствие има нужда да се храни от яка пропаганда както изглежда.

26

Анонимен

преди 4 години

това се казват мерки от мислещ държавник и отговорно правителство,не да си сменят мнението през ден кат нашата фурнаджийска лопата и да го интересува само началниците му да го галят по голямата кратуна и да му викат CONGRATULATION...

25

Тъп бг народ

преди 4 години

Не я мислете Русия. Има Външен дълг 22 пъти по-малък от този на САЩ! Технологичен лидер в света са на множество технологии! Най-богата на ресурси Държава в Света. Нисък стандарт имат защото огромна част от БВП отива за отбранителната им с-***. Без нея да са я нападнали дори и в момента. И все пак те имат национално самочувствие и обичат Родината си. И преди всичко не са Държава Терорист завладяващ други за петрол докато прокламират Демокрацията.

24

Анонимен

преди 4 години

Псувайте го, ама поне говори книжовно.За разлика от пожарникаря, бкпеец, гавазин на Тато...

23

ot drug

преди 4 години

Търговските вериги да вземат пример от руска рафинерия Лукойл Нефтохим Бургас, което вече 20 г. работи на загуба и не плаща данък печалба, само и само да осигури най-евтиния в ЕС дизел и бензин на братския и православен български народ.

22

Анонимен

преди 4 години

Излязоха новите "данни" които руснаците са обявили към СЗО: абсолютна пародия, нито една държава, в която имаше развитие на болеста няма такива показатели. На над 8 хиляди! имат 5 смъртни случая и 8 в критично състояние.Повтарям, НИТО ЕДНА страна няма нищо близко до такива показатели. За сравнение Южна Корея, която е давана за пример за справяне със ситуацията, има понастоящем на малко над 10 хиляди случая 8 смъртни и 55 в критично В МОМЕНТА, след като вълната при тях ОТМИНА.Пълен виц.

21

Анонимен

преди 4 години

А тук дивия татарин може само да мечтае за 120 лева детски и 1200 лева за фелдшери и мед.сестри !

20

Анонимен

преди 4 години

Ей тва най ме изкефи-минимална зарплата 290лв.Сега ще нарипат путинофилите да обясняват как горивото е по-евтино от тука.Значи тия с минималните ще ядат нефт и газ или на баба им хурката.

19

Анонимен

преди 4 години

Тавариш Путин,тъй большой учьонъй.Ботоксовото джудже разбира от всичко.Какви щабове,какви глупости?Само като тропне с крачета и всичко се нарежда.

18

Анонимен

преди 4 години

Ей тия толкова са богати на природни ресурси че целия свят би им завидял!А накрая се оказва че гьльбчетата и те не са по добре от нас.

17

Анонимен

преди 4 години

Скоро *** ще се наредят на второ място след САЩ.Те и така винаги са им дишали прахта.Скоро рублите свършват и алкашите ще изпълзят от дупките си и ще поискат обяснение.

16

Анонимен

преди 4 години

Браво на Путин кратко, ясно, точно - няма щабове, няма тоя и оня, човека си кара влака сам и сам си носи отговорност. Респект г-н Путин.

15

Анонимен

преди 4 години

Късно е ***.Всичко е заразено.