19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14"първо в Швеция епидемията е в доста по-напреднал стадий"Това абсолютно не е вярно. На 2 март Норвегия има 25 заразени, на 3ти Швеция има 30. "второ, пикът бе достигнат според властите"И двете страни имат по-малко нови случаи от най-високите им нива и и двете имат най-висок брой смъртни случаи изобщо. Движат се по една и съща крива, тъй че и това не е вярно.Останалите неща които си написал/а нямат нищо общо с това за което става дума.

18

Бубето

преди 4 години

Швеция първоначално гледаше доста лежерно на проблема с коронавируса, но след стотиците смъртни случаи, вече не е така.

17

Анонимен

преди 4 години

Подходът на Швеция е правилният.Но и нашият д горе-долу ок.

16

До ivailo

преди 4 години

По-правилен е за дисциплинирани и обединени малки нации.Ти лично мислиш ли,че ако в България се остави на гражданското съзнание да пребори пандемията чрез самоконтрол и съвест,ще бъдем като Швеция ?Ами ромите? Затова ограничителните мерки смесени и темпераметни общости са задължителни ! Разберете,че щаба не е виновен за по-голямата част безработни в България !В моят град големи предприятия не работят,защото са им затворени централите в Италия и Англия,другите-пазарът им е Европа,а тя е в пауза

15

I'm

преди 4 години

"...Няма карантина и разчитаме много на това, хората сами да поемат отговорност", добави Линде..." Много съществен момент от репликата към Тръмп. По-рафинираните общества нямат нужда от падар.

14

ivailo

преди 4 години

Подхода на Швеция е по-правилен, без излишно строги мерки и масова психоза.

13

Анонимен

преди 4 години

9, първо в Швеция епидемията е в доста по-напреднал стадий от Норвегия, второ в Швеция пикът бе достигнат според властите, последните дни има намаление на брой заразени и болни на интензивно лечение. В Норвегия има и рекордна безработица невиждана от Втората Световна война в момента, а също така те рано или късно ще отпуснат карантината и какво правим тогава?Те се справиха за сега малко по-добре в опазването на тежко болните си жители. Но какво става в Дания с тяхната пълна карантина?

12

Анонимен

преди 4 години

Интересно дали ковид-19 действа еднакво на шведските шведи и на нешведските шведи?

11

ksarax

преди 4 години

Тръмп пак пренасочва вниманието от глупоста си

10

Анонимен

преди 4 години

Ако искате да виждате хвърляне на лимонки на живо идете в Мальо,Швеция, но си носете Калашник в случай, че попаднете на джихадистка засада.

9

Анонимен

преди 4 години

Това е план за затриване на колкото се може повече хора, светът е пренаселен, единствено спасение е стадният имунитет. Швеция търси именно него. Затварянето в къщи е най-лошият сценарий. Ако стане една война и в същото време някой пусне вируса, който няма имунитет е пътник.

8

Анонимен

преди 4 години

Сочна мил фка.

7

@

преди 4 години

Тръмп тоя път е прав. Швеция има 4 пъти повече жертви и 9 ! пъти повече критични случаи на глава от населението сравнимо със съседна Норвегия, която е сходна по манталитет, благосъстояние, икономическа активност, но която наложи сравнително рано карантина.Това казва всичко, независимо колко "отрича" външния министър на Швеция.

6

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

управляващите искат да сме стадо зомбита

5

Анонимен

преди 4 години

Швеция не търсят стаден имунитет, защото такъв не съществува, те търсят стадо, защото такова има.

4

Бау

преди 4 години

Ще си сърбате попарата с този подход... Тръмп отново плямпа за неща, които не разбира ...

3

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

стаден имунитет го има унас гарантирано от герб

2

Анонимен

преди 4 години

Швеция е дваж по-добра страна от преди 40 години.

1

Анонимен

преди 4 години

Този вирус излезе по-голям фейк от кацането на луната.