71

Анонимен

преди 4 години

Къде са им маските и ръкавиците. Я вижте как беше на срещата с Херо Мустафа!

70

Котки

преди 4 години

До анализаторКазваш, че не си е променил мнението, защото е с морал? Господинът е доцент, за един учен е много важно да може да променя мнението си, така науката се развива, така има прогрес. Всеки учен трябва да е готов да се окаже в грешка защото почти сигурно Е в грешка. Ако игнорира фактите, резултатите и статистиката и си държи на неговото си заради единия "морал", тогава никакъв учен не е.

69

до предложение

преди 4 години

И Аз си намерих работа като герб-*** и ето какво написах:Мангъров е една безотговорна драка като кремълския Коронавирус в Президентството...косури намират и акъл дават, ама друг да вади горещите кестени и да носи отговорността !Мангъров е една безотговорна мрака като кремълския Коронавирус в Президентството...косури намират и акъл дават, ама друг да вади горещите кестени и да носи отговорността !Очаквам добро възнаграждение!

68

Анонимен

преди 4 години

хайде и този се продаде, сега очакваме голямо мазнене и сваляне на звезди

67

Началника

преди 4 години

Будаландци още дълго ще блеете подир Главния чобанин на РБ

66

Анонимен

преди 4 години

до 63според теб излиза, че правителството едва ли не работи насила, ами нали всичките министри сами са искали постовете си заради големите облаги, дай-сега да ги съжаляваме

65

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов е като Йосиф Джугашвили (Сталин).Първо неутрализира д-р Мангъров, после: "Хайде сега, направете каквото той казва, тоест масови тестове за антитела, като се започне от Банско".Добре че у нас има мораториум върху смъртното наказание!

64

Анонимен

преди 4 години

След домашния арест за един, два и повече месеца, без разходки, спорт, чист въздух, имунитетът спада. При първото излизане можем да пипнем не корона, а всеки срещнат вирус. Скапахте и най-здравите хора!

63

Анонимен

преди 4 години

Мангъров е една безотговорна драка като кремълския Коронавирус в Президентството...косури намират и акъл дават, ама друг да вади горещите кестени и да носи отговорността !

62

до предложение

преди 4 години

Аз си намерих работа като герб-*** и ето какво написах:Мангъров е една безотговорна мрака като кремълския Коронавирус в Президентството...косури намират и акъл дават, ама друг да вади горещите кестени и да носи отговорността !Очаквам добро възнаграждение!

61

анализатор

преди 4 години

*** Баце къв си сладур!Доцента обяви пред народа мнението си и не го е променил,защото е първо лекар сморал.обича народа си,не е *** на печатарите на зелените нефелни хартийки!Хората усетиха,че всичките в управлението сте наемници на световния капитал!Усещате,че времето на античовешкото и антидържавно театро свърша!За финал повреме на трибунала Баце ще седиш на подъдимата скамейка и ще плачеш за милост!

60

предложение

преди 4 години

60 000 безработни в България могат да започнат работа кат герб-***. Заплащането е гарантирано. Пример - долупишещите специалисти.

59

Некъф

преди 4 години

Боко има различно мнение по въпроса с вирусологията защото не му оттърва отговора на може би най вещото лице по този въпрос в страната!Типично за бойколандия!!!

58

АЗ СКОРПИОНА

преди 4 години

До АнонименДа назначат Мангъров на мястото на Мутафчийски.Ако сте за гласувайте положително на коментара-------------------Много, ама много си болен - Мангърката да се скрие в миша дупка и да не се показва да се излага вече. Дааа, не си добре човек !!!!

57

гражданин

преди 4 години

Аз искам да си умра вкъщи и затова не излизам от леглото да не ме застигне вируса в тоалетната по време на хранене.

56

Де Гол

преди 4 години

Гого ,много си прав, и аз мисля,че Мангъров ще го търсят.

55

Анонимен

преди 4 години

След "бума" на Гешев сега сума ти кандидати за кралската Корона се опитват да яхнат Вируса и Мангъров е един от тях !

54

Анонимен

преди 4 години

Гербавите *** са живите-мъртви и скоро ще станат мъртвите-мъртви.

53

Не разделяй и владей

преди 4 години

Бойко е диалогичен и гледа да решава проблеми, докато дъpтaтa свекърва само търчи като муха без глава и сее раздори във времена, изискващо пълно единство и мобилизация. Да каже з-богом на втория мандат! То и един му е премного.

52

до 53 от славянин

преди 4 години

Аз вярвам много повече на Мангъров, отколкото на сзо, ти на какво основание и вярваш!? Аман от невежи и зомбирани плъхове като теб!