20

койчо

преди 4 години

До 1234Смяташ че друг ще превари и завари ли? Не харесваш по принцип "превари и завари" ли или само ако преварят американците?

19

Георги Илиев Митев

преди 4 години

Поема за Ирина Бокова - Ирина богинята една за всички времена.Ирина " звездите" си ги нареди други пък ги разреди. Тя уредите взе да ползва , за да подреди всичките звезди и планетите ги натовари други пък ги разтовари, за да уреди всичките беди на планетата Земя.Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните ,полицията, медиците и граждани. Трето поколение репресиран. Град София (2020).

18

пфф

преди 4 години

руснаците се провалиха с новите версии на Протон остана им само Съюз.Докато Драгън направи успешно кацане , има доста голям напредък със Старшип въпреки трите неуспешни изстрелвания. Върджин орбит скоро ще има тестово изстрелване. Атлас 5 имаше успешно изстрелване...Щатите са много много близо до това да се върнат на Луната.Руснаците са много много далеч и не им остава друго освен да ***.

17

Анонимен

преди 4 години

Луната е за Боко и мафията му.Тръмп да се маха оттам.

16

Анонимен

преди 4 години

Посегнаха на поредната македонска територия. Славната македонска армия ще защитава на кръв Луната

15

Анонимен

преди 4 години

Говедарите съсипаха света, сега искат да съсипят Луната и целия космос. Обаче ще си останат само с желанията: всички знаят че са кацали на Луната ама само на макет на някоя снимачна площадка в Холивуд.

14

Анонимен

преди 4 години

Лунато е на НАТО!

13

Анонимен

преди 4 години

Те оправиха короната ,че тръгнаха луната и космоса да оправят. Мозъчни инвалиди

12

Росен Плевналиев

преди 4 години

Трябва немедленно да построим параклис на Луната и да осигурим постоянно присъствие да за може да участваме в схема на подялба.

11

Анонимен

преди 4 години

Интересно как ще си пазят имота от бракониери, с лунна полиция и стена ли?

10

ВАГИНИР ПУТИ

преди 4 години

*** Е ПОЕЛ КУРС НАЙ ОТЗАД,СЛЕД КАТО ЗАВЛАДЕЕ СИРИЙСКАТА ГАЛАКТИКА В БЛИЗКИТЕ 83 ГОДИНИ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ПОЕТАПНО ЗАВЛАДЯВАНЕ НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ГАЛАКТИКИ. ТЫ КАТО АМЕРИКАНСКИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ НЕ МУ ДАВАТ СТОКИ С ВОЕННО ПРИЛОЖЕНИЕ Е МОБИЛИЗИРАЛ КОЛОНИИТЕ СИ ЗА ИЗСИЧАНЕ НА ГОРАТА В КОМИ И НАПРАВАТА НА НАЙ СЪВРЕМЕННИ ТОЯГИ ЗА НАНАСЯНЕ НА РЕШИТЕЛЕН УДАР НА ВРАЖЕСКИТЕ СИЛИ. ГАЛАКТИЧЕСКИТЕ СИЛИ НА *** СА НЕПОБЕДИМИ.

9

Анонимен

преди 4 години

Този път съм съгласен с руснаците. Пълни глупости са мераците за добив на каквото и да е от Луната. Така или иначе нито американците, нито който и да е има технологията да го прави. Пък и да я имаше едва ли такъв добив ще е рентабилен. На Титан има реки (буквално) от метан и други въглеводороди, ама колко би струвало да докараш дори един тон метан от там до Земята...

8

Капитан Пикард

преди 4 години

Само не вкарвайте тиквата в схемата ,че ще ограби целия Млечен Път и ще си направят вили във Алфа Кентавър заедно с Плевневлиев!

7

Сомалиец

преди 4 години

Ние пък ще подпишем указ за добив на ресурси от Сириус Алфа.

6

Астроном

преди 4 години

Спокойно, слънцата в нашата галактика са повече от 200 милиарда. Ще има за всички.

5

Анонимен

преди 4 години

Съгласна съм с Русия!

4

Патриот

преди 4 години

Добре тогава аз си приватизирам слънцето и таксувам всеки за слънчева светлина!Хвърлил съм око и на няколко апетитни галактики на другия край на вселената не ми ги пипайте мои са си !Тотално окачена разбота!

3

Ей...

преди 4 години

...за пореден път се убеждавам, че голям не значи непременно интелигентен. И САЩ, и РФ последното десетилетие не показват грам интелект, което е и доста жалко - загубени години за развитието но Човечеството!

2

Анонимен

преди 4 години

Който превари, той ще свари.Дали е допустимо или не?На кой му пука дали е допустимо.

1

Анонимен

преди 4 години

Русия анексира Крим, а американците Луната.