36

Анонимен

преди 4 години

типични българи чалгаджии с мания на велики чорбаджии, това човек от друга нация няма да го направи

35

Анонимен

преди 4 години

... обаче и братята poмeи цвъкат коментари, не спят. Гледам как са нацвъкали коментари в полза на платената любов, демек на сводничеството и проститицията...Но, така ще е, докато скоро не ги пометем...

34

Анонимен

преди 4 години

Май всички се сещаме за какъв етнос става дума тук. Един такъв политически коректен етнос. Трудолюбив. С речник от 3 думи. Едната е "бате", другата е "дай", а третата е "немам". Само, че има български паспорт. Между другото - да сте виждали ром над 50 години? Нещо им става и изчезват. А... сетих се за един. Казваше се Бакарди с черен етикет.

33

до до хммм

преди 4 години

Не. Имат самочувсвие защото нямат мозък за това. Ако имаха такъв много бързо щяха да разберат че начина по който си изкарват прехраната е просташки и са най-долното ниво в йерархията. Ако имаха мозък нямаше да се занимават с това. А самочувствието им идва от факта че ги търсят голям брой хора, заети от кариерно издигане и други проблеми които не им позволяват много контакти с жени. Винаги можели да имат мъже и то не какви да е хаха ти от Марс ли падаш или си също такава, егати тъпизма.

32

хммм

преди 4 години

"Този , който одобрява проституцията да бъде проклет!" Май мъжа ти не се прибира от време на време вечер.Има си причина проституцията да се легализира след цивилизованите държави и те са сметнали че така се намаляват престъпленията като изнасилвания например.Въпроса е че жените работещи като труженички без сводник пък развиват понякога отвратителен характер и самочувстие от неземен тип, чак до изнервяне, говоря от личен опит.А не са нищо повече от pазвалинa която не може да си изкара прехраната.

31

Анонимен

преди 4 години

Проклети да са тези сводници и сътрудниците им! Горките момичета! Никоя жена НЕ заслужава това!

30

Положението у нас

преди 4 години

Няма смисъл да коментираме нечовешкото поведение на подобни гадове.Още преди време д-р Иван Георгиев каза ясно и точно причината, като се позова на факти за ДНК-то им, които отдавна са установени. И какво стана? Една недоучена млада и много дебела етнографка побърза да го заклейми в дисертацията си и за награда /а също и благодарение на връзките си, дебели колкото самата нея/ получи бонус - отпечатаха дисертацията й под формата на книга. Има ли смисъл да коментираме нивото на "науката" у нас?

29

Анонимен

преди 4 години

" Но най-ужасното според магистратите провинение на семейството било придружаването на една от техните *** да абортира поне седем пъти, като впоследствие момичето получило тежко увреждане на гениталите. "Е не, това вече е прекалено! Сводниците НЕ са човеци, те са зверове! Как нагло се гаврят с пострадалата жена! За тези не им трябва затвор, трябва им СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ!

28

Анонимен

преди 4 години

До БгИма снимки в италианските медии, това не са българи, а роми!Би ли дал информация? Тия сводници заслужават СМЪРТ! Хора, съчувствайте на тези пострадали млади жени и момичета! Те имат нужда от помощ, а сводниците от смъртно наказание!Който използва " услуги" на проституиращи жени и момичета да бъде проклет!Този , който одобрява проституцията да бъде проклет! Сводниците заслужават бавна и мъчителна смърт!

27

До Некъф-продължение

преди 4 години

Момичетата са били водени пешком до магистралата.Вече са били обявени за издирване.Как е било възможно никой да не види, че са на магистралата недалеч от града? Как е възможно полицията да не научи, че в ромската махала се намиратнад 70 отвлечени?И накрая, само 5-6 осъдени, при условие, че бременна жена е била изнасилена от десетки роми за една нощ и е починала вследствие на това?!Нормално е полицията да търпи някои сводници, за да има информатори сред тях, но да се допускат такива зверства?!

26

Анонимен

преди 4 години

До ГосподДа се обявиш за Господ не е светотатство, а диагноза.

25

Точно така

преди 4 години

В текста е коригирана грешката, допусната в заглавието - "съпружеска двойкас наши ПАСПОРТИ", а не "семейство българи"!Крайно време е да изискваме и ДИСЦИПЛИНАРНО НАКАЗАНИЕ,и СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ за лица, които лепват етническото название "българи"на престъпници като тези, които НЕ СА БЪЛГАРИ !!!

24

Анонимен

преди 4 години

Другарите роми сами си проправят пътя към Ада...

23

Некъф

преди 4 години

До СержантЗащото всички мармоти са певици на полицията!!!

22

Некъф

преди 4 години

.......сънародниците ни от ромски произход!Това е достоверна новина, а не да се прикрива произхода им.Браво на днес.бг

21

Сержант

преди 4 години

А, не бе. Ами в гетата колко такива има. Всички ги знаят, къде и с какво се занимават, но не ги закачат.

20

Господ

преди 4 години

До 34Най-голямото ми наказание за лошите души е да ги прераждам като българи в българия!

19

Анонимен

преди 4 години

Все едно, че на някой му пука за тези. Чак се карате в коменратите ...

18

28

преди 4 години

Проклет да си проклет проклет проклет. Бог да те накаже.

17

Бачкатор

преди 4 години

Бил съм в тоя град Сан северо,то там зима няма,на 20км е от Фоджа,морето е на 30км.Има палми и е топло