104

Езел Шванц

преди 4 години

Шорош атакува

103

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

И въпреки всичко, в момента сме свидетели на Дарвиновия естествен отбор в действие. Природата се чисти от физически негодния материал. Кои сме ние, да се борим с Майката Природа!

102

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Б. Дж говореше едно преди месец на базата на наличната към момента информация. След това позицията му се смени, когато и ситуацията се смени. Всички се учим в движение за този вирус. Вирусът също мени поведението си. В Италия заразата поваляше предимно болнави старци, както и у нас. В Британия очевидно се държи различно - там поваля много млади хора. Вероятно друг, по-агресивен щам. Мутира гадината.

101

обективен

преди 4 години

Как все-още не е обвинил руснаците,че са го заразили с "новичок"?

100

Анонимен

преди 4 години

Не е богоизбран а е избран от народа си с огромно мнозинство, историческо. За разлика от тука един банкянски, който вече 10 години ни язди с 30%.НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ! С никакво огромно мнозинство не е избран, всъщност, ако систимата беше пропорционална щеше да загуби! Избиранелната система е мажоритарна на 1 тур и примерно човек с 10000 печели пред втория, който може да има 9000, третия 8000, 4тия 7000 и така първия може да не събере и 10% от общите гласове в района му, ама само той става депутат!

99

Martin Bormann

преди 4 години

Дано получим подобна новина и от Бъкингам за стария рептил. Май наскоро Джонсън беше при нея? С един куршум 2 рептила, давай Ковид, с теб сме :)

98

Анонимен

преди 4 години

Happy Days :))

97

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен137Не е богоизбран а е избран от народа си с огромно мнозинство, историческо. За разлика от тука един банкянски, който вече 10 години ни язди с 30%. Той и боКоизбраните му. Б.Дж. е настанен в обикновена лондонска болница, не Правителствена такава. То май само в БГ има специално за властта болница (може и в Африка да има, не знма)

96

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не вярвам да е толкова зле. Влошеното състоятие на богоизбраните, при което веднага се бие тревога и се настанява в болница, и влошеното състояние на останалите, при което се прилага лечение по телефона и изоставяне в домашни условия, са две различни неща.

95

ххх

преди 4 години

Продължение:мирогледа на мечтите.

94

xxx

преди 4 години

поставете го в кутия от която да се вижда само главата му няма по незабравим клоун изхождайки от фейса фейс контрола работи по аут изхождайки от смешници не е трудно да пробие след това костюма но ще се запецне на мисълта че си фейс контрола и ще се изчерви нищо де ще се поизтупа но фейс конрола е вътрешното му аз даже... това е мечтата на всеки нормален а докато е в кутията на собствената си уродливост това се превръща в превъплъщение в действителноста на вътрешният му свят погледнат през

93

Няко я си там

преди 4 години

Тази някоя си има и сруг ник-ХМ.Преди разправяше,че биле лекарка,а после станала адвокатка,както учила и приложна психология.Тази е пълно ку ку.

92

Анонимен

преди 4 години

Принцът как е?

91

Анонимен

преди 4 години

Като дърпаш дявола за опашката така става. 1 месец се прави на шут... Вместо сериозно да отговори на проблема. Ето го резултата.

90

iii

преди 4 години

В Лондон нямат ли си Правителствена, че го подмятат из такива болници като маргинал?

89

имение

преди 4 години

До имение Не го харесват Костовските ***

88

Германец

преди 4 години

до ха ха---Позабавлявах се и аз :) Айде наздраве от мен!!!

87

Анонимен

преди 4 години

Трябва да изгонят Мангъров от държавната служба. СЗО обяви пандемия, той се прави на баячка и врачка и отрича пандемията.

86

ха ха

преди 4 години

До ГерманецГерманец, да, в темите за Брекзит много се забавлявахме с нея някалко човека. Там се опитваше да обяснява на един Австралиец-хе-хе колко е жалък, просто защото не живее в България като нея-адвокатката-императорка.Не си струва усилието да се опитваш да водиш с нея диалог или спор.... Тя освен че имала според нея и психологическо образование/в дира го нямаше , тук вече има И такова-ха-ха/ освен адвокатстването, има и психическо разтройство. Не е редовна жената просто...

85

Найс

преди 4 години

Доживях края на Европа не е малко а?А може би и краят на човечеството.