296

Know how

преди 4 години

E, след това решение е сигурно, че извънредното положение ще падне скоро

295

браво

преди 4 години

Мисля, че дори и те се изненадаха и зарадваха на своя акт. Наистина браво!

294

абсолютно

преди 4 години

До до к.362Няма кво да се добави!Лично аз съм стреснат,трогнат и очарован от този акт на брутална загриженост!:)))

293

Анонимен

преди 4 години

DMS DEPUTATI

292

Анонимен

преди 4 години

Пълен популизъм и нарушение на конституцията и закона. Можеш да се откажеш от собствената си заплата но не и на други хора /от агенции, политически кабинети и др. /По тази логика може да лишат от заплата когото си пойскат. Единствено правилно е всеки депутат да дари колкото пожелае. Може и по-вече от заплата. Другото е лишаване от право на заплата за положен труд.

291

до к.362

преди 4 години

При повечето остри конфликти до преди век обяснението беше "Търсете жената".В Бг от 10 години при някое странно решение или такова за развързване на заплетен възел сред управляващите обяснението е "Търсете Борисов".Той се е обадил на ПГ на ГЕРБ, оттам са препредали на васалите от другите ПГ и те са възприели призива,зер това е Падишах, авторитетът му трябва да се поддържа.А депутатите от БСП при тази ситуация няма какво да правят:свалили и те га.щи.те. Язък,отидоха им едрите покупки за Великден

290

Анонимен

преди 4 години

Разгеле ! Тези разбраха че не са единствените на тоя свят и не са вечни !

289

аз

преди 4 години

изпратете смс с текст дмс депутат...

288

Остава

преди 4 години

президентът да наложи вето на частта със заплатите... :)

287

1

преди 4 години

До Компетентен,коментара ти е ,точно в десетката,аз само прибавям, Популизъм,по време на чума.

286

Анонимен

преди 4 години

стига с тая пропагндазамразяват хилади след като са усвоили милионикъде за къщички с асансьори къде за къщички в барселонакъде в офшорни сметчициалчни до безумие демагози са нашите депутати и управници

285

Анонимен

преди 4 години

Изненадващ и пълен обрат! Депутатите се отказаха от заплатите си.....ЩЕ ИЗБИЯТ ОТ КОРУПЦИЯ

284

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

"Бедните" депутати ще дарят заплатите си,докато приключи извънредното положение.Знаем какъв ден е ПЪРВИ АПРИЛ!!!!!Този път ПРЕКАЛИХА с този "див" "мафиотски" "популизъм"!!!!!!!!"ВСЯКО ЧУДО ЗА ТРИ ДНИ!!!!!Значи съвсем скоро ще приключи "извънредното положение"!!!!!!По сериозен "сигнал"за това не се сещам........

283

Анонимен

преди 4 години

Доволен ли си сега, ***...??? Доволен ли си, след като тънко ти нахраниха злобата ??? Твоите изедници ще останат един месец без заплати. Ликувай, ти българский андрешковец, и помни този "жест" като отидеш после до урните да гласуваш...!!!

282

Компетентен

преди 4 години

Това е признание, че имат нетрудови черни доходи, защото няма как без заплата два и повече месеца да живее човек. А и е глупово работещ човек да си дарява заплата и да обрича семейството си.

281

ДДРОнег

преди 4 години

За отказването от заплата - адмирациЙ !!!Но те депутките не разчитат на заплата, а на рушвети !!!Ще се откажат ли публично от рушветите и всички нелегални и неморални доходи в полза на народа ???!!!

280

Еврофонд

преди 4 години

От краденето трябва да се откажат,не от заплатите.

279

Нужни са промени

преди 4 години

в държавното устройство.Да се ликвидира т.н.политическа класа.Политикатада стане не високо платена работа,самоцел на службогонци,а дейност в иметона държавата и народа.Висшите държавни служители да не са привилегировани-всеки взема заплата колкото пенсията за малко село.Да се промени и изборниязакон,да има образователен ценз,а не множество неграмотни маргинали давземат решения с масата си.Тези,които дават да решават,а не ***.Но това няма да стане,кой ще реже клона,на който седи?

278

Анонимен

преди 4 години

до 344 Ако питаш мене закачалката дето виси по цял ден във фейсбук си е направо гардероб у раменете.

277

Радеф няма

преди 4 години

да го направи,въпреки че не е закъсал финансово.Смени няколко апартамента,купени по специални цени,взе близо 150 000 лева при напускане на армията,заплатата му е около 14 000 чисто,без екстрите.Дори и да изяви желание откумова срама,закачалката до него няма да му даде,нужни са средства запарцалки и имидж пред други кифли.