53

Пич

преди 4 години

Реално в тази клета държава не се вземат никакви адекватни мерки. От време на време Борисов излиза да съобщи колко е горд, че сме били шиели предпазни облекла, за да може да се прави на мъж пред колегите му от Европа. Тестване няма никакво - нито за рисковите групи, нито за който и да е било друг. Просто всяка вечер ни четат справка на тези, които са се занесли до болницата в критично състояние, колко са умрели, и чакат нещата да се оправят магически. Това е накратко, дами и господа.

52

Анонимен

преди 4 години

тия сружители та спешна помощ те ка си извадили вируса от кредитната картаот хора са се заразилиИ друг път като чуете,че у комшиите има екип на спешна помощ, не се завирайте там да клюкарствате и да биете медиците,ами си стойте настрана , да не ви ,,хване вируса,,

51

Пич

преди 4 години

Оказва се, че в момента рисковите групи от държавни служители не се тестват за вируса. Повтарям - никой не тества лекари, които работят със заразени от коронавирус. Това никой не го казва, но е факт. Първи за това алармира председателя на "Боец", който е тръгнал по веригата и се е казало, че взетите проби от лекари от Видин изобщо няма да се обработват и за това има устно разпореждане. Никой не се бори с никакъв вирус, просто всяка вечер ни четат бюлетин за заразените и смъртните случаи.

50

Анонимен

преди 4 години

До 59Господи колко си елементарен...

49

Анонимен

преди 4 години

Е то няма как да се задръсти здравната система, щом българинът си стои вкъщи и единствено РЗИ тата определят кой да има достъп до болница.

48

Анонимен

преди 4 години

В РФ, компания "Вектор" създаде тест специално за мед. персонала!Целта на теста е да определи кои от служителите са по-силно устойчиви срещу Вируса и кои не.Онези от тях с по-високо ниво на антитела ще работят на "първа линия", тоест, пряко с заболелите, останалите съответно на по-безопасна дейност.

47

Анонимен

преди 4 години

Отрицателните бързи тестове са толкова сигурни, колкото и положителните. Тоест има от 7 до 30% вероятност отрицателните тестове да са положителни.

46

Анонимен

преди 4 години

Проф. Михаил Константинов какво каза по въпроса?

45

Анонимен

преди 4 години

Българина упорито отказва да разбере реално проблема. А той е, че идеята на всички тези мерки е да не се задръства здравната система защото докато от сезонен грип можеш да си седиш вкъщи без проблеми и да се лекуваш, този не е такъв. И ако в един момента свършат леглата или всички лекарски екипи са вече болни няма да има кой да ви лекува дори от елементарни неща.

44

Анонимен

преди 4 години

Целия свят е болен !Умрелите са колкото при нормален грип !Каква схема

43

KamKam

преди 4 години

В много страни не тестват здравните работници,защото ще останат без лекари.Ако се разболеят тогава.Има ли смисъл да ги тестваме.Днес са отрицателни,само след 1 час могат да се заразят от пациент.Тогава какво правиме?Тестваме ги всеки ден?

42

Анонимен

преди 4 години

За първи път в света виждам как политици, математици ,военни,полицаи борят медицински вирус !Евала!

41

Българин

преди 4 години

Милион по света са с некъв вирус ги водят!50 хил. са починали от некъв вирус Останалите милиарди ще успеят ли да се разболеят пъ и дали ще умрат ?Загадка световна !Математиците смятат - вие не излизайте освен ,на работа ,до магазина ,до аптеката !

40

Анонимен

преди 4 години

Двамата конспиратори :) Не върви по план... Другия да да плана беше друг.Хахахахха къде сте бе квартални планове :dd

39

Българин

преди 4 години

Нещат и нещат да измират толкова много заразени с covid19 по света !Измислицата не върви по - план !

38

Българин

преди 4 години

Спряха да падат и в Кйтай по - улиците напоследък !

37

KamKam

преди 4 години

До 44Вярвай или не,но има заразен тигър в зоологическа градина в New York.И тя(Надя) и нейните близки 3-4 тигъра имат симптоми-суха кашлица.Заразил ги е работник.Това не е шега.

36

Анонимен

преди 4 години

Службите да праща там всички конспиратори в името на народа. Нали цял ден лаят, че било всичко измислица и били гладни. Удобен момент да ги пратите да помагат и да печелят. Ама имам усещането, че са насранковввци и ще седат на дивана и ще дават акъл,който нямат :)

35

Анонимен

преди 4 години

Аха да умрат милиони по света и те отказват

34

Българин

преди 4 години

Толкова е смъртоносен този Корона вирус че още не щат да измират предвидените милиони заразени !