103

Да кажа

преди 4 години

Че почнаха да отпускат заеми. Но не по 1500лв , а по 75 000 000 лв.

102

:))

преди 4 години

До dОще по-трудно щяло да е след като отмине пандемията----Считам, че онези които правилно се ориентират по време на пандемията, след нея ще им е по лесно, а не това което твърди Горанов/съсредоточен доскоро в пъпа си/!

101

Анонимен

преди 4 години

Абе хора не бъдете толкова взискателни моля ви! Не трябва да се забравя, че все пак пожарникар ни управлява, не бъдете толкова сурови и взискателни моля ви!

100

d

преди 4 години

тъй ли, бе, умник!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

99

:))

преди 4 години

До ФактА кво става с глповатите като Влади и теб? IQ под 100, м?

98

Факт

преди 4 години

Интересно как намират смелост червени нискочели некадърници да се подиграват на Горанов ? По време на Горанов България върви само нагоре - растат заплати,пенсии, БВП ....! По време на социализъм България върви само надолу - упадък на икономика, крадене на пенсионен фонд, фалит на банки, замразаване на заплати.....и накрая фалит на държавата - до пълна катастрофа !!! При Горанов не е имало фалит или катастрофа !!!

97

:))

преди 4 години

... държавата да разхвърля едни пари.-------------Ми Влади зависи почвата! Хвърляш семена на камениста безплодна почва / това е ГЕРБ и Горанов/ нищо не расте !

96

Дядо Петър

преди 4 години

Да, така е!Единствено наглостта, безочието, арогантността, алчността, некадърността и корумпираността на "управляващата" ви шайка са предвидими.

95

М, да ...

преди 4 години

До SSРеалиста какво казва?

94

М, да ...

преди 4 години

Коректното ще е В.Горанов да каже : За мен кризата е непридвидима по ...! или Страхувам се да предвидя ... ! или .... Кризата ме обърква, не съм си и помислял че може да е с такъв размах ...! ....

93

Зозо

преди 4 години

На 13 април 12:30 има насрочен протест пред НС, срещу неадекватните мерки на правителството!Хахахааааа, да си приготвят по 5000лв. :)))))))))))))))))))))))))))))))))

92

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

КРИЗАТА ЗАРАДИ ГЕРБ Е НЕПРЕДВИДИМА ПО МАЩАБ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

91

М, да ...

преди 4 години

Има хора които са освободени от работа и не им е изплатено последното възнаграждение! пп. на теб онзи дето 2000 лв мес. не са ти стигали и все на държавна службица си бил, това неможе де ти мине през консуматорската ти алчна главица!

90

Зозо

преди 4 години

До Анонимен ...... с падане на карантината пада и правителството и служебното правителство на Президента Генерал Радев пред целия народ ще разкрие кражбите и далаверите на сегашното правителство.............Уааахахахахааааааа, не нимоааааа........... И кво ще ти помогне Руски Радев? :)))))))))))

89

М, да ...

преди 4 години

Кризата заради COVID-19 е непредвидима по мащаб и продължителност----------Горанов неразбира какво става/какво се случва/какво се променя/ към какво върви икономиката ли? Дори не се досеща ли? Незнае как да се преустрои ли? пп. при заеметръс на личнито жилище на Влади той що се премести, а не си стоя в него ?

88

Анонимен

преди 4 години

Ковчежника на Бойко ли беше тоя ?Узаконява кражбите ,докато прибират мастрафа ,а на него му дават комисион!

87

Анонимен

преди 4 години

..Нено Димов ?!??..чуваме ли се ..1-2-3 ?!

86

Българин

преди 4 години

Непредвидима е кризата !Никой пак няма да разбере къде са парите които ще изчезнат след твоя подпис?Счетоводителя от Свищов Влади Горанов!

85

Анонимен

преди 4 години

След като отмине пандемията 50% от бизнеса ще е фалирал, хайде карайте с 50% по-малко приходи, Горанов, затова пък безработицата ще е 50%.

84

Анонимен

преди 4 години

Много му се иска на това депесарско лл***йно и протеже на Делян Пеевски това извънредно положение да продължи с години,защото знае,че с падане на карантината пада и правителството и служебното правителство на Президента Генерал Радев пред целия народ ще разкрие кражбите и далаверите на сегашното правителство и на тоя б**** Горанов