77

Анонимен

преди 4 години

Няма нужда от маски, рълавици, защитни облекла и т.н. освен в болниците.Има НУЖДА от мислещи същества!!!За съжаление хората не са такива.В мнозинствто си те еса пълни ЕдЕоте.Ако можехте да мислите (ама не можете) всичко щеше да е лесно и просто.Вируса живее 10 мин върху кожата и няколко ДНИ върху ръкавиците!!!Ако си на открито и около теб няма хора на 2-3 метра никакъв вирус не може да те пипне но ако се качиш в градския траспорт няма значение дали си с маска, каска ръкавици ИЗГОРЯЛ си !

76

Анонимен

преди 4 години

неграмотно заглавие с цел манипулация на блеещото стадо. в статията пише че никой не спазва препоръките,няма забрани , има препоръки.

75

Анонимен

преди 4 години

В България хората излизат само на безопасни места - да се повозиш в трансспорта, да отидеш на литургия или да пуснеш едно тото (тотото не е спряно, щото е от първа необходимост)..

74

Анонимен

преди 4 години

Затова от вчера в Москва първо ги задържат тези ,които не спазват мерките и после ги глобяват за по-сигурно. Така трябва и тук.

73

Анонимен

преди 4 години

Оставете ги да ***.Нека .Щом не спазват ще се окаже,че нещо ,което можехме да избегнем сега ще ни съпровожда десетки години.Така е било и с чумната епидемия преди векове.Щом са толкова глупави хората да не спазват забрани и да философстват нека се изпозаразим.То Господ си знае работата.

72

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 72НЕ, не е виц!!Идвад от провинцията и се тъпшат като сардели в панелките и новите гета като Манастирски ливади и т.н.

71

Анонимен

преди 4 години

Нали знаете оная за прабългарина и славяка дето се срещнали на една полянка, послевади-тури, вади-тури и те ти купища чукундури.Та тези чукундури взеха властта 2009 и сега ни налагат техните правила на живот все едно ние им принадлежим.И сега тези същите празноглавци ми казват че спорт на открито и разходка в парка е ...вредно?!?!?

70

Titi

преди 4 години

Живея в Англия, в по-малък град. Спазват хората правилата като цяло. Парковете са доста обширни и в повечето случаи наблюдавам, (когато ходя да пазарувам ), че се придържат към дистанцията. Едно предимство са градините или дворовете към къщите. Аз лично , когато не съм на дежурство съм във градината, не във парка. Как да издържиш затворен само вътре.

69

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 67Никой не е казал че като идеш в парка ще пипаш нещо или ще се доближаваш до хората!!Това да не са прасета та като ги пуснеш те да се бутат едно в друго?!?!И ако в парка ще са близо НА ОТКРИТО как е в градския транспорт на ЗАКРИТО?!?!

68

Анонимен

преди 4 години

До ДжонХа-ха-ха. 10 човека живеят в 70кв/мТова виц ли е?

67

Анонимен

преди 4 години

до 70 Пичку матерна, да не мислиш, че аз одобрявам тия идиoтски наредби, бе? Казвам само, че хората спазват наредбата във Варна в Морската градина. Кое не разбра, ***?

66

До 68

преди 4 години

Грешка до 68 е коментарът ми

65

До 59

преди 4 години

Ужаст и ти ли си част от тази манипулация , изключително ми е обидно ама какво да правя като 99,9 процента от населението на земята са *** , блаженнни са невежите важи със пълна сила

64

Анонимен

преди 4 години

до 68 Че то сега да не е студено, бе? Сега във Варна е 15 градуса и не можеш да видиш човек в морската градина.

63

Анонимен

преди 4 години

Всяка разходка на подобни места, като парковете означава трафик на много хора...Защото всички ще хукнат натам, ако им се разреши... А много хора на едно място при епидемия никой разумен човек няма как да препоръча за полезно...Като прибавим и, че вирусът живее няколко дни върху всякакви повърхностти навън... Просто е, но все пак човек трябва да има качествен материал в главата.

62

Майна

преди 4 години

Хайде на бас че като пекне слънце и се стопли във всички градове ще е пълно по улиците с хора!

61

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОт какво да се крият, от нещо невидимо и въображаемо ли?*** ти ли бе?

60

Анонимен

преди 4 години

До АнгелГордея се със себе си ,че не съм се подчинил на нито 1 рестрикция!!!за такива малoyмници като теб ще внесат индийски полицаи, от ония с големите тояги. Тъпaта червена cгaн само бой я оправя.

59

Анонимен

преди 4 години

До 62 Толкова свободен дух имат , че ще иде в рая

58

от Габрово

преди 4 години

Много са си готини пловдивчани, точни хора са и на тях може да се разчита.Пък и най-хубавите зеленчуци са от тоя край. Грижат се за града си според възможностите си и пос се доказаха като културен ценър.Само добри неща мога да кажа за майничките.:)