37

Анонимен

преди 4 години

Много ми е КЕФ за едни "национални" превозвачи

36

До 39

преди 4 години

Моля ви да си премиерите температурата!!!

35

Анонимен

преди 4 години

На тоя коментарите все са му - "Добре ли сте?", друго не може да измисли.

34

Анонимен

преди 4 години

Да му мисли Русия ,че след един месец 1 долер ще е 300 рубли.

33

До 32

преди 4 години

Ти определено не си добре!!!

32

Wc

преди 4 години

АЛЧНОСТ.БЕЗХАБЕРИЕ.НЕВЯРВАЩИ.ТОВА НЕ Е БЕЗКРАЙНО...САМО ОТРЯЗВАНЕ ГЛАВАТА НА ЗМИЯТА.ЗАВИНАГИ.

31

Луд Австралиец

преди 4 години

Често като изляза на балкона,хвърлям бумеранга във въздуха,то се връща и ме цапва в главата и се прибирам да си лягам.И така всеки ден...

30

Taliban

преди 4 години

ДА МИ ЦОПНЕШ НА ДРЬТИЯ НЕ Е ЛОША ИДЕЯ.ДАНО ИБРИКА ТИ Е ПАРФЮМИРАН

29

Анонимен

преди 4 години

Какъв заробващ договор и какви антики бе, ***? Това е най-модерният самолет в момента. Последният модел на Ф-16 и последният излязъл сериен модел. Никоя друга фирма не е извадила нищо по-ново все още.

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33Той (ХА-ХА-ХА !!!) е добре но за теб изобщо не е сигурно.

27

Бате Гойко

преди 4 години

"може да се прекрати заробващия договор за антиките F-16 и да си приберем 3 милиарда лева!"Добра идея, ама няма как да се получи. Никой няма да посмее, да каже на щатите "-Върнете ни парите". Всички знаят, какъв ще е отговорът.По темата: Последно съм се качвал на влак в България, мисля беше 2013. Не знам как е сега, но тогава беше просто някъв ужас- влаковете мясат на тия в Индия, дето има хора даже на покрива. WC-тата - нямам думи. Само Бургас-София приличаше на нещо, останалите-за скрап.

26

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Добре ли сте?

25

Анонимен

преди 4 години

Да се збрани всякакъв обществен транспорт !!Придвижванеето на хората пеш трябва да бъде разрешено НЕЗАБАВНО !!Спорт на открито да бъде разрешено НЕЗАБАВНО !!!Разходки в парка да са разрешени НЕЗАБАВНО.Хората да спазват отстояние един от друг 1-2 метра.Никакви събирания на групи.Толкова ли е трудно да се проумеят тези неща???Или като е *** Боко и народа трябва да страдаме всички????

24

Taliban

преди 4 години

КОГАТО СЕ ВЬРНА В БГ ДАЙ БОЖЕ....МОЛЯ ДА МИ СЕ ОБАЖДАТ ЖЕНИ КОИТО ПАЗАРУВАТ СЛЕДОБЕД.БЛАГОДАРЯ ВИ

23

Анонимен

преди 4 години

Добре е, че робите се върнаха от цял свят и сега ще им се наложи да направят нов държавен ред. Надали ще търпят карантино-марантино диктатурата на Боко Тиквата. Ще им се наложи да се държат като свободни хора.

22

Супер

преди 4 години

Това не е лоша новина.Повечето от авиотрафика, замърсяващ природата, е от безмислени и безцелни "пътешествия" на хора скътали жълти стотинки за нискотарифни полети и евтини дупки тип Airbnb или пакети тип "Томас Кук", обикалящи планетата за да "трупат впечатления", правейки една камара еднотипни снимки.След кризата трябва да вдигнат цените на полетите 10 пъти. Така хем няма всеки за щяло и не щяло да лети, хем авиокомпаниите ще се издържат с по-малко полети, съответно и по- малко вредни емисии

21

Никой

преди 4 години

БЬДЕЩЕТО НА ТРАНСПОРТА Е В ЖЕЛЕЗНИЦИТЕ.КАМИОНИТЕ УМИРАТ.САМО РЕГИОНАЛНО ЩЕ ТРАНСПОРТИРАТ.АВИОНИТЕ ПРИКЛЮЧИХА.СТИГА СА НИ ПРЬСКАЛИ ОТ ГОРЕ НЕ ЗНАЕШ С КАКВО.

20

Анонимен

преди 4 години

Въпросът ми към транспортния министър е колко милиарда са инвестирани в Софийското метро? Защо се дава приоритет само на този проект, а не се развива останалата инфраструктура в България ? Държавните инвестиции и за Северна България са смешни на фона на това което се харчи в столицата.

19

Анонимен

преди 4 години

До Точно сега 14Ще си прибереш некому дедовия!!Америка ще ти върне кинтите колкото и да чакаш Маджо да ти върне онова което ти е взел като "застраховка".Толкова си наивен че минаваш в групата на имбецилите.

18

Анонимен

преди 4 години

Ето това изчисти въздуха не намалелия трафик на коли. Факт е, че 1 самолет изгаря тон гориво за минути което се равнява на изгореното стотина автомобили