20

До 20

преди 4 години

Недей така , вече краставиците не са криви по закон и изискване а кокошките пеят Павароти преди да ги заколят

19

Анонимен

преди 4 години

Съвсем нормално е да са неподготвени. Има ли човек, който може да каже за себе си - аз съм бил подготвен. пандемия в Европа е имало била през 1540та година от чума. Следващата, но много По-малка пандемия е била през ПСВ от испанския грип. Никоя държава не може да се похвали, че е готова за токова нещо. Да си готов означава да отделяш огромни средства, но да не знаеш за какво да ги харчиш. Защото пандемиите са най-различни и не може да се предвиди.*** могат да искат държавата им да е готов

18

Анонимен

преди 4 години

Получи се сбъдване на мечите на Европейския съюз за един по-чист свят, по-екологичен, по-мирен свят. Никой не говори за войни, конфликти, Крим, Украйна, Мадуро, Скрипал. Братските руски и американски народи си помагат.Получи се някакъв нежелан рай.

17

Хахахахахахахаха

преди 4 години

А за какво точно е подготвен ЕС???Аз лично досега съм видял само две области в които е подготвен ЕС - да организира паради на лица с алтернативна сексуална ориентация и да отвлича деца от семействата на нормалните хора и да ги дава за отглеждане на тия от парадите.Сега еничарите от ДАЗД почват проверки по интернет, все едно на децата и на родителите им е малко стресът от всички останали проблеми!

16

Анонимен

преди 4 години

Те са подготвени само да хапват черен хайвер платен от данъкоплатците и да слушат заповеди от корпорациите отражение на нашите хрантутници. До толкова им е позволено

15

Анонимен

преди 4 години

ЕС реши вчерашните си проблеми с екологията, с глобалното затопляне, с въглеродните емисии.ЕС трябва да получи нобелова награда за великото постижение.

14

Анонимен

преди 4 години

Ще пратим нашите либертарианци да им съставят един план "Ран-Ът 2", за преструктириране, реформиране на икономиката, приватизация, ликвидация, безработица.

13

Ганю

преди 4 години

Мога, могааааа и друго мога. Фелацио на турци, хамериканци и западняци да правя. И в къщи да си седя докато ми промиват кратуната от ТВ-то, нищо че вече и работа нямам.

12

Анонимен

преди 4 години

бай бай ЕС

11

Da

преди 4 години

И аз.

10

До 3

преди 4 години

И журналистите в Китай, които разследваха първоначално вируса не очакваха.... да изчезнат безследно завинаги. Тези с мозък отвън знаеха какво ще им се случи.

9

Анонимен

преди 4 години

Toва интервю е излишно тази епидемия обхвана целия свят,глупави сравнения и журналистката която го разпитва се ОБЛЯКЛА ЗА ДИСКОТЕКА ИЛИ БАР.

8

anonimen

преди 4 години

Искам да попитам.едно.вип общество братя как сте в момента как се отразява пандемията на тия.сега като.не спят.в кръчмите в дискотеките как сте ние нормалните хора приехме този начин но.вие с по.многото коли камиони как сте вас питам господа и дано да разберете че.всички земни хора са равни амин да виждате.как се.работи.за.хляба.по12 часа за него години няма.Поздрави от момчето на село

7

6

преди 4 години

Какво щяло да стане в Китай? То вече е станало за тези дето са го пропуснали. Хонг Конг са единствените, които протестираха. Другите стояха с кръстени ръце като добри роби докато им слагаха примката с новата социална кредитна система. Който каже гък там няма право да пътува или да яде. Ама и тук ще дойде и ще видим кой ще протестира.

6

Подготвени частници

преди 4 години

Едни чичковци са отворили усти като черни дупки и са готви да засмучат всичко обезценено. И всички им се подлагат много старателно - предстои голямо сгромолясване в Щатите, в Русия, в ЕС, в Индия. Колкото и да е странно, някои дребосъци може да се отърват със сравнително по-поносими загуби и спадане на жизненото равнище. Не се отнася за нас, разбира се - ние сме в един от пробитите кораби и с тази мафия на власт нямаме даже малък шанс. А какво ще стане с Китай, знаят само някои китайци.

5

Анонимен

преди 4 години

То не е като да ядеш черен хайвер закупен от данъкоплатците и да мокриш пликлчетата и боксерките през избрани с фалшификации герой

4

Анонимен

преди 4 години

таз година ще има ли гей-парад бре?

3

Анонимен

преди 4 години

А кой е подготвен? САЩ? Или Китай който 1 месец отричаше, че има вирус, а лекаря, който го откри, се зарази и почина. Никой не беше подготвен. Ама нали трябва вечно да се плюе по ЕС, по 10 статии на ден. Да, ЕС не е перфектен. Но и останалите сили са далеч от перфектни. По света само могат да си мечтаят за качеството на живота, отпуските и останалите социални благини на които се радва Европа. Човек започва да оценява нещо едва когато го загуби. Ако нещо се случи с ЕС - после ще ревете за ЕС.

2

Анонимен

преди 4 години

Те са подготвени само и единствено за гей-паради.През останалото време се тревожат за въглеродният отпечатък и дали на някакви афро-арабски клошари им е добре.

1

Анонимен

преди 4 години

Всички сте в заверата и заговора