123

Брокерче

преди 4 години

ГЛАДЕН СЪМ !!! ДАЙТЕ ДА ЯМ !!! ОБЕЩАВАМ - ВЕЧЕ НЯМА ДА ЛЪЖА !!!

122

Щастлив

преди 4 години

Цялата къщичка от карти ще рухне.Много се радвам, че спекулантите ще трябва да си впрегнат сивото, за да имат доходи.Цялата икономика в БГ се крепи на спекуланти, несъздаващи реален продукт.

121

Бегане му е мам..

преди 4 години

Всички ора от провинцията да си одат на село и като запретнат ръкави и копай копай.Готвачи, келнери,брокери,целия бранш на село.Гъзарите със скъпите заведения ще фалират ,няма да има кой да евават с минимални осигуровки, и мижави надници.

120

Анонимен

преди 4 години

моят магазин е под пазарния наем-хранителен.не е затварял и вчера наемателят ми искаше 50% намаление на наема.рекетьор.

119

:))

преди 4 години

Без пари ли ги отдават под наем? в тази държава най-сигрен, безрисков, висок доход /дори може да го определим като пасивен - не се преработват/ е да си депутат или министър- леж и яж!

118

ЛАЗО

преди 4 години

Няма страшно!Май месец всички ще са принудително отворени и пълни с наематели!Гладния ще си свърши работата,но без сития!

117

До шишкебапа

преди 4 години

Дебелия, за тебе живота очевидно е само плюскане и лежане. На плаж няма да отидеш, защото стоте метра от паркинга до пясъка са ти уморителни. Слънцето го понасяш тежко. А онзи "супер-Казанова" Митьо Пищова всички го видяхме, как дреме на коккурс за красота. Та очевидно и за онази работа не ставаш!

116

1

преди 4 години

До Анонимен-50, а ти гледай бнт,тази вечер,ще дават българския филм, "селянинът с колелото",а утре вечер, "Преброяването на дивите зайци"

115

1

преди 4 години

До Анонимен-108,а твоя борисоф,какво работи,цял ден развява крачоли,и се прави че работи,от много работа,не му остава време,за някое мачле,или за няколко сета тенис.

114

Анонимен

преди 4 години

Аз ще ви кажа какво ще се случи ако някога карантината свърши. Стотици хиляди останаха без работа и доходи. Много от тези магазини няма да имат клинти с години. Единствените що годе печеливши и то на половина ще са хранителните магазиниНо те няма да работят с пълният си капацитет щото беден народ пазарува само най неоходимото. Стагнацията щее толкова голяма че ще продължи с години. За възстановяването и поне наполовина ще са необходими години. Вие сте зависими от еврогея а те са в пълен фалит.

113

Анонимен

преди 4 години

може да увеличат цените сигурно ще им върже?

112

Анонимен

преди 4 години

До 122В момента никой нищо не купува и дълго ще бъде така, освен хранителни и фармацевтични продукти. Това води до дефлация, което е по-страшно от инфлация.

111

Анонимен

преди 4 години

Бегом на село да копате,тарикатлъка свърши!

110

Дебел реститут

преди 4 години

При една хубава инфлация от шампанско и калмари ще мина на парцуца с кюфтета.След 2 години ако още не сме се оправили може да продам малко злато или някой имот. Макар и на загуба пак ще живея ако не нашироко то поне спокойно и доволно.Ти да му мислиш какво ще ядеш след 2 седмици не ме мисли мен след 2 години :)Е, ако се разболея може и да не съм жив след 2 г, ама ще легна и ще умра веднъж, а бедняка умира всеки ден!

109

аз-ът

преди 4 години

Един въпрос към собствениците на тези празни магазини .... Довечера ще пляскате ли по терасите?

108

Анонимен

преди 4 години

Покупателната способност на парите е относително понятие. Ай да ти видим спестяванията при една хубава инфлацийка

107

DaDa

преди 4 години

До 117. Да бе, ще ти повярвам че не ти пука. Защо слагате тогава табели че се дава под наем. Да стои празно, като е по-хубаво за вас! Магазини има бол, хората ще си намерят къде да идат.

106

CC

преди 4 години

До Дебел реститут. А като минат 2 те години така хубаво ще ти запука на черупката, че направо на парчета ще стане. Ей такива дебелокожи надувки духат най-горещата супа!

105

Анонимен

преди 4 години

За всички, които са се загрижили за наемодателите-не ни мислете!По-добре помещенията ни да са празни отколкото да се трупат неплатени сметки за ток, вода и т. н. Мислете за стокита на тези, които напускат, защото ще бъде непродадени и за продавачите, които ще бъдат на борсата.Ние ще живеем от резерви ако ме разбирате.После... ще видим.

104

Дебел реститут

преди 4 години

Пука ми на черупката. Имам пари да живея нашироко до края на годината. Като казвам нашироко имам предвид половината година да живея в 4 и 5* хотели в световните курорти.Сега пия оригинално френско шампанско и се разхождам в градината. Като изгрее слънце ще си напълня гумения басейн и ще си пека тумбака.Ако ще и 2 години да нямам наематели не си давам имота без пари! Имам пари за 2 години напред!