271

Анонимен

преди 4 години

Пандемията се проявява като демонстрация на възможностите на биологичните оръжия! Умишлено или случайно изпуснат, действието на невидимия вирус обезсмисли за нула време ядрените арсенали, хиперзвуковите и невидими самолети, подводници, ракети, както и цялото безумие на желязното въоръжаване! Всички си стоят по домовете и гинат на поразия!

270

Анонимен

преди 4 години

Шириат ли? Там живеят мъжете, а жените съществуват. Вчера тук имаше статия, в която дагестанка казваше, че за нея карантината не е нещо ново. И преди не е могла да излиза от дома си и да ходи на кино или театър.

269

Martin Bormann

преди 4 години

Британската змия плюе жлъч и отрова след развода с ЕС в пресмъртен гърч. Скоро ще се наложи да строим стена по Френската граница с пролива за да се спре имигрантската вълна от островни диваци :)))

268

Ivo

преди 4 години

Zapochnah I az ot bezdelie da cheta komentarite I si mislia,Che nie bulgarite sme prosti,ksenofobi,mizernici,samozabravili se sled niakolko godini progres I mnogo daleche ot choveshkata civilizacia.Sega ochakvam porednite prostaci da me pitat,zashto adjeba ne pisha na kirilica???Ne pisha zashtoto taka mi e gusto.

267

Анонимен

преди 4 години

За ЕС не знам но сме свидетели на предсмъртната агония на Руската Империя. Последният път когато петрола беше 10 долара на барел се разпадна раковото образование СССР.

266

Shshs

преди 4 години

До Анонимен - до онзи с "овце избиха маса хора" - моля те не му наливай масло в огъня, остави го. Той ако е разумен е разберал какво му говорим. И ние с Християнството не сме много по-добре, най-добре е да не падаме на ниво религия. Та тя е просто чепка в сферата на съществуването. Ние тук е най-добре да обсъдим есзистенциализмът, защото именно сега виждаме Отчуждението, Отчаянието, а на индивида му трябва Патос, Страст обща цел. А каква по-красива цел за живият от Живота?

265

Оцеола

преди 4 години

Пандемията ще трансформира дефицита на брутния вътрешен продукт във дефицит на паричното наличие на хората в банките, но акциите ще излетят ценово, търговията също и долара ще властва отново. А се добавя и катализатор като вече се включи печатарската машина. Имаше един лозунг: Мили хора, не купувайте. Колко е актуален сега. Оцелява този, който си произвежда всичко. Като на село.

264

Анонимен

преди 4 години

До 321.Мислиш на: Jacques Lucien Jean Delors???

263

Shshs

преди 4 години

До Анонимен с "потенциална жертва" - И какво измисли ти за 7 годишните, на тема ДИХАТЕЛНО-ПЪТИЩНИ вируси? Направи ли си равносметка в каква среда еволюират дихателните вируси? И ако да какво ще направиш лично от себе си, за да помогнеш на света? Пушиш ли цигари, имаш ли автомобил? Разкажи ни малко за себе си, нямаш ли баба и дядо, майка и баща? Имаше 2 месеца да размишляваш на тема дихателна система, а накрая просто троснато заключваш че са спряли света заради един 73 годишен?

262

Анонимен

преди 4 години

Русофилите отново показват че и уличните мacтии са по-умни от тях. Искат да изведат политически дивиденти от някакъв въображаем грип. Италия щяла да напусна, друг щял да напусне ЕС. Такъв грип няма тъпaциииии. Някой умрял от инфаркт, друг от инсулт, трети от всичко останало щото е на 98 години и айде коронавирус пандемия.

261

Анонимен

преди 4 години

Най големият лингвист в света но същевременно философ и оригинален интелект

260

Пурко

преди 4 години

Типично по Английски: Коментират и дават лоши прогнози за съседите за да отвлекат вниманието на населението си от собствените проблеми, които не са малко меко казано и така засилват вярването си в своята изключителност.

259

#

преди 4 години

Не само ЕС, съвременната цивилизация отива на кино.Пък и няма да е само вирусът.

258

Анонимен

преди 4 години

Чомски е един от малкото останали умни Американци

257

Анонимен

преди 4 години

Честито! Вече имаме над милион заразени!

256

Анонимен

преди 4 години

Ако си на 72 си привилегирован като "потенциална жертва" на някакъв грип и спираме цялата държава за теб. Ако си дете на 7 години, държавата не й дреме за теб, особено ако не си тъмно-син цвят на кожата.

255

AA

преди 4 години

Не пишете глупости да се излагате ! Чомски не е никъв известен политически аналист a един от основоположниците на лингвистиката като наука.

254

до болни

преди 4 години

Болни от какво? Какви са тези цифри?

253

до болни

преди 4 години

Плешко, ти ли си?

252

болни

преди 4 години

София 280Пловдив 30Варна 25Бургас 20Монтана 20Благоевград 15Плевен 10