16

M.I.C.

преди 4 години

Виждам, че всякакви корифеи на мисълта са се изказали в коментарите. Кои ***, кои поради други причини. И аз няма какво да правя по време на карантината, и така...коментирам :)Генералът си е много точен и на място. За първи път и ние да направим нещо "като хората" и то навреме. Това е от медицинска гледна точка. За сметка на това, "икономическата реакция" беше кръгла нула. Там компенсирахме много, за да балансираме добрата медицинска такава :)Мое мнение. Желая ви здраве, другото се оправя

15

Анонимен

преди 4 години

"И това му носи имиджови позитиви, които могат да бъдат капитализирани"Ами всъщност могат да бъдат капитализирани в някое комедийно шоу. Ама генералът едва ли ще иска. А и очевидно е интроверт и съвсем не се чувства в свои води пред публика. С което пък спечели съжалението, а по този начин и симпатиите на повечето домакини. А те са важни по принцип за контрол на общественото мнение. Но дори и това да е било търсен ефект, той едва ли се чувства добре с такъв имидж.

14

Диагноза

преди 4 години

Родината се напълни с мини-***,които като се появят 2 пъти по телевизията и вече са станали Гении! Ееееех, жалки ,смехотворни некадърни ***, не сте служили войници, не знаете що е дисциплина и мъжка пот в работа или служба , не знаете що е отговорност изобщо,закърмени с паричките на татко партиен секретар! Нищоправци с илюзорна представа за стойност ! За съжаление стойността им е НУЛА ! И тези гов.едца се присмиват на интелекта Мутафчийски !!!

13

Анонимен

преди 4 години

Генерала е умен върши си работата и не парадира с глупости пълен антипот на нинова

12

Анонимен

преди 4 години

Де да имаше повече като Генерала. Жив и здрав.

11

Анонимен

преди 4 години

Хората защо си чупят телевизорите !?

10

Анонимен

преди 4 години

Генералът е много харизматична личност.Говори спокойно, с внимание към хората. И затова се харесва.Завиждате ли?

9

Ген. Проф. Др. Муфта

преди 4 години

Корона вирус по частния бизнес остава да раборят Тото, банки и застрахователи.Да се пътува само при необходимост.До сега се пътуваше без необходимост.Питате ме кога ще свърши не знам това е което знам.

8

Анонимен

преди 4 години

Абе Годжи Майтапчииски Брояча на Републиката стана за резил. Не познавам човек който да не му се смее. Като го видят по телевизора и викат. Ето го Годжи бе. Да ама Годжи е Умен и Музикант надарена личност от Бог. А Майтапчииски е една по, длога и чете каквото му спусне Баш Шефо. Вместо да четеше всеки ден че нема КУРана можеше да каже на шефо си да затвори границите и да спре полетите за да не дойдат прокажените от еврогея. А сега сме пламнали и никой незнае кога ще изгаснем.

7

Анонимен

преди 4 години

Човекът е хирург, не е шоумен, не е политик, гледа си работата като директор на ВМА.

6

Анонимен

преди 4 години

Годжи беше интересен в началото но вече е скучен и все повече изглежда като калинка.Единия ден каже едно на другия друго и все повече изглежда като ***

5

Анонимен

преди 4 години

Бързо омръзна Мутафчийски, а Борисов блести както никога.

4

Анонимен

преди 4 години

Ген.Мутафчийски е женен за колежка психиатър, имат двама сина близнаци, които НЕ желаят да са лекари след като баща им е отсъствал от къщи, защото е бил на всякакви военни мисии като военен хирург.Какво искате от човека?Няколко пъти ви каза, че е няма илюзии за поста, който заема в момента.

3

Анонимен

преди 4 години

Не мисля че много хора биха гласували за Мутафчийски.Не го мразя,не съм му фен.Пуска лафчета прилича на Годжи -стадото цвили в екстаз.Е хубаво де -за 1 седмица 20000 без работа.До май ще са към 100 хиляди.Тия дали вярват че да нямат пари за хляб е хубаво за тях,що не ги питате?

2

Fashion tv

преди 4 години

Една фуражка с череп и кости, в гестапо стил, много би подобрила визията на "имиджов феномен" на професор доктор генерал майора.Не като да носиш каскет или маска.

1

Феноменолог

преди 4 години

Дори не си заслужава коментар...