46

1

преди 4 години

Защо ВМА,бе другари от герб-комунисти,нали другарчето ви свинаров/домузчиев/,беше излекуван в "СОФИЯМЕД"правилно бсп са избрали там,сигурно по-големи специалисти,има там.

45

Хан Крум

преди 4 години

А бе - нали ужким комунистите бяха за подкрепа на обикновенния човек - бре?Какви ги дирят във частна клиника? На кой от тях роднина е собственик на Софиямед или Нинова си е договорила комисионна?Ей, тази селтачка от Крушовица не се наяде бе!!! Верно, издръжката на синчето и във омразната Америка струва скъпо а и подръжката на огромното ранчо в Аризона купено с липсващите пари от касата на БСП също не е ефтина. Така, че както е казал поетът - Патриот е, душа дава за наука и свобода ... и т.н.

44

Анонимен

преди 4 години

За гербаджиите тампончето първо трябва да е потопено в кураре.

43

Анонимен

преди 4 години

Всички ние трябва да спазваме карантина 14 дена а хрантутниците веднага отиват да се тестват!!Защо и те не стоят в къщи 14 питам аз?

42

Контрссти

преди 4 години

За обикновената служителка на БДЖ едвам смогваща да покрие месечните си сметки и работила без предпазни средства, блъскаща се всяка сутрин в градският транспорт, пета градска, без тестове на колегите с които е била в контакт.За избраниците от политическата каста, маски с n95 филтър, дезинфектанти на всеки ъгъл, личен автомобил и шофьор, тестове веднага в частна болница, а при необходимост от лечение Правителствена или ВМА.

41

Анонимен

преди 4 години

Защо хабят тестовете за депутатите? Генерала колко пъти каза - тестване ЧАК КОГАТО ТРУДНО ДИШАШ....

40

Анонимен

преди 4 години

В пета градска, белодробната или инфекциозна не могат ли да се изследват?За един приятел питам.

39

Анонимен

преди 4 години

Какво се получи всички нормални хора ,който работят в хранителните магазини могат да ходят на работа,а господата от народното събрание ги е страх и се чудеха как да излезнат в почивка.Ами сега?Кой според вас трябва да се тества тези хрантутници в парламента или хората по магазините ,аптеките и лекарите ?

38

:)

преди 4 години

А бе тези от дарението на Пеевски ли се тестват! Кой кой кой плати тестовете А ?

37

Анонимен

преди 4 години

За дупетатите ще се намерят и тестове и лекарства, останалите нормални хора не забравяйте, че може да се обадите за линейка малко преди края.

36

?

преди 4 години

Защо ги возят със служебни коли! Нали не заседават и лежат вкъщи! Скъпо ни излизат мишоците!

35

Анонимен

преди 4 години

за тях Всичко ще има - тест,легла,апарати,лекарства - Казах ли ви !а вие се плюнчите леви десни ,не искаме маски,бунтове,паркове- рррррррррррр овце всички ви употребяват като носни кърпи

34

Време е !

преди 4 години

Дано да има повод за празнуване ?

33

сд

преди 4 години

Плащат ли тестовете. Вече призовавам хората които даряват тестове да сложат условие - да не се използват за политици!

32

Смях

преди 4 години

Депутати май напълниха гащите от шубе?

31

Анонимен

преди 4 години

Стискам палци за вътрешно болнична инфекция в Софиямед

30

Обективен 2

преди 4 години

Да не говорим, че до онзи ден парковете и градинките бяха пълни с хора. Направо не знам как ни се разминават по-тежки сценарии... Не си правете илюзии - ниската смъртност е въпреки управляващите, а не благодарение на тях. Дано продължим с късмета и занапред.

29

Анонимен

преди 4 години

Чак пък цяло Слънце по скоро слънчице дребничак е путинягата...

28

Обективен

преди 4 години

До момента ние, българите, вадим някакъв див и нереален късмет. Мерките бяха горе-долу навременни, но прилагането им беше трагично. Границите бяха затворени прекалено късно. Хиляди хора се завърнаха от чужбина и мнозинството от тях не бяха тествани. Гетата никой не ги проверява, камо ли глобява. Имаме застаряващо население и недостатъчно ресурс да поемем прекалено голяма вълна болни. Колко теста сме направили досега? Смешно малко количество. Крайно недостатъчно, за да се вадят изводи.

27

Абе

преди 4 години

На БСП преди да им вземат проби да топнат памучето в нещо отровно.