211

Анонимен

преди 4 години

Всички ще умрем ! - никой няма да се отърве.

210

Анонимен

преди 4 години

На мазната комунистка и се иска и сега и харесва положението

209

Анонимен

преди 4 години

Стига вече ! Спазвах,търпях,не се обаждах и само изпълнявах ! Един месец е достатъчен да има яснота за общата картинка ! Все пак са мобилизирани всякакъв вид специалисти ! Ако трябва да има известни ограничения и мерки,но оставете на гражданите да поемат лична отговорност и отменяйте това положение !Ако щете лишете със закон болнична помощ за нарушители или глоби и т.н Но е редно да отворите пространство за обществото и икономиката.Трябва да има начин! Не съм аз да кажа как,затова сме ви избрали

208

Винету

преди 4 години

Ще повторя моето предположение, дано да греша. Според мен ще държат извънредното положение до 30 юни. Бойко на няколко пъти вече се изтърва и спомена датата 30 юни. След туй два месеца юли и август ще отменят за да може хотелите на мутрите и депутатите да инкасират някакви печалби по морето и септември пак ще въведат извънредната ситуация, защото вируса няма да е отминал. Аз лично си планирам почивка на морето за юли , малко да се напека преди пак да загния в панела.

207

Анонимен

преди 4 години

Да видим и да се поучим от действията на депутатите. Те се изследват с бързите тестове, а не се карантинират в НС за 28 дни след първия случай.Говорят лъжи, но действията им за тях самите разкриват техните лъжи към народа и обществото.

206

до 224

преди 4 години

Не Видов ден колега. Дойде Ковид-ов ден.

205

Анонимен

преди 4 години

Съзнавам,че е трудно на управляващите да вземат адекватно решение,още повече това е световна пандемия и очевидно има и скрити договорки за действия и мерки.Досега защитавах действията им и спазвахме всичко.Женя ми е в неплатен,но един път не изцвилих срещу щаба.Снощи шефа й звънна да си вземе болничен.Е ? Ако всеки направи така? Пак пари от държавата.Смятам,че е редно да се измисли компромисен вариант и да се отмени това положение.Ако не могат-да идват други.Това им е работата-да могат !

204

реалист

преди 4 години

Ти му казваш, че тази напаст ще продължи по -дълго..., то си знае , че до Гергьовден ще сме се оправили...Няма такова нещо , другари и дами , и господа.До края на годината.....2020.

203

Серсемин

преди 4 години

Добре де, тази пандемия може да продължи още година, две, три, ние все под карантина и извънредно положение ли ще бъдем? Според мен трябва да се научим как да живеем с този вирус, а не как да се крием от него. Рано или късно всички ще го прекараме. Между другото СПИН пандемията продължава вече 40 години и още не е отменена. Прочетете.

202

Анонимен

преди 4 години

До Атанас ВелмазовВИЖ 207 КОМЕНТАР и тогова продължавай да пишеш глупостите си. Народа си го е каза "сития на гладния не вярва"/явно добре се плаща за тролене/, но има и друга приказка "Ще дойде Видов ден"

201

Винету

преди 4 години

Чудя се коя ли велика нация ще ни освободи този път от този бич наречен извънредно положение. Кой ще изобрети лекарството или ваксината. Или ще са руснаците или американците или немците. Аз залагам на руснаците. Все пак те са най-умни-първи пратиха човек в космоса. И сега ще са първи. А ние ще чакаме някой да ни освободи, както винаги сме чакали. И без туй никой не очаква от нас нищо.

200

Край

преди 4 години

Тази който не разбират че работата и парите са живот. Един човек може да спре работа за два месеца и нищо да не стане. Обаче обществото като цяло като спре работа - веднага се раждат по-малко деца, веднага умират болни поради лошо здарвеопазване веднага се съкращава живота на пенсионери и социално слаби.Не някога - веднага.

199

Мундоо

преди 4 години

Защо всеки герберсски *** гледа да изпъкне с глупостите които е родила празната му тиква и гледа да ги наложи над тия дето ги хранят!?Алооу!Вие не сте Господ ве,алоууу!Има си народно събрание и то да решава кое как да е!Не че и то е стока ама ей така проформа !А вие богове ли сте бе?Всеки *** си измисля нещо и другите трябва да му се подчиняват!

198

Анонимен

преди 4 години

Тя постоянно раздава ум по всички въпроси,но явно сега се чудят как даде измъкнат от карантината да видим ще спазят ли 14 дневния срок депутатите ..а не кой е седнал в залата

197

емиграция

преди 4 години

Четете Даниел Дефо. Най малко до края на годината болестта ще се вихри.....Четете ...и не се отчайвайте. Който има късмет....ще оживее.Жестоко, несправедливо,неприятно, доста гадно....и.т. н.

196

Реалист

преди 4 години

Извънредното положение трябва да продължи зада се задържи постигнатия до сега ефект! Мислете с главите си, а не с джобовете си. Работа и доходи ще има и след вас/нас, но вас/нас дали ще ни има в скоро време, това е въпроса.

195

Атанас Велмазов

преди 4 години

Извънредното положение трябва да продължи минимум още половин година !!! Нещата са сериозни, човечеството наистина е изправено пред най-голямата пандемия и опасност в новата си история, говорих вчера с познати доктори вирусолози, вируса мутира и все повече млади хора умират, ама Ба-й ***-я продължава да си мисли, че нещо го будалкат ! Трябва незабавно да се ограничи излизането навън, да се сведе до 1 човек на домакинство, за да не се разраства чумата, очевидно наложените мерки не са достатъчни

194

КИМ ЧЕН УМ

преди 4 години

Менто, като искаш извънредно положение - идвай в Северна Корея

193

Винету

преди 4 години

Рано или късно ще дойдете на моя акъл, но дотогава ще ви гледам сеира. Като не искате да вкарате пенсионерите в карантина а по-младите да работят и живеят нормално, тогава ще бъде обратното. Пенсионерите ще си щъкат напред назад а по-младите ще стоите без пари и без работа в панелките и се надявайте поне до Великден 2021 нещата да се оправят. Всъщност тактиката на правителството е да отлагаме вируса докато някоя по-умна нация от нашата не измисли лекарство или васкина. Както сме чакали руснаците

192

Анонимен

преди 4 години

спокойно,вирусът ще свърши това което вие не можахте да направите за 30 и повече години,ще измете дъртите комунисти които са се вкопчили в народа и смучат кръвта му.