53

Ц

преди 4 години

Съединения американски краварник пусна вирус.Сега ще мрът от вирус.Не знам колко жертви са дали ВСВ,пожелавам им сега да са умножени по 100 !!!

52

Анонимен

преди 4 години

Фактите са си факти. Комунистическата партия на Китай се справи блестящо с огромната опаснот за народа си - напълно нов вирус, разпространил се незабелязано из територия с милиард и няколкостотин милиона население.Търгашите управляващи в САЩ изтъгуваха още няколко дни печалба на борсата, за живота на между 250хил и 2.5милиона от управляваните от тях избирателни единици.Нищо лично, само бизнес печалба.

51

123 trol

преди 4 години

И китайски учени работеха в лабораториите с вирусите така че не се знае кой го пусна или изпусна този вирус.Така че, недей да плямпаш като си нямаш представа.

50

123

преди 4 години

Китай беше нападнат с биологично оръжие. Нормално е да не споделя 100% от информацията. Корона вируса е изкуствено създаден от САЩ. В авторитетното американско списание Нейчър все още има статия от 2015г където АМЕРИКАНСКИ учени се хвалят , че са комбинирали САРС вирус от прилепи и са заразили човешки клетки. полученият вирус е патентован в САЩ през 2015г! Има ли неразбрали? Глупаците обаче подцениха ситуацията и запалиха целия свят. Или може би точно това са искали - глобална криза!

49

Shenzhen

преди 4 години

Комунисмъ е една единствена репресия. Човешкият живот няма значение. Вие си нямате представа колко хора загиват в Китай от мърсотията и отровите на изнесените производства от ЕС и УСА. Просто си седнете на дупетата и си замълчете.

48

Реалист

преди 4 години

САЩ имат една доктрина за национална сигурност, според която икономическият възход на другите държави е заплаха за националната сигурност на САЩ. Затова сега САЩ налага мита на ЕС и Китай. Затова САЩ спря бързото икономическо развитие на Япония около 1980 година. Затова сега САЩ атакува с коронавирусът Китай. Това е логичното обяснение.

47

Обективен

преди 4 години

Засега САЩ успява да държи в подчинение по-голямата част от света. Само няколко държави не им се подчиняват и САЩ, както винаги първо се опитва да ги срине икономически, както направиха със соц.държавите през 80-те, както и с Япония малко преди това. С пускането на коронавирусът в Китай, САЩ прекалиха и не оцениха глобалната заплаха. Все пак Китай не е Венецуела, Ирак или Либия.

46

Krom

преди 4 години

До Пижо - стои само един въпрос! Ти какво правиш тук - в презряната Европа? Всеки ден плюеш по Европа, по САЩ по собствената си държава?! Защо още не си в Китай, Русия или някое още по светло място - Иран примерно? Гушвай Пенда и бягай докато още има време. Рая също има капацитет. Да не изпуснеш влака докато плюеш?

45

Пижо

преди 4 години

Каква битка? Битка има между равностойни съперници. Когато САЩ са на земята, а Китай гледа отвисоко и се усмихва, битка няма. За 3 месеца Китай се изправи на крака и възстанови 98% от икономиката си. Ще видим САЩ и Европа кога ще се изправят

44

ф

преди 4 години

Комунизма е тук чрез китайците,корейците и кубинците.

43

Krom

преди 4 години

До Анонимен 51 и 50 - Сега, след като изкука задължителните реплики за деня, с честно припечелените рубли и юани можеш да хукнеш направо за Русия или Китай. Особено при вторите. Там добре охранените руски *** много ги обичат. Кулинарен деликатес. Вместо прилепи. Апропо, изброй моля десет руски неща които ползваш всеки ден?

42

Браво

преди 4 години

По-гнусно платен *** отдавна не бях чел! На американците ли да вярваме? Още чакаме биологичните оръжия на Садам и учебните центрове на талибаните в пещерите, където са се учили да управляват самолети и да ги разбиват в небостъргачи! Или ги забравихме тези истини на американците? Кое им е закъсняло на усилията на Китай? Ами останалия свят имаше 3 месеца да преднина, за да приеме адекватни мерки, но нищо! Китай поне не знаеха точно срещу какво се изправят. Боряна ти си един *** на заплата!

41

Анонимен

преди 4 години

И последно фактите, от които бягат американските тpолове. Не Китай подкрепи Брекзит, не Китай наложи и се опитва да наложи брутални мита на ЕС за да го срине икономически, не Китай финансира крайно десни "националисти" да дестабилизират политически ЕС, не Китай се опитва да унищожи ЕС, а говедата ФАЩ. Добро утро, как спахте. ФАЩ - враг номер 1 на човечеството.

40

Анонимен

преди 4 години

САЩ са длъжници за гробалната икономическа криза, която остави Европа задлъжняла, за атомните бомбардировки, за агент оранжев, за разпалването на войни и "революции"/граждански войни по цял свят и не на последно място за коронавируса, който лично ТЕ разработиха и хвърлиха в индустриалното сърце на Китай с цел да им сринат икономиката и да създадът социално напрежение или т.н. "контролиран хаос" като по учебник от ЦРУ. Империята на злото и световен мачител говедарника ФФАЩЩ.

39

Мракобесие

преди 4 години

Лекарка изобличителка от Ухан е изчезнала безследно. Мракобесен режим, от който сега страда целят свят. Налагат ни насила болести, като прикриват нещата и като взимат късно мерки.

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 46Точно сега е опитват а ни наложат китайската система на терор над населнието уж за наше добро. Сега сме в начлния етап.

37

Анонимен

преди 4 години

Китай не предупреди света колко е сериозен вируса и позволи той да излезе от тяхната територия и да обхване света. Китайците са длъжници на целия свя защото не за пръв път на тяхна територия се появявя смъртоносна болест,и ако не се проведе международно разследване няма да е и за последен път.

36

Анонимен

преди 4 години

Разликата между Китай и САЩ е, че Китай не налага системата си върху други държави, дори не я наложиха върху Хонг Конг, докато САЩ унищожиха цели държави в името на "демокрацията".

35

БГ може

преди 4 години

БГ трябва да умножи на макс производството на маски. Стига с тази детинска зависимост от всички китайски боклуджийски стоки. Вижте какви ненадеждни тестове китайците пробутаха на испанците.

34

Китайска Чума Ухан

преди 4 години

няма прошка, САЩ ще даде жертви съизмерими с тези по време на ВСВ, когато САЩ дава между 300 000 до 500 000 жертви!