8

Анонимен

преди 4 години

Това за родните производители го слуиам втора седмица. Само ще, ще. Видях и цените на български производители и ме втресе. Един литър спирт - 12-18 лв. За дезинфектантите да не говорим - все едно са правени от НАСА за космическата индустрия. Хайде де нали големи бизнесмени обещаваха, надеждни - то евтин спирт, маски и т.н май и на тях им услаждат тези цени.

7

Анонимен

преди 4 години

Важното е да има спекула, по добре да произвеждат по-малко, и да надуват цените - така има много по-голяма възвръщаемост на инвестицията отколкото да задоволяват потреблението.

6

до 2

преди 4 години

абе куууреее и като си подаде Радев оставката кво ше стане, ще избяга вируса или ще измислим ваксина, жалък плъъх си ти

5

Шойгу

преди 4 години

Руменчо наложи вето на ръста на цените, защо така бе Руменчо да не са твои хора тези дето правят спекула с дезинфектанти и маски?

4

Хм

преди 4 години

Стига глупости и паника по статиите.Вчера си купих дезинфектант за 5,28лв. за 100 мл

3

Недостиг?

преди 4 години

или спекула?То остана и сапуна да се окаже дефицитен.Хора, прочетете как се прави *** и си направете.Топлата вода и сапуна (според специалистите) са по-ефективни от т. анр. дезинфектантни.А ако в одината на алкохола останем без спирт, бъдете сигурни, чер някой го е скрил.Едва ли има територия с повече пивоварни и казани от рОдината!Ако бяхме читави, шяхме да залеем света със спирт сега, не ние да нямаме......

2

Анонимен

преди 4 години

Това е част от Промяната на румен радев ветото!ОСТАВКА!

1

Светозар

преди 4 години

След като основната съставка е спирт, не може ли да се ползва най - обикновена домашна ракия ? При по - сериозни случаи - първак.