112

Анонимен

преди 4 години

Еми да,защото само в системата на МВР и МО има около 3000 които получават едновременно заплата и пенсия от началото на 2016г.до ден днешен,а тези места може да се заемат от млади момчета и г-н Борисов много добре знае за това!!! Но....

111

Зозо

преди 4 години

Владко пиле, чакам да видя колко осигуровки и ДДС ще събереш април и май месец :)))))

110

Анонимен

преди 4 години

Чао Чао Горанов, чао чао ГЕП , кризата свали маските и лъсна некомпетентността, лъжите и отчайващото състояние на всички сектори в държавата!

109

Анонимен

преди 4 години

Освен сценарият за спад на икономиката с 3%, има още два за нулев растеж и за растеж 0,27%.___________Циркаджия ти само до момента имаш спад с 3 %, абсолютен ***, как си мисли че ще се размине само с 3 %, при положение че само туризма е с дал около 15 % от БВП, а той явно няма да го има до края на годината, дори и Германия предвижда спад с минимум 5 %, въпреки огромното наливане на финансови средства в икономиката

108

Маргинал

преди 4 години

Горанов, Ну погади!

107

gerberast

преди 4 години

ще гласувам за ГЕРБ до последния българин на територията

106

Анонимен

преди 4 години

до 108 Не си запознат само армия и полиция са над 100 000.Отделно агенции и агенцийки около 20 000 кияци,отделно инспекторати 10 000,отделно общинари с подчинени 200 000,отделно депутати,министри на безгрижието(спорт и туризъм),отделно президенство.Президент-мечка за показване пред света без власт!И т.н.

105

До 93

преди 4 години

Най-много в бюджетната сфера са учителите и лекарите. Искаш да премахнем образователната и здравната системи. Изобщо разбираш ли какво искаш? Ако си си мислил само за чиновниците, също си в грешка. Те са малка част от хората в бюджетната сфера и за тях с пълна сила важи правилото с тях зле, без тях много по-зле. Не случайно държава без чиновници няма.

104

Анонимен

преди 4 години

до 108 Ти защо си мислиш,че народа иска БСП на власт?Или и ти си от ония дето вярват в дядо Мраз и не знаят,че БСП и ГЕРБ са БКП?

103

Анонимен

преди 4 години

Всички "успешни" правителства повишиха външният дълг на България с милиарди долари, като СДС-Филип Димитров, СДС-Иван Костов и сега ГЕРБ. За разлика от тях "неуспешните" правителства намалиха с милиарди долари външният дълг на България, като това на Жан Виденов. Що така? Значи утре на власт идва Некадърник Некадърников и партия Некадърници, увеличава с 20 милиарда долара външният ни дълг и управлява "успешно". БСП защо не се поучат от СДС и ГЕРБ и като станат управляващи да вземат 20 млрд. дълг?

102

Анонимен

преди 4 години

Господин нетна операция и премии за НАП 30 милиона да дава оставка,че като рипне тоя народ ще го обеси!

101

реалист

преди 4 години

Повече са жертвите от вируса ГЕРБ отколкото коронавируса. Факт.- заминаха си кравите, кокошките, прасетата и много народ. - да не говорим колко бизнеси бяха затрити. - но за това пък процъфтява кръга около Шайката.

100

Анонимен

преди 4 години

До безработицата Тя ни изпрати на гурбет и зарази с коронавирус навред!

99

на оръжие

преди 4 години

До БунтРаботниците на гурбет а чиновниците навред! Няма кой да ходи на бой!

98

Анонимен

преди 4 години

Не знам как с 2% ще нарастне безбработицата след като половината нселение работи в туристическия сектор. Това, ако не ви е последният мандат, този народ е приключил.

97

Анонимен

преди 4 години

До БАЙ ТОШООстави ни дългове които ще ги изплащаме до 2030 година и икономика която освен суровини нищо не можеше да изнесе на световните пазари поради изостаналост и ниско качество на продукцията.

96

реалист

преди 4 години

Финансиста на Домусчиев пак манипулира:- къде е резерва от 10 мрд?- къде е излишъка от началото от годината от 1,5 мрд?- къде са парите от Европа от 1,5 мрд? Преди да тегли нов заем да отговори първо на тези въпроси, защото хората имат усещането, че дълга ще бъде усвоен то ГЕРБерски фирми, а сметката ще плати народа. Оставка!!!

95

Анонимен

преди 4 години

Горанов защо не хвърли оставка?Абсолютен некадърник!

94

Анонимен

преди 4 години

дори да изтеглим 10 милиарда това няма да ни се отрази по никакъв начин, защото и без това дълга ни е малък. Просто всички заедно ще се лишаваме от нещо - няма да ходим по 3 пъти на екскурзии в чужбина, а по два. Няма да пием 2 уискита в заведение, ще пием по едно и тн. Така заедно ще преминем през кризата като един обединен народ

93

f

преди 4 години

А етническите данъци в бг кой ще оправи, сигурно поне 10 пъти ще ви се вдигнат заплатите ако Волен дойде на власт!