234

Глей сега:

преди 4 години

И вие и аз знаем две неща! Гадинката е много гадничка, можете да я удържите още два месеца без неприемливи загуби! Всеки ден след това ще режете живо месо от вас си! Сделката е следната. Чупката от тука! SEEK LIFE ELSEWHERE BITCHES! Този свят не е същия и няма да е никога същия и всичко от Монополито влиза обратно в кутията. Безкрупулни алчни ***!

233

Един модел

преди 4 години

Само един модел ви работи в бизнеса! И за него шапка свалям на Гейб Логан Нюуел! На него, но не на вас, той не е вас! Той не е ЦРУ! Той е Харвард! The brightest of them by the way! More bright then Jeffrey Nash even! *** the rest of you!

232

P.S.S.

преди 4 години

Толкова по-успешни и функционални модели има на тоя свят, че ако изброявам... Последни сте, на последно място сте, всичките ви нарушения на правата на човека, всичките ви писаници със ситен шрифт ги пази и мога на секундата да ги изложа пред международен съд. Копие от плана РанЪт е достатъчен, а допълненията му всичките ги знам. Цялата шокова доктрина без промяна! САЩоамериканец след тая свинщина няма право да притежава нищо, нищооооооо! Това да не е поредната република Барбадос? Той също ***

231

P.S.

преди 4 години

Пример: Канцлерът преди и след Хитлер. И да сте наясно плажни момчета, че вие сте агресорите тук, вашият модел е агресорът тук, вашата война за "демокрация" е агресорът тук! И какво като съм ви поздравил с една песничка за свален американски хеликоптер и последиците за марионетките в него? Сарказъм? Заслужили сте си го! Кефи ме сцената накрая как цяла тълпа ги гони с каквото намери! Не си спомням във филма, ама тук ще ги настигнем да знаете!

230

Анонимен

преди 4 години

А тези които са заразени и не знаят (14-21 дена) и не кашлят, не пръскат ли вируса?-------Първо, такъв инкубационен период няма. Инкубационният период е 2-4 дни. И второ, ако не си болен и не кашляш, нищо не пръскаш. Единствено ако някой ти бръкне в устата и си оближе пръстите, има някакъв шанс да хванеш вируси.

229

Анонимен

преди 4 години

Май не разбрахте,че в света върлува чума-------В света НЕ върлува чума и този вирус е много по малко опасен от грипа - това го каза самият Мутафчийски.

228

Щирлиц

преди 4 години

До ЗлаткаА в Бойколандия имаме Премиер-слънце,казва се Бойко I.

227

Такава каша ...

преди 4 години

Сте забъркали, че в тия условия е безкрайно лесно нещо да мутира!https://youtu.be/aDaOgu2CQtIКазах мършата от Третия райх вън! Симеоне Видар ако дойде мамата ни разказва на всички заради теб ***.це малко!

226

Анонимен

преди 4 години

Трябва да со мноо тьп, за да мислиш, че с една-две седмици тотална карантина вирусът ще изчезне. Така само изкуствено може да се спре разпространението. Разберете, че без да мине през цялото население и да се изгради имунитет, никой вирус не пуска.

225

Анонимен

преди 4 години

Ако Трябва да се Наложи Едноседмична или Двуседмична Карантина и да Свърши тоя Кошмар .... Всеки Искащ да има Нормално Лято би Зложил Седмица - Две във името на Цял Сезон и Добро Здраве :) Не Ангажирам Никого :) има мн по- умни от мен да преценят ......да бъде Да или Не !!!!.....Успех на Всички и Бъдете Здрави !

224

Анонимен

преди 4 години

Сменете си заглавието.Стара информация.

223

Златка

преди 4 години

До инфоРуски учени? Това звучи като магаре в космоса! Няма такова понятие като руски учени там няма учени има Путин и това е! Каквото каже той , каквато информация изнесе той това е, лъжа или истина трябва да се приема на 100% истина! Не бъди офца, имаш акъл, живееш в демокрация, мисли !

222

инфо

преди 4 години

Според Руски учени вируса ожвиява до 3 часа във въздуха така че е малко или почти не възможно да проникне през климатика.Това е единственната информация която е публикувана по въпроса.

221

Анонимен

преди 4 години

До Атанас ВелмазовПък ти - хубав умник

220

Анонимен

преди 4 години

https://dnes.bg/usa/2020/03/31/lekar-v-niu-iork-triabva-da-reshavame-koi-da-jivee.444173https://dnes.bg/eu/2020/03/31/12-godishno-dete-pochina-ot-covid-19-v-belgiia.444226за поручик Ржевски дето напоследък не го виждам да се пеняви из форума и неверниците по долукакво трябва да стане за да повярвате

219

Анонимен

преди 4 години

Направихте учение в зала "Армеец". Питам, защо всички пристигащи от други страни не се настаняват там за 14 дни,, да се преглеждат и тогава да ги пускат, а не да шарят навсякъде и да разнасят вируса. Домашната карантина е много несигурна работа,

218

Атанас Велмазов

преди 4 години

Вируса мутира и хората *** като пилци, ама Ба-й ***-я още си мисли, че е безсмъртен..... Довчера Ба-й ***-я се оплакваше, че го карат да си слага маска, днеска вика като отмениха забраната, ''правят ни на луди'' , ''правителството ако толкова бързо си променя решението на къде отиваме'', Ба-й ***-я вечно недоволен. Липсва ваксина, липсват медикаменти и облсужващ персонал, ама ***-я пак ''намирисва'' заговор и си мисли, че искат да го прецакат.....Прос.т народ - слаба държава ! !!!

217

Анонимен

преди 4 години

Сервират ни ги на час по лъжичка.Кой знае още колко са заразените.

216

Анонимен

преди 4 години

Вирусът НЕ умира за 24 часа без гостоприемник.Това е лъжа.Круизният кораб диамантената принцеса, който беше масово заразен.Откриха, че 17 дни ( СЕДЕМНАДЕСЕТ ДНИ ) след свалянето на пасажерите, все още има живи вируси на борда.

215

Анонимен

преди 4 години

Строй се!Преброй се!Мирррноо!!!